Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
Кажи ми 1-во от снощи ли ходите и ти на колко години си и тя на колко е Ако си префилмирал нещата много ясно че няма да ти вярва.Не е трябвало да и обясняваш колко си добър и т.н а да оставиш това тя да го разбере
Ми според мен ходим,според нея не знам,уж си говорихме преди това,че трябва да пробваме,а снощи беше 1-вата целувка.Аз съм на 19,тя на 16.Не съм я филмирал,просто знае какъв съм бил преди,знае и някои неща от мен,които не исках да научи от друг.Не съм се изтъквал,държа се нормално и сериозно.Преди съм бил това,което тя не харесва,но с нея винаги съм бил друг и съм се променил изобщо до някъде.
Тия всичките неща,които написах ме мъчат страшно много,не исках да казвам пред никой друг,защото тя снощи ми каза,че сигурно според мен е спекана и срамежлива,аз си го помислих,но и казах,че не мисля така и не е такава.Не исках съвет от приятели и познати,защото не искам по някакъв начин да я предам или нараня ако кажа пред някой друг това и тя научи,знам ,че ще го приеме тежко и че е предадена,аз не искам да го направя.Искам да знае,че може да разчита на мен винаги и никога няма да я предам.
Пиша тук,защото искам да оправя нещата,всичко да е наред,не искам да я зарежа както съм правил с други момичета.ТЯ е специална за мен и е крайно време да порасна и да спра да се държа като лайнар.
А как се притеснявам да не прочете всичко това по някаква случайност,как ще се изложа само и тя как би го приела не знам,сигурно ще проваля всичко...