.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Само невиждам за кво спорите кат чили някой много го ебе дали някой си може да пее
    хххх ча'ай, бе!
    Т'ва форумЪ за к'во е?
    Пък и мен ме грее, да... 'що пЪ не

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Само невиждам за кво спорите кат чили някой много го ебе дали някой си може да пее
    хххх ча'ай, бе!
    Т'ва форумЪ за к'во е?
    Пък и мен ме грее, да... 'що пЪ не
    Сори ама днеска не съм в настроение и за тва повтарям само - кво те ебе

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абееее как може да сте толкова задръстени бе?!За кво обиждате Фънки?!Той е много прав да им говори така!Та това освен шоу е и известно по цял Свят.Тук не става въпрос за някакъв си кастинг там...говорим за човек,който ще бъде избран и цяла България ше го гледа...Ами вие бихте ли искали да гледате някакъв дебелак да ви пее на екрана??Тук става въпрос,че трябва да се има и подходяща визия освен гласа.Хора като Фънки,гадни и злобни-според вас-има навсякъде...Според мен,той е супер човек и аз много го уважавам!не само защото го познавам мисля така...

Който не разбира от музика,не може да разбере и Фънки!!!

pfff toq debeliq e nai drazne6toto ne6to v efira sled profesor Smu4kof

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Абееее как може да сте толкова задръстени бе?!За кво обиждате Фънки?!Той е много прав да им говори така!Та това освен шоу е и известно по цял Свят.Тук не става въпрос за някакъв си кастинг там...говорим за човек,който ще бъде избран и цяла България ше го гледа...Ами вие бихте ли искали да гледате някакъв дебелак да ви пее на екрана??Тук става въпрос,че трябва да се има и подходяща визия освен гласа.Хора като Фънки,гадни и злобни-според вас-има навсякъде...Според мен,той е супер човек и аз много го уважавам!не само защото го познавам мисля така...

Който не разбира от музика,не може да разбере и Фънки!!!
    Бате ако съм някоя мацка и тоя дебелия ме отреже под претекст , че не ми харесва роклята или нямам хубава визия спроед него, такъв бой ще му оредя
    Оная, мацката си пееше много добре, но гласа и бе много висок.
    И онея идиоти идват с балоните. Бате ако бях там и трагнат да се ебават така с мен, ония джуджак от сблъсък , щях да го оставя без очила.
    Ебаси осраното жури.
    Никаква тактичност - сори, така не може по националната телевизия, да си показваш комплексите.
    Като си назор излизаш и почваш да хейтиш хората, както аз направих днеска в парка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си