.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Някой дето е по-опитен да помогне

Начи проблема ми е следня : Имах си приятелка с която ходих 1 седмица и много държа на нея а даже незнам дали да кажа че съм влюбен щот се пак съм на 15 години а има и много хляб да изям , на мен ми беше супер когато бях с нея , предполагам и на нея и е било супер ако съдя от това което ми е казвала . Но преди 2 дена ми каза че много държи на мен като момче и иска да бъдем само приятели и да прекратим вразката си докато е време защото забелязала че много съм се привързвал към нея и неискала по нататък да ма наранява ... кво да прая , постоянно мисля за нея и откакто скасахме изобщо не съм същя какъвто бях преди ( поне така казват моите приятели ) . Някой ако ми каже кво да правя ще съм много благодарен , пък ако мислите че няма шанс тя да са върне при мен ми кажете най-добрия начин да я забравя

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Според мен тя е искала просто да скъса с тебе това да не те наранява и т.н тва са женски измъквачески истории от ситуацията. Тя ако държи на тебе няма да мисли кво ще стане по нататък.Най - добре спри да и приказваш изолирай я въобще се едно че не я познаваш тя ако почне да те търси и такива работи да си чатите по скайп почни да се правиш на недостъпен но усети момента в който да и кажеш да излезнете на кафе и вече знаеш кво да правиш.Ако тя не започне да те търси след като си я изолирал от твоя свят значи тя не държи въобще на тебе

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Някой дето е по-опитен да помогне

Цитирай Първоначално написано от gandji
    Начи проблема ми е следня : Имах си приятелка с която ходих 1 седмица и много държа на нея а даже незнам дали да кажа че съм влюбен щот се пак съм на 15 години а има и много хляб да изям , на мен ми беше супер когато бях с нея , предполагам и на нея и е било супер ако съдя от това което ми е казвала . Но преди 2 дена ми каза че много държи на мен като момче и иска да бъдем само приятели и да прекратим вразката си докато е време защото забелязала че много съм се привързвал към нея и неискала по нататък да ма наранява ... кво да прая , постоянно мисля за нея и откакто скасахме изобщо не съм същя какъвто бях преди ( поне така казват моите приятели ) . Някой ако ми каже кво да правя ще съм много благодарен , пък ако мислите че няма шанс тя да са върне при мен ми кажете най-добрия начин да я забравя
    Абе седни и говори с нея,покажи малко характер,ако не стане продължи напред.Такъв е живота,не мисли много,а действай и чувствай,мисленето и приказките бъркат нещата като,че ли.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

аммм аз от личен опит като момиченце мога да ти кажа че просто е искала да скъса с теб но по по мил начин
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от MishitoOo
    аммм аз от личен опит като момиченце мога да ти кажа че просто е искала да скъса с теб но по по мил начин
    точно...ако ме питаш обаче защо е била с теб ще ти кажа че не знам,това са жени никой не ги разбира..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Колкото и кофти да звучи и според мен е по-добре така...Явно тя не изпитва толкова силни чувства към теб и наистина после ще ти е по-гадно.Ти ще си свикнал с нея, ще си я заобичал повече и повече ще боли...Опитай се да я забаравиш и след време ще ти мине!

Град
    София
    Яж сладолед.Гледай драми и реви.

Така се справям аз :П

Да не ти пука.На твоите години ги режех и нападах най-добрата и приятелка.И колкото и да викат че жените са солидарни ... не са

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Най - добре спри да и приказваш изолирай я въобще се едно че не я познаваш тя ако почне да те търси и такива работи да си чатите по скайп почни да се правиш на недостъпен
    Не съм много съгласна Все пак сте били много близки явно - не можеш да я изолираш така! Но да, покажи й че не е единствената и ако тя има още чувства към теб мисля че ще разбере че не може без тебе! Попринцип на момичетата им трябва малко време да усмислят нещата така че не се впрягай много мисля че можете да се оправите

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Най - добре спри да и приказваш изолирай я въобще се едно че не я познаваш тя ако почне да те търси и такива работи да си чатите по скайп почни да се правиш на недостъпен
    Не съм много съгласна Все пак сте били много близки явно - не можеш да я изолираш така! Но да, покажи й че не е единствената и ако тя има още чувства към теб мисля че ще разбере че не може без тебе! Попринцип на момичетата им трябва малко време да усмислят нещата така че не се впрягай много мисля че можете да се оправите
    Аз имах един подобен случай, само дето той ме заряза... После, когато уж го забравих, почна да ми звъни и да ми се моли да се върна при него, и аз, патката, му отказах, и тоя почна да ме игнорира... Както и да е, мина му, ама беше мн шит... недей така

Kill 'em all .....
    пич ... ти можеш да си на 5 и пак да се влюбиш ебати .... обаче виж да обичаш и да се влюбиш са много ра3лични неща ... както и да е ... нека ти го кажа по друг начин, тя просто иска да скъса с теб ... а3 нямам тия проблеми 3ащото а3 се опитвам да се отървавам от тях .... другото което е
    тя не те 3аслужава щом ти толкова държиш на нея и тя иска да скъсате .... някои момичета трябва да са благодарни че има момчета като това ... а3 съм и3вратен .... това обижда ли ви?
    Fuck me I'm famous

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си