.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Град
    там където мечтите стават реалност
    Нещата са доста по-добре вече,просто не знаех,че момичета ви трябва време освен да тръгнете с някой,да започнете и да му се доверявате.
    Човек се учи докато е жив,вярно е май.
    Пича който ме оплю много брутално ще му кажа да си прочете пак книжките за психология,защото не позна абсолютно нищо.Просто имам чувства този път и не искам да прецакам нещата с това момиче,защото тя е по-различна за мен от останалите.
    Пред нея не лъжа,просто има неща за които и спестявам истината за нейно добро.Аз съм човек с проблеми,това е моят проблем.Но не искам да прецакам едно от малкото красиви неща в живота си!
    Вече и проблема с целувките е решен,не се целуваме много,но пък качествено и готино.Благодаря на всички които дадоха съвети и се опитаха да ми влязат в положението
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Нещата са доста по-добре вече,просто не знаех,че момичета ви трябва време освен да тръгнете с някой,да започнете и да му се доверявате.
    Пича който ме оплю много брутално ще му кажа да си прочете пак книжките за психология,защото не позна абсолютно нищо.Просто имам чувства този път и не искам да прецакам нещата с това момиче,защото тя е по-различна за мен от останалите.
    Пред нея не лъжа,просто има неща за които и спестявам истината за нейно добро.Аз съм човек с проблеми,това е моят проблем.Но не искам да прецакам едно от малкото красиви неща в живота си!
    Вече и проблема с целувките е решен,не се целуваме много,но пък качествено и готино.Благодаря на всички които дадоха съвети и се опитаха да ми влязат в положението
    Радвам се,че нещата се развиват в положителна насока.
    Пожелавам ви още дълго време на щастливи мигове заедно.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Радвам се,че нещата се развиват в положителна насока.
    Пожелавам ви още дълго време на щастливи мигове заедно.
    Мерси за пожеланието Работя по въпроса и нещата вървят още по-добре.Влюбен съм за 1-ви път в живота си май.Макар,че си представях любовта малко различно и малко по-силна и натрапчива,но сега съм щастлив.Все пак връзката ни още се гради,това е новото което научих,че не става всичко на момента а се налага да бъдеш търпелив и постоянен
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си