- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 13 съм и мисля да правя секс с приятеля ми
na 13 godini si o6te organizma ti ne e razvit tolkova mnogo oshte teparva ti predstoqt promeni moje da si navle4e6 mnogo neproiqtnosti taka 4e . ti re6ava6![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
според мен на 13 е още рано за секс, няма закъде да бързаш, да не си 22-годишна девственица?
SMILE FOR ME NOW
Щом има нещо.което те спира,едва ли е уместно да не правиш!Не се замисляш?Според мен си още недостатъчо зряла на тази възраст(визирам биологично),за да се насладиш максимално на секса!Та някои на твоите години и цикъл нямат.......
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Да ти кажа нз дали вече има и такива...Първоначално написано от Memento mori!
![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Ами има,отвори секцията здраве и ще разбереш........
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
тцтцтцтцтцтц абе тия лапета мн бързо искат да са какички бе?! Еми той ACIKO-TO е много прав.... Ще си му поредната пикла, с която е спал и нищо повече. Кво те кара да си мислиш, че като спиш с него ще е кой знае кво? Ще ти е първия и после ще знае целия град как на 13 си спала с наи - големия Playboy в града! Е, замисли се струва ли си? Така или иначе ще те зареже след време, щото си му малка, по - добре не се лъжи да му даваш квото иска (секс)!!!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Na maika ti u kurvenskata da6terq da go zavra deba i pa4avrata ti bode6 li se we 6ti eba pi4kata lelina skapana kliunesta!!! Ako bqh ba6ta ti 6tqh da te udrqm s buhalka za zdrasti i 4ao we !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
misla 4e si o6te mlada po4akai o6te 2 3 godini![]()
Аве явно и двамата сте еднии.. бог да Ви плеснИ дано!![]()
Защо я обиждате ? Това си е изцяло нейно решение , това че е правила секс на 13 години не я прави курва . Има и по - фрапиращи случаи . Моят съвет е да правиш каквото решиш за добре , но не забравяй предпазните мерки
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
abe ako si sigurna 4e iska6 pravi sex oba4e ti iska6 da pravi6 sex ili prosto da mu ugodi6 za da se 4ustva dobre ma se pak po dobre nedei 6oto 6e sazalqva6 nqma da stane6 po tupa kato mu otkaze6 da pravi6 sex s nego ako toi durzi na teb 6e e s teb
vyiii ti normalna li si be.... kak shte pravish sex na 13god... a tvoq prietel shtom e na 18god zna4i 6te te zareje sled 1-2 sedmici sled kat ta e na*bal...toi e golqm za tebe...nedei da pravish sex s nego 6toto posle shte syjelqva6.
ae vii ko o4akvate ot momi4eto vi6te kak se e pisalo "malkata_shmatka". Kat i e "mnogo akyla" da spi s nego i da q ostai
Ти кво ... да не си му неква играчка за секс ебати?! Като иска да му духат , да прави секс и прочие да си хване някоя на неговата възраст. А ако наистина те обича - ще чака. Защото съм сигурна , че ти не си готова ... иначе нямаше да пускаш темата.Първоначално написано от malkata_shmatka
По-добре изчакай.
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
Еми много хубаво,като си решила да го направиш,на нас каза...ам ва6те знят ли???Първоначално написано от malkata_shmatka
abee momi4ence ...
na tvoite godinki drugite si igraq sas kuklite
a ti si tragnala da si viri6 krakata!!!
ne barzai da se 4ekne6,6tot 6te sajalqva6!!
<MaLKa Si> iiii na si4koto ot gore.. ne moje6 li da zacepi6 4e toq mu e merak samo da te naebe .. koi znae kav pedofil e
tc tctapa rabotaaa
![]()
Da obi4a6 - zna4i da strada6,
da nqma6 minuta pokoi,
no kolko e tejko da znae6,
4e toz koito obi4a6,
ne 6te bude nikoga tvoi! ;(
... ми ако беше по малък... и ти ако си малко над възръстта си ... може би .. ама щом търсиш помощ от форум по тоя въпрос.... ше ти отговоря с въпрос .. : къде ти останаха куклите Барби ??? или Кен ? може би Кен ще ти е по полезен като гледам кви мисли те мъчат
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Мила, аз съм на 15 и половина и още се притеснявам и не съм го правила. Я си помисли ако стане някой гаф. Айде има хапчета ала бала ама замисли се как ще изглежда момиче на 13години да отиде да си купи хапчета против бременност![]()
Поне за мен е апсурдно!!!!
![]()
![]()
Пък и не смятам, че крайния резултат ще хареса и на теб и на него... пича може да е жребец в леглото ма ти си едва на 13! Ииии между другото 18 годишен... хмм... с 13 годишна... Аз на 13 си играех с кукли..бахти поколенията, бахти чудото
![]()
![]()
![]()
Девойко, действай и не се притеснявай. Щом се чувстваш готова, давай. И да ти говорят и да не ти говорят, щом ти се прави, ше го направиш. Просто си прецени дали е точния момент.
Според теб на 13 дали може да прецени правилно... Бахти отраканата и развитата ще да еПуууу...
![]()
Бе, мъча се да я стимулирам да мисли... кво толкоз... Все пак има и моми, дето рано почват... Познавам едно страхотно момиче, невероятен човек, дето почна на 13... кво да ти кажа, не я е променило особено.
Да е, има ги...ама според теб ако това момиче можеше сама да прецени и беше убедена, че е правилно щеше ли да пита тука. Аз не мисля...
Мацка, ако не те бърка пусни една снимка да те видим... :P