- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Журито на Мюзик айдъл е ужасноо!
хххх ча'ай, бе!Първоначално написано от Miss_Perfekt
Т'ва форумЪ за к'во е?![]()
Пък и мен ме грее, да... 'що пЪ не![]()
Сори ама днеска не съм в настроение и за тва повтарям само - кво те ебеПървоначално написано от be_true
![]()
Абееее как може да сте толкова задръстени бе?!За кво обиждате Фънки?!Той е много прав да им говори така!Та това освен шоу е и известно по цял Свят.Тук не става въпрос за някакъв си кастинг там...говорим за човек,който ще бъде избран и цяла България ше го гледа...Ами вие бихте ли искали да гледате някакъв дебелак да ви пее на екрана??Тук става въпрос,че трябва да се има и подходяща визия освен гласа.Хора като Фънки,гадни и злобни-според вас-има навсякъде...Според мен,той е супер човек и аз много го уважавам!не само защото го познавам мисля така...
Който не разбира от музика,не може да разбере и Фънки!!!
pfff toq debeliq e nai drazne6toto ne6to v efira sled profesor Smu4kof![]()
![]()
Бате ако съм някоя мацка и тоя дебелия ме отреже под претекст , че не ми харесва роклята или нямам хубава визия спроед него, такъв бой ще му оредяПървоначално написано от SuNsEt
Оная, мацката си пееше много добре, но гласа и бе много висок.
И онея идиоти идват с балоните. Бате ако бях там и трагнат да се ебават така с мен, ония джуджак от сблъсък , щях да го оставя без очила.
Ебаси осраното жури.
Никаква тактичност - сори, така не може по националната телевизия, да си показваш комплексите.
Като си назор излизаш и почваш да хейтиш хората, както аз направих днеска в парка.
Първоначално написано от MusicIsTheKey
![]()