Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
Цитирай Първоначално написано от little_f
На 13 освен болка от самия акт друго едва ли ще усетиш,едва ли толкова мн ти се прави секс мисля че ти е рано поради няколко причини
1.От физиологична гледна точка тялото ти не е готово
2.от психологическа гледна точка не си готова колкото и да си мислищ обратното
3.ако го направиш сега няма да се спреш и ще ти лепнат "курва"
4.най-вероятно тоя ще те зареже и после ще ти е тъпо=>ще си намериш друг с който да спиш=>това ще се повтори и =>ще ти лепнат "курва"
5.неговото ми прилича на нещо от рода на педофилия
6.ако ти е казал "ако ме обичаш ще спиш с мен му подари гумена кукла и го зарежи
Тааа с две думи не го прави все още и няма да съжаляваш ))
Абе много сте интересна значи...откъде знаете тя колко е физически развита???За психически-ок,щом пита във форум,според мен също не е готова,затова пак казвам- може пък наистина да е готова и да има сексуално желание-тогава ок,но нали не и ако ей така щото другите го правят или е интерсено.
Ама с това пък,че ще й лепнат 'курва' не съм съгласна-замислете се,че може пък сега нормалната възраст да е някъде 13-14 ,което аз мисля,че е така и няма защо да й лепват подобен етикет.
А за т.6---абсолютно!
Тя ако беше малко по умна щеше да реши сама,а не да се допитва до непознати.И как така мислиш,че е нормално на 13-14 да се прави секс???На тези години никакво рационално мислене няма-сичко се прави от любопитство(и моля те без тия глупости можи да е зряла)!