.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Град
    СофиЯ

Защо се чувствам толкова тъпааааа

Не знам какво ми става,чувствам се тъпа...Постоянно се сравнявам с братовчедка ми,която не учи в моя град.Тя например се класира на състезанието по БЕЛ,по Математика също.Каза,че ги е налучкала,но все пак съм много разстроена.Имам чудесни оценки,обаче нейните са малко по-добри и направо ми скапва настроението тотално.Най-умната съм от класа,обаче някакси това не ми е достатъчно! Не знам какво да правя.Уча много,тя казва,че не учи толкова,обаче не знам как успява да изкарва такива хубави оценки ....
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))

Re: Защо се чувствам толкова тъпааааа

Ne se pritesnqvaj 4e tq ima po visoki ocenki ot teb. Ne vsi4ki sme hiper ymni, nali taka. Vajnoto e 4e tvoite ocenki sa6to sa dostata4no dobri i nqma ot kakvo da se sramyva6 i da se 4yvstva6 tapa. Prodaljavaj da y4i6, rezyltatite 6te dojdat sami, a 6tom tq kazva 4e ne y4i i nejnite sigyrno 6te se ponijat spox

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Комплексарка. Защо трябва да гледаш другите? Гледай теб си и това, което си постигнала.
    >>> House Music <<<

Братовчедка а? Еми добре... Радвай се за нея, че има хубави оценки и , че ще преуспее в живота и готово. Може това усещане да се махне а може и да остане и даже да стане по-силно. Не знам....

Град
    В АдА
    Не е нужно да бъдеш най-големия зубар оценките са важни но трябва и да имаш малко свободно време

Супер фен
    Град
    Панацея
    тъпа жена !
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Ямбол
    Според мен тя лъже, че учи малко.

............
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Цитирай Първоначално написано от nia _ivanova
    кои клас си? и от софия ли си? (6тото ако братов4едка ти е от друг град,нали зане6 там каква е системата по о4или6тата )
    Да, виждам, че в София понятия като "образователна система" е с нулев обем . Към създателката на темата: Не се притеснявай, за всеки има място на този свят. С труд всичко се постига. Тези съзтезания по БЕЛ< математика и т.н са за наистина най-надарените деца в тази област, които вероятно след години ще се занимават професионално с това. Тогава твоята братовчедка ще стане учителка, а ти - ако си малко по-хитра - кой знае? Може би преуспяваща бизнесмадама или икономистка? Спокс
    Memento moriendum esse!

з като се чувствам тъп обикновено се старая да си намеря оправдание да се напия, живеем в свят изпълнен с крайности... да се напием крайно.. в моя клас всички са много умни, аз съм от 3мата които не взимат стипендия.. и винаги за малко, миналия срок за 4 стотни.. напих се.. изгониха ме от час... напих се... учителката по български ми се скара че воня на бъчва... пак се напих... това е, просто пийте...

Цитирай Първоначално написано от nikodim
    з като се чувствам тъп обикновено се старая да си намеря оправдание да се напия
    Гледай го пък тоя... Пияницата гадна

ти си неквааа.... О.О
    баси..само за тва учене ли мислиш ?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Kompleksirana zubarka kakvo gleda6 dr gledai sebe si.. !!! btw vinagi sam mrazila takiva kato teb zubari zavijda6ti na nqkoi koito ne u4i a ima po visoki otcenki ot nego!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ако братовчедката ти каже,че се е родила научена,ще й повярваш,а?
    Много ясно,че учи,няма да го разбере от нищото,ако за това се чудиш.
    А защо се сравняваш с нея?Ти си си ти,тя си е тя.Бъди себе си,мисли за себе си.А това дали тя е изкарала мааааалко по-високи оценки,или не,не е фатално.Ебаси големия проблем,дето го вадиш.

Голям фен
    Оценките в училище почти никога не са определящи
    Don't worry, be happy!

Град
    В АдА
    Ти не си ли чувала тази дума 'Забавления' или пък думата 'Купон'

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Ти не си ли чувала тази дума 'Забавления' или пък думата 'Купон'
    На някои хора им доставя удоволствие да трупат нови знания и да научават нови неща. Това, че ти предпочиташ да си губиш времето, забутана в някоя кръчма, консумираща алкохол, тровеща здравето си е само един от начините за забавление, който е доста субективен. Лично аз го намирам за отблъскващ и не ми е никак весело
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ало всички ... от къде знаете че тя не излиза, примерно аз завърших 9ти клас(PG) с 5.00 което според мен е добре, като се има предвид че немога да уча над 30 мин на ден пък и даже и да можех нямаше да го права... Момичето си е добре, просто иска да се развива - което съвсем не е лошо, ама нз вече всички ли си мислите,че като едвам едвам изкарвте 3ки сте гъзари - еми не е така.. ае Л2П
    The Spark

Град
    Лапландия!?
    Абе и вие зубарка,нормални ли сте Тва че някой запомнят по-бързо от други не означава че са зубари..А ти стегни се и си вдигни самочувствието кво гледаш другите гледай себе си.

Голям фен
    Защото СИ тъпааааа. Как може да се шашкаш от подобни работи?! Стига си се сравнявала,ти си си ти! И след като имаш добри оценки,кво по дяволите те интересува братовчедка ти какви има!?

Tova pyk da sravnqva6 sebe si s drugite ..hmm prosto mn lo6 navik..Taka pove4e ogor4ava6 jivota si i ni6to drugo..Vmesto tova, radvay se za bratov4edkata ti.Bravo i na teb,4e si otli4ni4ka.Prosto u4i za sebe si, a ne za da systezava6 s bratov4edka si
    Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!

Ами, може би наистина си тъпа. Това дали ще учиш, си зависи само от теб. Ти сама си избираш, дали ще се развиваш интелектуално и в какви аспекти ще го правиш. Но ти явно предпочиташ да си губиш времето с дружките по кафетата и по улиците. Поздравления
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

ТЪПО е да се сравняваш с нея. А ти очевидно не си тъпа: все пак, за да си най-умната в класа си и да изкарваш добри оценки се изисква ум, нали? Ти имаш знанията, имаш и оценките... какъв тогава ти е проблема? Може би те е яд, че тя без да полага такива усилия, постига същото? Ем... ще трябва да свикнеш, защото такива хора има много.

Цитирай Първоначално написано от gorska
    ТЪПО е да се сравняваш с нея. А ти очевидно не си тъпа: все пак, за да си най-умната в класа си и да изкарваш добри оценки се изисква ум, нали? Ти имаш знанията, имаш и оценките... какъв тогава ти е проблема? Може би те е яд, че тя без да полага такива усилия, постига същото? Ем... ще трябва да свикнеш, защото такива хора има много.
    не му е тука мястото,но мн те уважавам за песента от филма Коса браво!!!!! :P правиш голямо впечатление!! :P
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си