Цитирай Първоначално написано от detekt
Я се гръмни, щом двамата са решили и го искат си никой да им забраниш, и това че на теб не ти допада тази идея не значи че ще я натякваш на някой друг. Абе мама му стара много ме дразнят такива изказвания. Изкажи си мнението пък остави човека сам да реши какво ще кажеш?!

Ти на колко го направи за пръв път?
Да бе, точно двамата ще са го решили и ще го искат... На 13 още не знаят е*е ли им се, яде ли им се, както е разпространеният израз. Никой на никого не забранява, обаче е тъпо хлапета на 13 да губят детското в душата си така. Едно време са правили секс на по 14-15 години, а 18-годишните вече са били застарели за женитба, но тогава животът им е бил много по-кратък, имали са закъде да бързат, нали?
След 2 дни ще видиш тема "Правихме секс с него, беше ми за първи път, но той ме остави, каза, че не иска да се занимава с деца". Всъщност той ще е прав, макар да не съм съгласна с такова поведение. Все пак той е на 18, колкото и да мразя това изказване, момчетата на тази възраст си имат нужди, пере си ги хормонът. А и дори за мен 13-годишните са келеша, а съм на 16, какво остава за 18-годишен...

Още нещо към detekt: Абе мама му стара, и мен ме дразнят комплексарски изказвания като "Гръмни се", "Застреляй се", "Удари си силно главата в най-близкия ъгъл" и пр. Кажи просто, че не смяташ мнението на другия за правилно, какви са тези изказвания да решаваш кой да живее и кой не?

И последно: Аз съм на 16 и половина и съм девствена. Приятелят ми е на близо 18, той също е девствен. И досега никога не ми е намекнал за секс, нито за нищо. Казал ми е даже, че ще ме чака, докато стана готова, колкото и време да отнеме. Дори и на georgi_ сефтето му да е било, когато е бил на 12, не пречи да мисли, че това е безсмислено, нали? И аз го подкрепям.