.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Искам обеца...

Ами много искам да си сложа обеца на езика , но майками не ми дава ! Вика че там било ужасно ,че зъдържало храна и мирищело,бе все глупости ... Уж ми дава на друго вясто , но не и на езика .. А аз искам там !! Как да я обедя ,че не е грозно и тн ? HELLP

Re: Искам обеца...

Сигурна съм,че няма,освен ако не си направиш след 18 годишна възраст.
    Тогава няма кой да ти забранява.

На това мнение съм,защото и аз немога да убедя наще да си направя лабрет и не дават.Казаха прави каквото си искаш след като навършиш 18..кво да се прави.Ще се чака..
    London Tipton

Направи си я без да знае и я изправи пред свършен факт.

За втория пост ще си замълча..пълен ужас..
    И после като я изправиш пред свършен факт..нито компютър,нито навънка.
    Тъй че..
    London Tipton

sestra mi e bila svidetel na slagane na obeca na ezika. posle momi4etata ne sa mozeli da qdat mn dulgo vreme. i cql den sa lezali. nqmali sa sili da stanat. da ne govorim 4e bolkata e pove4e ot uzastna! i ima golqma veroqtnost ot vuzpalenie. po-dobre nedei.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    като стане на 18 ще бъде далеч от тази мода...тогава няма да е модерно пиърс на езика

иначе мен ме дразни

Мега фен Аватара на Spider4eto
    дам и мене много ме кефи и бях на крачка да си направя обаче поразпитах и се отказах. Няколко мои приятелки имаха и си я махнаха понеже им беше мн неудобно. Първо като ядеш и верно ти влиза храна, а пък на едната така и се беше възпалило че имаше като гнойна пъпка на езика. Отвратително беше. Ама се пак ти си решаваш

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    дам и мене много ме кефи и бях на крачка да си направя обаче поразпитах и се отказах. Няколко мои приятелки имаха и си я махнаха понеже им беше мн неудобно. Първо като ядеш и верно ти влиза храна, а пък на едната така и се беше възпалило че имаше като гнойна пъпка на езика. Отвратително беше. Ама се пак ти си решаваш
    според мен след като е прочела това се е отказала..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ако толкова го искаш,ще го направиш.Пред свършен факт нямат избор.Все 'ама мама и тати не дават',ама ти ако толкова го искаш,просто го правиш и не ти пука какво ще кажат мама и тати.

По-добре недей! Но найстина е готинко Имам фриинд с обеца на езика и го поразпитвах и ми каза, че месец, ако не и повече тряя да си на кисело млеко Пък и наистина може да се възпали Но е супер готинко да се мляскаш с такова мумиченци

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абе вие...друсате ли се?или все попадате на каръци.
    Аз като се дупчих..фъфлих 1 седмица,беше подут 2-3 дни,още на следващия ден след дупченето си ядях твърда храна и наболяваше само като се напрегне и с едно упсаринче всичко се оправяше.
    Не задържа храна..е ако си сложиш някоя телена мрежа вместо горно топче може и да задържа де...Изобщо си е супер.
    Аз не знам хора с някой от гореизброените проблеми...а познавам много хора с обици.
    Сега като си махна обицата и си чувствам устата самотна

А да,за авторката:1.Наще разбраха за обицата след повече то месец...не че нещо щеше да стане иначе ама ми беше интересно колко ме оглеждат.и то разбраха като видяха шишенцето от Сандрина.
    2.Еми най-добрия начин да я навиеш е да я заведеш в студиото при пиърсъра и да го помолиш той да обясни всичко...може да му кажеш да представи нещата в най-добрата им светлина и тн

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    За втория пост ще си замълча..пълен ужас..
    И после като я изправиш пред свършен факт..нито компютър,нито навънка.
    Тъй че..
    +1

На мен лично страшо ми харесва но щом майкати не дава не го прави и моята майка е на същото мнение за обеците на езика,за това мн не и говоря за пиарсинг там

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от malkata_shmatka
    sestra mi e bila svidetel na slagane na obeca na ezika. posle momi4etata ne sa mozeli da qdat mn dulgo vreme. i cql den sa lezali. nqmali sa sili da stanat. da ne govorim 4e bolkata e pove4e ot uzastna! i ima golqma veroqtnost ot vuzpalenie. po-dobre nedei.
    олее в къф филм си не ми е ясно ..чесно ти каам ...
    не смао че съм виждала ми и имам ..значи деня в който си пробих езика бях излезнала с един бивш приятел който мразех да виждам ...така че съм била в пълно съзнание, можела съм да говоря и съм можела да ходя ..престааш лиси ... и той дори не забеляза първите 30 мин ... така че не е толкова болезнено и гадно ...дори е приятно

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Аз като се дупчих..фъфлих 1 седмица,беше подут 2-3 дни,още на следващия ден след дупченето си ядях твърда храна и наболяваше само като се напрегне и с едно упсаринче всичко се оправяше.
    Не задържа храна..е ако си сложиш някоя телена мрежа вместо горно топче може и да задържа де...Изобщо си е супер.
    Аз не знам хора с някой от гореизброените проблеми...а познавам много хора с обици.

А да,за авторката:1.Наще разбраха за обицата след повече то месец...не че нещо щеше да стане иначе ама ми беше интересно колко ме оглеждат.и то разбраха като видяха шишенцето от Сандрина.
    2.Еми най-добрия начин да я навиеш е да я заведеш в студиото при пиърсъра и да го помолиш той да обясни всичко...може да му кажеш да представи нещата в най-добрата им светлина и тн
    Яла си ти твърда храна..

Миличка по-добре не говори като не знаеш ... въобще не боли!А вероятноста за възпаление е 1 на 1 000 000 пък в началото 2-3 дена е леееееко подут и само 1вия ден фъфлиш ,а тва за храната не е вярно ,че задържа от къде я измислихте тая простотия... айде като не знаете по-добре си мълчете...

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    олее в къф филм си не ми е ясно ..чесно ти каам ...
    не смао че съм виждала ми и имам ..значи деня в който си пробих езика бях излезнала с един бивш приятел който мразех да виждам ...така че съм била в пълно съзнание, можела съм да говоря и съм можела да ходя ..престааш лиси ... и той дори не забеляза първите 30 мин ... така че не е толкова болезнено и гадно ...дори е приятно
    Олеее имаш обица на езика.Браво!!!Олее мн ти завиждам :P

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Сет Коуен
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska

Яла си ти твърда храна..
    ами...още същия ден се пробвах с едно КФС обаче се поозорих.На следващия ден за обяд с моя си направихме спагети,вечерта гювече и на 2рия ден омлет.Е не е като да ядеш пица(чак на 4тия ден) ама със сигурност не са супички и пюренца

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i az iskam na ezika no ne mi davat i mislq lqtoto kat ne sam v kashti togava 4e da ne me vijdat pak posle pri svarshen fakt ko mogat da napravqt?!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

няма как да я убедиш в това, че няма нищо лошо в пиърса на езика. Тя си е предубедена жената и тва. Родителите са такива. Освен да почакаш 18 - това е най-либералния и правилен начин. Ако искаш можеш да се пробиеш и без нейно знание, но аз не съм мнопго съгласна с тези действия. И при мен беше нещо подобно. Врънках ги с триста зора и след едно голямо чакане стана мойта.
    Ако искаш можеш да я заведеш при пиърсъра и той да й обясни как стоят нещата или да й свалиш няколкото статийки от нета за тва и да й ги покажеш.

Съгласна съм че може да си я направиш без да знае,щото иначе не се сещам просто как може да се убеди една майка и то точно за такова нещо... иначе въпроса е дали ти стиска да го направиш и дали 6а може да я криеш известно време щото все пак е на езика..сещаш се почваш да фъфлиш и т.н..

да и според мен най-добрия начин,ако не ти позволяват е да чакаш докато не станеш на 18.Аз много исках да си сложа,обаче майка не ми даваше даже се скарахме заради това.Но напук на всичко отидох и си сложих.Вече стана една седмица от както съм с нея и тя все още не знае.Първите 2 дена бях на супи сокове и кисело мляко,но не издържах и започнах да си махам обецата докато ям и после пак я слагах.Някои казват че дупката зарасвала за 5 минути,но не е вярно и се убедих в това.Просто ако го искаш толкоа силно и не те е страх нищо не те спира
    Stoi pri ednakvi,badi razlichen!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    bolkata e pove4e ot uzastna!
    Ауу, какъв ужасТ!
    mindscan

Град
    Somewhere over the rainbow*
    ^ болката е минимална не се стряскайте,аз се пробих миналата седмица и вече на втория ден се храних и говорих нормално

относно авторката - изчакай някой твой празник и кажи че искаш тва да ти е подаръка
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    ВаРнАаАа
    Ммм и аз много искам пиърс на езика ама май ще се наложи да почакам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си