.
Затворена тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 332
    значи аз сам на 14 и не сам девствен, но аз сам момче по нищо не ми личи дали сам го праил или не сам. Приятелката ми е на 16 години и на нея и беше за 1 пат с мен. Това е най-добре и двамата да сте девствени и за двамата няма риск. Тя изкаше да го направим без презерватив, за да баде 1жия пат изтински и незабравим (ама паво беше пила некфи хапчета или после ги изпи не помня мн добре). И след ато севаршихме тя не ме заряза нито аз нея. И още сме си гаджета и правим секс (когато има вазможност разбирасе, не е толкоз рядко). Но при нас е различно тя е по голяма, а ааз млко по малак. В твоя случай той наистина изка да те изчука и да те зареже апак и щом не си му парватааа....начи е имало и др кат теб. Той е педофил мога да ти кажа. Да си чука на неговата вазраст тва се пак не са 1 не са 2 тва са 5 години разлика.....

Mm StrYVa mi SE 4e i Da pRaVi6 sEX S nEgY PaK 6tE tE ZareJi VApRos NA vReMe,aBe bEyBe pO DobRe NeDeI mAlKa sI o6Te I nz KaK SE 4YSTvA6 gotovA

.

немога да разбера едно нещо.Що обиждате момичето.Тя като човек пита.Вие кат простаци отговаряте(отнася се за тези които я нареждат).Много сте възпитани.Казва се МОЯ СЪВЕТ Е ДА НЕ ГО ПРАВИШ, а не ти тъпа ли си как ще го правиш или ти си ебахти курвата или такива неща.Казва се нормално.Момичето ви е помолило за помощ.Моя съвет е да изчакаш,ако те обича и той ще те изчака.
    Ако някое момиче има nude снимки да пише лична

Супер фен
    Град
    Венера
    А мозъчната трансплантация за кога ти я насрочиха?

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Чакай .. писал съм по темата , ама питай друга тринайсе годишна тъпачка , дето не знае кво иска ..

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=160020

Айде , приятен ден , и що не вземе някой да заключи тия теми , след втората страница , в която за кой ли път пише - НЕ ...
    Айде , лека вечер .. просто ми дойдоха в повече нервите по този въпрос , иначе съм в супер настроение
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Ок желая ти детето ти да прави секс на 11 години и после гледай мъжа ти кво прави съответния педофил! Ще ти харесва ли 11 годишното ти дете да прави секс с некав 18?!? Кога прави секс ....... или още не си Всеки се развива различно тва го знам мацко ама се пак кога са еба за първи път? На 12-13-14 Сподели опит
    Ай стига с тия пожелания.. ония ден в друга тема ми пожелаваха да ме разкъса глутница кучета..
    Обсипвате ме с мили пожелания.
    Ти за моето дете не бери грижа, няма да прави секс на 11, защото няма да го позволя.
    Казах вече, не съм се "ебала" на 12-13-14 .. останалото не те засяга.
    Сама каза ,че няма да го позволиш Незнам според мен не трябва да прави секс ,не заради друго ,а първия път трябва да бъде единствен и Незабравим.Трябва да го помниш с хубави спомени! За разлика от мен където го правих с неква дето не я познавах
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

.

Момиче съвета ми е да не го правиш.Ако те обича ще те разбере и ще изчака!!!
    ПС:Отнасяйте се по коректно и не й се злобете.Може нормално да го казвате
    Ако някое момиче има nude снимки да пише лична

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Сама каза ,че няма да го позволиш Smile Незнам според мен не трябва да прави секс ,не заради друго ,а първия път трябва да бъде единствен и Незабравим.Трябва да го помниш с хубави спомени! За разлика от мен където го правих с неква дето не я познавах Mad
    + 1 Подкрепям...

Хайде, ти си момче, всмисъл по можеш да контролираш нещата, но авторката на темата... не се знае дали момчето ще ползва кондом или дали тя ще се сети - хаха, лесно е все пак, напие я с една-две ракии и..

Какво става тука забога?!!!!?!?!?!?!?!??!?!Накъде са тръгнали 13 годишните че и 12 годишните?!?!?!Абе децаааааааааааааааа живейте си детството!!!!!!!!Какво става с тея деца ходят да се е*ат при всеки срещнат.Че и не им пука на колко години е може на 30 да е....давай ръгай ко ти пука?!Тцтцтцттцтц много много зле тия деца.5 клас момиченца вече са окопирали училищните тоалетни и храсти...кво да ви кажа...ТРАГЕДИЯ!!!!!!!!!!Вий бетер от циганите станахте

Ти нормална ли си бе ?!?! Съвсем близо до акъла е ,че просто иска да ти го ръгне и после ще те остави ... ако не разбираш значи си много зле .. ти виждала ли си серйозна връзка м/у 13 годишна и 18 годишен ...

moq pruv put be6e s mom4e za koeto ne mi puka6e, nito na nego za men, ne sujalqvam za samiq sex s nego, a za tfa 4e 6tqh da si zagybq nai dobriq si priqtel zarad tfa ako verno si go re6ila ve4e, yspeh
    Непукизмът е най-голямата сила.Нищо не може да те нарани, ако не му позволиш!

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Заради такива боклуци като теб се подвеждат и други момиченца.
    Ми да не го прави тогава,тя си решава.Честно казано не ми пука какво е мнението на другите,важното е на мен да ми е добре. Шегичка.Знам,че не е правилно,но въпреки това е приятно...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Свастика, ти пък много я познаваш, че да знаеш дали е 'боклук' или не.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    gabrovo
    абе хора, кво се нахварлихте срещу детето !!!Много сте гадни Мила аз сащо сам против секса на тази ранна вазраст ,защото аз самата сгреших на тези години...слу4и се два пати и наистина много сажаляжам с него бях 5 месеца, а тои такмо направи 18 ,това обаче не му попречи 1 седмица след това да ме зарежи.Така че добре си помисли дали това е човека и дали заслужава тази жертва
    kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от tralalala
    жертва
    Жертва?!?!?!

Град
    gabrovo
    ами да жертва си е !!! поне парвите пъти :P
    kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от tralalala
    ами да жертва си е !!! поне парвите пъти :P
    Ти се жертваш заради някого? Или го правиш защото го искаш?
    (не ти..)

Ако е първото - много жалко.

Град
    старчески дом
    Lady Death, .
    tralalala,в моят случай не той ме заряза,а аз него защото се влюбих в друг.Ходихме една година.Смятам,че не съм сгрешила когато избрах да ми бъде първият,той беше много внимателен и нежен.И изобщо не съм се чувствала като жертва.Напротив беше прекрасно изживяване,което никога няма да забравя.

Guest
    13 GODI6NA PIKLA SI SAMO ! NE SE ZANIMAVAI S TOVA !

твой проблем .. мисли .. та квот и да стане поне да си знаеш за себе си че е било ан твоя отговорност ..
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

wij sega tiiii purwo ot kolko wreme si s nego obichash li go toi obicha li te ubedila li si se che posle nqma da te zareje che ako ti go zarejesh nqma da gowori prostotii zad gyrba ti dokazwa li ti liubowta si wnimatelen li e s teb no spored men ako na sichki tezi wuprosi ti imash polojitelni otgowori ostawa poslednoto kaji mu che oshte ne si gotowa da pochaka kolkoto ti e nujno i ako za 1 mesec naprimer toi te ostawi zashtoto ne si mu pusnala sama si prawi izwodite siguren li si che shte e wnimatelen s teb ili dori che shte te pazi kakto trqbwa MN AMA MNOGO E OTGOWORNO az si legnah s moq priqtel sushto kogato bqh na 13 i sega oshte ne sme se razdelili ot MN wreme sme zaedno ne se pritesnqwai ama naistina se zamisli

абе момиче ти ако имаше малко мозък в главата..щеше да се сетиш че щом мн си са "лофкате" от 2 месеца.. и 5 години ви е разликата..той иска само секс и нищо новече..иди кажи на мама че ще прайш секс с 18-годишен батко да видим тя кфо щи каже.. отивай си играй с барбитата и изобщо не мисли за такива раоти..боже на къде отива тоя свят

Той се възползва от тебе ....Не знам как те навива ...НО НЕ ГО ПРАВИ
    Fitness Forever

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Циганите се пляскат на 13, следователно е циганка, а циганите са боклуци, е поне тези, които се чукат на тази възраст, а и провалени лекета без чувство за ориентация не могат да се нарекат хора, сеш се?
    Ми не,не съм циганка. Също така,това,че съм правила секс не значи,че съм наркоманка,пияница,пушачка и глупачка,която не си учи уроците и няма повече от тройка.Напротив,аз съм отличничката на класа,класирам се на олимпиади,не съм опитвала цигара през живота си и всички ме мислят скромно,невинно и срамежливо момиче.Понякога когато си на върха,ти се иска да направиш нещо,което се смята за изключително гнусно,лошо и неприемливо от хората.Незнам защо...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Той се възползва от тебе ....Не знам как те навива ...НО НЕ ГО ПРАВИ
    Hah kak q naviva li...
    Spored teb trudno li e,da naviesh edna 13 godishna naivna hlapachka,za kakvoto i da e ?Az shte kaja,che ne e hich trudno.
    Tq gorkichkata oshte ne moje da misli trezvo,i nai-loshoto e,che veche iska da pravi sex.
    Az prosto ne moga da razbera za kade barzat teq deca,mozaka mi ne moje da pobere izobshto kakvo im se varti na tqh v glavite...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си