- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искам обеца...
Мощно филмиран сиПървоначално написано от Сет Коуен
Аз още същата вечер ядох риба няква ии варени картофи.Нито съм фъфлила,нито съм имала проблеми при ядене.Но за сметка на това езика ми беше подут 2-3 седмици.
Тъй си я държа почти 1 година вече и нашите не знаят...
Някакси не и схващам смисъла на обицата на езика![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
аз пък нямам такива проблеми от страна на татуси и пиърсинги![]()
И аз...Родителите ми никога не са ми забранявали подобни неща. Аз пък не се възползвам от това...ЯзъкПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Оф.......................................не хора спуквате ме от смях.Като почнат такива момичета който се влияят все от мама и тати ме побъркват.Какво ти пука шом искаш обеца на езика си направи.Ще викат малко,ще се карат и ще им мине.Няма цял живот да ти се сърдят.Аз имам обеца и мога да кажа,че незадържа храна и не мирише.Е ако не спазвах устна хигиена винаги мирише,но това е друг въпрос.Когато ти го пробиват боли доста,но после болката отшумява.С кисело мляко караш само една седмица даже и по-малко ако не те боли.Полсе като се целуваш е много яко.Това мога да ти кажа.Даваи смело!
^ Алоо, киселото мляко е най-неподходящата храна в такъв момент. Имало някаква бактерия, която можела да доведе до инфекции, blah-blah... Научи се да пишееееш, неграмотно чадо такова!
Танче, станах по-умна покрай теб.![]()
Абе к'ви са тея филмии.. напрао 5 години да не е можела да стане а ?![]()
Филмари...
Иначе и на мен майка ми не ми дава.. ама предтекста е друг.. КУРВЕНСКО Епредставете си..
Каакто и да е.. майка ми немога да я убедя по никакъв начин- пробвала съм, нестава. Та за това мисля да издебна като нямаме среща няколко дни с нея и да се пробия. Знам, че само 2-3 дни е подут и, че след няколко дни вече и яденето може да си е нормално. Така, че..
Единственото което е, че малко ме е страх майка ми ако разбере. Смисъл страх е силна дума в случая, ама мога да си поседя 2-3 дни в нас /тъкмо да ми спадне езика../
Иначее.. както казаха - ако искаш толкова много си сложи. Едно каране от мама или тати едва ли би било толкова страшно.
хаха , скоро не се бях смяла толкова..
хора , които нямат пиърс моля да не пишат в темата,че са повече от абсурдни..
![]()
Браво....Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
Всеки втори, който се хвали, че има пиърс е точно на това място...Обаче тая дето обясняваше как по цял месец лежали и нямали сила да се вдигнат от леглото. Как сестра и го видяла, каква привилегия! Или пък оня, дето разпитал приятеля си, който цял месец ядял кисело млЕкоНе....просто....
![]()
Give me your best shot motherfucker!
като не ти дава,ще си седиш на дупето
и аз искам самолет обица на езика ама .. нямаа ще трябва да чакаш ..![]()
![]()
аз искам да си отрежа езика ама не ми дават ... какво да правя..?
като искаш,ще си направиш без да питаш мама и татИ
Оф кво като не ти дават вашите...Ако имаш пари отиваш слагаш си и готово..после малко ще ти викат ама ще им мине...много важно.
И естествено, че има такива случай да се усложни....ако си го направиш в някоя мазаИ за болката не е толкова, мисля че напръскват с нещо езика за да не боли... Не съм наясно, ама едва ли е болка за умиране
Аз също мисля да си сложа.Казах на майка ми...тя направи някаква физиономия ама ми дава
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
И при мен е точно така..Първоначално написано от InnchetO
Иска да ме опази..
Хлъц![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ее, ама не ви ли писна вече?
Всяка втора ми е с обица на езика, особено тия от наш'то даскало... една се продупчи и всички покрай нея.
Кефи ме иначе, де, то аватара... абе, яко е, ама не ми дават и не бих си направила.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Моят пиърсинг не е на езика,ама като реших,че искам,нашите направо полудяхаизмислиха ми един куп тъпи причинаи казаха не,ама нали аз съм си здрав инат и след около 2-3 седмици (мах) всяка вечер мрънкане за тоя пиърс ми дадоха,че дори баща ми дойде с мене и една фр,която също искаше,в студиото.
![]()
Просто бъди упорита и настоятелна и може и да получиш каквото искаш![]()
Bewitch the mind,,
Ensnare the senses,,
Bottle fame,,
Brew glory,,
Put a stopper in...
Death *
Абе хора чудех се на всеки език ли може да се сложи обеца...Всмисъл... моя е мъничъкии няма много място за обеца..трябва да е по напред...
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
ми убеди я за рд-то нещо ддзпроскай се тръшкай се плачи докато не ти даде се пак ти ще я носиш не тя
![]()
![]()
На мен лично не ми харесва на езика и не бих си направила,но щом толкова искаш помоли ги или ходи да се продупчиш без да питаш/ако ти стиска/.![]()
Мойте родители имат много добър вкус и за обица на пъпа ми дават,но на езика,ще ми кажат прави каквото искаш.![]()