.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Град
    In_monkeylandXD

CAE - Certificate of Advanced English

Кой ще се явява на мартенската сесия на CAE: ) и да питам дали някой има теста, който беше миналата година юни месец
    ...It's all Monkey business...

Град
    Jamaica
    Аз ще се явявам и мнооого искам да го взема

Супер фен
    Аз щях да го вземам юни, но реших че няма да съм готова, така че го отлагам за декември, защото на първия пробен изпит който направих имах С

Супер фен Аватара на Sarabi
    Аз ще го взимам юни.
    Малко ме съмнява в същност, защото имам 60% на пробния... е може да е защото цяла нощ бях на парти и в неделя сутринта на изпит, ама... де да знам, кофти ми е, ако пропилея всичките кинти за изпита... а и всички пари за уроците...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

В тетрадката и учебника "Ready for CAE",във всичките части има общо цялото съдържание на изпита и в тетрадката съответно са всички типове задачи. А иначе има 1 част-reading(1h.15min),в който са включени 4 текста;2 част-writing(2h.) има 2 неща за правене там,но сега не мога да кажа дали са разл.упражнения и какво е въобще; 3 част-English in Use(1h.30min),6 задачи с общо 80 въпроса.; 4 част-listening(45min),т'ва сааа 4 отделни лисънинга с 32-40 въпроса към тях;ии 5 част-speaking(15min),т'ва се прави с 2ма изпитващи и 2ма кандидата и пак е на 4 части,като за всяка част се дават по 3-4 мин и разбира се са на различни теми.

Град
    In_monkeylandXD
    ясно, мерси. Аз миналата година се явих юни и затова питам, защото ме скъсаха на Listening-a, а по принцип това ми е най-лесната от всички части...другите части ми бяха сравнително добре.

ами FCE? някой знае ли дали е гадно и дали има смисъл да се явя сега или септември?
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    ами FCE? някой знае ли дали е гадно и дали има смисъл да се явя сега или септември?
    Защо да няма смисъл,явявай се ако смяташ,че си готова.Аз наскоро взех сертификат за завършено С1 ниво.

Град
    In_monkeylandXD
    Ами FCE не е труден, поне според мен, обаче ако не е сигурно дали ще го вземеш не се явявай : )

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    Доколкото си спомням няма опция септември. Има сесии юни, декември и март. И декември сменят формата на изпита , което си е допълнително неудобство(поне според мен), но решението зависи изцяло от подготовката ти, разбира се, и доколко се чувстваш уверена (;
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Град
    In_monkeylandXD
    Ами аз доколкото разбрах тези изпити ще ги направят с давност 2 години като Toefl, а и ще променят малко упражненията да бъдат по-достъпни за учениците..аааа да се похваля днеска бях на speaking за CAE и добре мина : )) пожелайте ми успех в събота за другите работи

Аз ще се явявам юни. Вече съм взел FCE и сега се надявам и CAE. Относно резултатите ми от пробните изпити - варират от 60 до 78%. Може и повече ако съм много съсредоточен

punky_monkey можеш ли да ми кажеш от къде си взел/a информацията за валидността на CAE. Аз знам само, че ще има промени в изпитите. И Успех

Град
    In_monkeylandXD
    Ами момичето, с което бях на speaking, ми каза.. незнам откъде е разбрала за това...сори ако е грешна информацията : )

punky_monkey, празни приказки са. Няма официална информация за такова нещо на сайта на British Council. Само промените във формата са подробно обяснени (: => не ми се вярва.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Някой може ли да ми даде линк с промените в ипитната форма или да ми ги каже...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    In_monkeylandXD
    Ето: http://www.cambridgeesol.org/exams/g...glish/cae.html
    Тук има информация за промените на отделните части на изпита.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    аэ на пробния имам 79 точки ама мисля че мога още според вас имам ли шанс ?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз не съм ходил на такъв изпит, ама англ го знам :>... Та знаете ли някакъв примерен тест, който може да си направа в нета примерно?
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си