- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против запознанството в интернет?
za ili protiv zapoznavaneto v i-net?
т.1 и т.7
krem4et0
50 на 50 хем можеш да срещнеш мн яки хора хем можеш да попаднеш на педофили![]()
TAKA E! az li4no popadna na mn qki hora.![]()
![]()
:P
Nqma nikakvo znachenie kak popadash na horata. Ako sa qki kakvo znachenie dali ste se zapoznali v internet ili v toaletnite. Dаvai napred bez da se pritesnqvash.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
opredeleno ZAAAAAAAAAAAA.. tuka moje da b1de6 k1k1vto ina4e nemoje6 da b1de6 a ponqkoga tova e mnogo po dobre, ni6to lo6o nqma.. ot tova 4e polzva6 internet za kakvato i da e bilo!!
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
за... ама трябва да се внимава..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
+1 незнаете кои седи от другата страна на монитораПървоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
има6е на времето 1 такава реклама по ТВто
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
ми по принцип е много готино да се запознаваш по нет-а с нови хора но трябва да се внимава защото не се знае кой седи от другата страна?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Oooo ima i to golqmo.Predstavi si,che ot 1 mesec chatq s Ivan,na 20 godini,ot Varna i sym vijdala kup negovi snimki,registracii iz sladura,flirta i ne znam si oshte kyde i edin slynchev den s priqteli reshavame da idem do Varna,zashtoto sama nikoga ne bih otishla,pri nqkogo,koito ne poznavam,i k`vo....20 godishniqt Ivan e 42godishniqt Petko naprimer...Nqkakyv debel i nepodyrjasht se chichko.V tozi sluchai shte se obyrna i shte si zamina kato tova shte stane istoriikata na meseca v kompaniqta,no ne syshtiq takyv shans e imala priqtelka na strinka mi...Istoriqta e slednata:Tazi jena na okolo 30 godini ot Varna,zabelejete ne dete ili puber,ulegnala veche jena,se zapoznava s nqkakyv myj dolu gore na neinite godini ot Sofiq.Chatqt okolo 6-7 meseca,pri koeto na nego mu se otvorilo pyt kym Varna i i otishyl na gosti.Nqkolkoto dena tam bili poveche ot chudesni,prekarali si strahotno i sled negovoto zaminavane prodyljili da podyrjat postoqnna vryzka.Sled okolo mesec ili dva,tq ima komandirovka v Sofiq i vyznamerqva da mu otide napravo na gosti.Dotuk vsichko e perfektno i taka si mislela i tq,dokato vyprosniqt myj ne q vzema ot garata i ne q zavejda v apartamenta si,kydeto imalo oshte okolo 10 negovi priqteli...Ot tuk natatyk se doseshtaite sami kakvo se e sluchvalo s neq i tova e bilo okolo 2 dni...Jenata e bila sys sysipana psihika i na 30 godini ne znam kolko shte uspee da zabravi i da go izjivee.Dano uspee...!Първоначално написано от amatorium
Dano istoriqta e poslujila za nqkakyv razmisyl.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Аз с мъжа се запознах по интернет-кака да бъда против?
Да, може да има и различни изверги, но каква е гаранцията, че якия пич от дискотеката не е сериен изнасилвач? При всяко общуване поемаш малко или много риск!
За. Там се запознах със сегашния си приятел и по-щастлива никой друг не ме е правил. Как мога да бъда противЕстествено трябва да се внимава, защото не се знае на кой ще попаднеш, но не само в интернет е опасно...както казаха по-нагоре няма гаранция, че и в дискотеката например, няма да попаднеш на някой такъв
![]()
Не се запознавам с хора от Интернет, но нямам нищо против, стига, както казаха по-горе, да се внимава.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
За
Едни приятелчета така тръгнаха.
Пък и аз съм си намирал женско от там, така че..
Обаче трябва да си добър комуникатор и психолог, че да се усетиш дали не те менкат
Момче да се запознава с момиче е по-лесно от колкото момиче с момче, щото има сякакви изроди![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
с моя по нета се запознахме .. е не баш .. скаипа му ми го даде един фрс таи че не е на случаен принципно иначе да тръгна случаино да си търся някои и после да става нещо м/у нас аПСУРТ!!!!!! и обратния вариант също.. не мисля че 2ри път бих тръгнала с момче случаино намерено у чата .. пфф
апсурт апсурт ако стане чесно ще се гръмна..
![]()
![]()
ЗА!![]()
Не съм много за,но не съм и против-50/50.Има шанс да намериш любовта си в нета,но пък има и куп чичковци и всякакви перверзници,които се представат за такива каквито не са и недай си боже какви неща се случват...ама то пък тва не е само в нета...![]()
Just haters make me famous! εĭз
Много пъти съм казвала, че точно по този начин се запознах с приятеля ми и се влюбих в него...
За съм,защото това си е вид комуникация,даже много добре развита и напреднала.Определено ЗА!
offline forever!
Аз съм За.На изроди можеш да попаднеш на всякъде, не само в интернет.
Za! Ama ima nekfi zapadnali 4at mqnqci sus izmislen jivot i v nai-lo6iq sly4ei-izmislen jivot, snimki, samoli4nost iii t.n![]()
![]()
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~