- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече ходим с нея,а съм още по-объркан,помогнете
Извинявай , но съм в точно същата ситуация пред теб .. ии точно това за целувките малко странно ми се видя .. след като вече си имам Приятелка , заедно сме от седмица и 2 дни , точно за днес се целунахме 3 пъти , като и трите пъти нещо ни прекъсваше , или се засмивах .. няма да казвам защо и т.н. ...Първоначално написано от vamp
Няма значение колко пъти се целувате .. интересно ми е защо наблегна на това ...
Аз понеже толкова я обичам , не знам какво си мисли , дали примерно си мисли "Офф , тоя иска само да се натискаме" ала-бала , "не ме остави на мира " и т.н. .... ако усетя .. момента просто , тогава , това не е до правило - 9 целувки на вечер примерно .. тъпо ми е струва
Ако си два различни човека , това ти е грешката ..Първоначално написано от vamp
Тръгнала е с теб какъвто те харесва .. точно и при мен има един такъв момент, който оправям с времето .. просто преди да сме заедно бях наистина непринуден , докато сега съм 50% по-малко , но искам да го върна на 100% защото такъв ме е харесала , и гледам когато съм в настроение да говоря глупости , това , че вече сме заедно да не ме интересува - просто почвам да говоря, сякаш сме си просто приятели ...
А тва за курвите и т.н. .. грозен израз
Относно целувките - аз не мога да се целувам - ФАКТ ... Не защото съм забравил , а защото не съм го правил преди , първата ми истинска целувка с език стана тези дни .. признавам , за първи път ми е , но виждам , че момичето с което съм го иска .. да , усеща се , когато иска целувка с език , но явно ти не искаш да го усетиш .. еми , действай тогава , ако ти прехапе езика имаш намек , че не иска нищо твое в нея![]()
![]()
Малко тъпо звучи ... ноо .. де да знам , поговори с нея .. какво се е променило , защо вече не е както преди и т.н. ...
Извинявай , че ще го кажа , но с малко старание всичко може да се оправи , защото точно в момента пак казвам , имам страхотна приятелка , и всичко е по мед и масло ... и захар![]()
Мисли и действай!
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки