аз сам на мнение: Най сладки са забранмениете неща! Какав е смисла като порасне да са чука ше може секи ден и когато си изка, а сега не. Ако се изчука ся, тя ще стане мн спец сред приятелките си. Те ше я уважават ч е е спала с 18 годишен. А като порасне тва че е спала с някой ше е мн нормално и част от всекидневните неша на секи. КАто порасне никой няма да и каже "браво" Че е спала с някой. По сащия начин е и с цигарите и наркотиците. Докато си малак и са забранени са най сладки, а като пораснеш няма да има смисал. Аз сам на мнение да спи с него тва става ч в живота и остава за винаги! За винаги ше зн че си спалана 13. Но помисли това няма ли да те прави курва пред другите когато пораснеш? Да речем че той те изка само за чукане ОК. Като те изчука кфо ами ше та зареже. Ти няма да си девствена. КАто станеш на 17 и имаш изтински приятел на твоята ввазраст, който е девствен и с теб ше му е за 1 пат, като разбере че не е първия ко ше си помисли ааа??? Затова да ти кажа нз може би ше сажаляваш. И ако го наппраиш и ако не го напраиш ше сажаляваш прецени си сама нз . Плс никой да не ме коментира и изкам да кажа че секи има правото на мнение моля нокой да не спори и да не са заяжда с мен ОК!!!