- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 13 съм и мисля да правя секс с приятеля ми
Да бе, точно двамата ще са го решили и ще го искат... На 13 още не знаят е*е ли им се, яде ли им се, както е разпространеният израз. Никой на никого не забранява, обаче е тъпо хлапета на 13 да губят детското в душата си така. Едно време са правили секс на по 14-15 години, а 18-годишните вече са били застарели за женитба, но тогава животът им е бил много по-кратък, имали са закъде да бързат, нали?Първоначално написано от detekt
След 2 дни ще видиш тема "Правихме секс с него, беше ми за първи път, но той ме остави, каза, че не иска да се занимава с деца". Всъщност той ще е прав, макар да не съм съгласна с такова поведение. Все пак той е на 18, колкото и да мразя това изказване, момчетата на тази възраст си имат нужди, пере си ги хормонът. А и дори за мен 13-годишните са келеша, а съм на 16, какво остава за 18-годишен...
Още нещо към detekt: Абе мама му стара, и мен ме дразнят комплексарски изказвания като "Гръмни се", "Застреляй се", "Удари си силно главата в най-близкия ъгъл" и пр. Кажи просто, че не смяташ мнението на другия за правилно, какви са тези изказвания да решаваш кой да живее и кой не?![]()
И последно: Аз съм на 16 и половина и съм девствена. Приятелят ми е на близо 18, той също е девствен. И досега никога не ми е намекнал за секс, нито за нищо. Казал ми е даже, че ще ме чака, докато стана готова, колкото и време да отнеме. Дори и на georgi_ сефтето му да е било, когато е бил на 12, не пречи да мисли, че това е безсмислено, нали? И аз го подкрепям.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"