- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 13 съм и мисля да правя секс с приятеля ми
И к'во? След 16 100% ше е готова да прави секс нали?Първоначално написано от marina star
кат' почнете с ваш'те тъпи години...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
sq si o6te dete budi takova kato porasne6 6te moje6 da si pravi6 kolkoo sex pojelae6 no dete pak nqma da stane6
Първо да защитя колегата Бейбо:
Кочината България не е наш продукт , ние сме нейн.
Иначе какво всички се държите , все1 не сме почнали от по 14-15...
На 13 не знае ебе ли и се , пикае ли и се ,оня нуб видял шанс да изчука девствена и се хванал кат' гладен циганин за джанка.
Научно погледнато - Who cares?
Казваме приблизително!!!!!!! Що и ти ли на 13 прави секс ?Първоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
basi na 13 i ve4e iska da se peca abe hora imate dosta da jiveete za kade ste se razbarzali be lelel
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Не, не съм. Доста далеч си от истината...Първоначално написано от ANTIHUMAN
И няма приблизително - всеки се развива напълно различно.
Пък и с какво право съдите?
Щом е готова "младата дама" да ходи при 18-год. приятел и да й разпори п*тката .... След някой друг ден ще си лежи на леглото у тях сама и ще си вика " Уууу,че съм тъпа .... как можах да го направа за 1-ви път с такъв човек (който я зарязва) ! " Ами да много ще си слаба в главата ако го направиш.Та все пак "госпожо" вие нямате ли си някаква "мечта" ... или нещо като представа за 1-вата ви бройка или ви е все едно.... Тва е мнението ми .... момичета на твоята възраст не са чували за целувка,а ти СЕКС ще ми правиш. Ето защо има изоствавени деца по домовете после...защото разшлякани п*тки като теб го правят с разни 18-год. Е дано да разбереш поне част от нещата,които написах ! ! !![]()
![]()
![]()
toq e pedovil wee![]()
![]()
ti v red li sii???
Greshno e da napadate momicheto ta to sega navliza v sveta na sexsa kakvo iskate sled vreme pak da q e strah da pravi sex?Milichka malka si za sex oraganizmati ne se e razvil za tazi golqma krachka,ima vreme za vsichko *Barzata rabota sram za maistora* momcheto ne e za teb nemoje toi da iska sex ot teb pri oslovie che ti si na 13godini ne e normalen,ako pravish sex s nego shte sajeliavash sled vreme![]()
pomisli si pak , dali ne ti e po-hubavo da si igraesh s kuklite ?
mama znae li za batkoto ?
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
pfff ,navlizala v sveta na sexa ... ptosot si predstavqm sestra mi , koqto e na 13 i priqtelq mi , koito e na 18 ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ima edin post s koito sam tolkova saglasna!Cql jivot shte udesh vazrastna i otgovorna,no edin pat pravish li seks,neshata mnogo se promenqt,i sam 100% sigorna,che shte sujelqvash.
Povecheto koito sme ti dali savet da ne pravish seks sega sme pravi,po-golemi sme i znaem kakvo govorim.
ако те обича ще чака !
с моя ходим 9 месеца и не сме се ебали !
Momiche ti zaslujavash medalПървоначално написано от ~egoistiC
Ne znam na kolko si godini,no povecheto momicheta na vazrast 14-15-16 i 9 dena ne chakat i pravqt sex,posle sa s razbiti sarcakoeto e nai-tragichnoto
![]()
ами на 28 мар правя 15Първоначално написано от hooliganka89
а той на 25 март прави 17![]()
E mnogo hubava razlia imate.Vsichko nai-hubavo s priqtelq i ne barzai s sexa,makar che si namerila svqstno momche,shtom oshte te chaka,znachi te obichaПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
мерси подобно !пожелавам ти и ти да откриеш такъв момак
![]()
![]()
Az si imam sashtoПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Момичетата съзряват към 16/тата си година и психически и физически, точно поради тази причина аз те съветвам да не превиш секс все още.
От друга гледна точка, щом правите секс, той моментално става подсъдим и според Наказателния кодекс - педофил. Затвора за подобно нещо е м/у 10 и 15 г.
SY
awe ti tapa li si we
kak 6e praish sex na 13 god pak i si4ki ti kazaha nedei 6te te zareje
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
офф много си тъпа честно ! Някъв келеш на 13 и ще се ебе с 18 годишен .. после кво мислиш , че няма да те зареже ли ?! хахах баси злетата ..![]()
Ок желая ти детето ти да прави секс на 11 години и после гледай мъжа ти кво прави съответния педофил! Ще ти харесва ли 11 годишното ти дете да прави секс с некав 18?!? Кога прави секс ....... или още не сиПървоначално написано от Lady Death
![]()
Всеки се развива различно тва го знам мацко ама се пак кога са еба за първи път? На 12-13-14
Сподели опит
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ай стига с тия пожелания.. ония ден в друга тема ми пожелаваха да ме разкъса глутница кучета..Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Обсипвате ме с мили пожелания.
Ти за моето дете не бери грижа, няма да прави секс на 11, защото няма да го позволя.
Казах вече, не съм се "ебала" на 12-13-14 .. останалото не те засяга.