- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече ходим с нея,а съм още по-объркан,помогнете
Ми според мен ходим,според нея не знам,уж си говорихме преди това,че трябва да пробваме,а снощи беше 1-вата целувка.Аз съм на 19,тя на 16.Не съм я филмирал,просто знае какъв съм бил преди,знае и някои неща от мен,които не исках да научи от друг.Не съм се изтъквал,държа се нормално и сериозно.Преди съм бил това,което тя не харесва,но с нея винаги съм бил друг и съм се променил изобщо до някъде.Първоначално написано от Vin Diesel
Тия всичките неща,които написах ме мъчат страшно много,не исках да казвам пред никой друг,защото тя снощи ми каза,че сигурно според мен е спекана и срамежлива,аз си го помислих,но и казах,че не мисля така и не е такава.Не исках съвет от приятели и познати,защото не искам по някакъв начин да я предам или нараня ако кажа пред някой друг това и тя научи,знам ,че ще го приеме тежко и че е предадена,аз не искам да го направя.Искам да знае,че може да разчита на мен винаги и никога няма да я предам.
Пиша тук,защото искам да оправя нещата,всичко да е наред,не искам да я зарежа както съм правил с други момичета.ТЯ е специална за мен и е крайно време да порасна и да спра да се държа като лайнар.
А как се притеснявам да не прочете всичко това по някаква случайност,как ще се изложа само и тя как би го приела не знам,сигурно ще проваля всичко...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес