- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо се чувствам толкова тъпааааа
Не знам какво ми става,чувствам се тъпа...Постоянно се сравнявам с братовчедка ми,която не учи в моя град.Тя например се класира на състезанието по БЕЛ,по Математика също.Каза,че ги е налучкала,но все пак съм много разстроена.Имам чудесни оценки,обаче нейните са малко по-добри и направо ми скапва настроението тотално.Най-умната съм от класа,обаче някакси това не ми е достатъчно!![]()
![]()
![]()
Не знам какво да правя.Уча много,тя казва,че не учи толкова,обаче не знам как успява да изкарва такива хубави оценки ....
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ne se pritesnqvaj 4e tq ima po visoki ocenki ot teb. Ne vsi4ki sme hiper ymni, nali taka. Vajnoto e 4e tvoite ocenki sa6to sa dostata4no dobri i nqma ot kakvo da se sramyva6 i da se 4yvstva6 tapa. Prodaljavaj da y4i6, rezyltatite 6te dojdat sami, a 6tom tq kazva 4e ne y4i i nejnite sigyrno 6te se ponijat spox![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Комплексарка. Защо трябва да гледаш другите? Гледай теб си и това, което си постигнала.
>>> House Music <<<
Братовчедка а? Еми добре... Радвай се за нея, че има хубави оценки и , че ще преуспее в живота и готово. Може това усещане да се махне а може и да остане и даже да стане по-силно. Не знам....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е нужно да бъдеш най-големия зубароценките са важни но трябва и да имаш малко свободно време
тъпа жена !
Първоначално написано от Say It Right
Според мен тя лъже, че учи малко.
............
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Да, виждам, че в София понятия като "образователна система" е с нулев обемПървоначално написано от nia _ivanova
![]()
![]()
. Към създателката на темата: Не се притеснявай, за всеки има място на този свят. С труд всичко се постига. Тези съзтезания по БЕЛ< математика и т.н са за наистина най-надарените деца в тази област, които вероятно след години ще се занимават професионално с това. Тогава твоята братовчедка ще стане учителка, а ти - ако си малко по-хитра - кой знае? Може би преуспяваща бизнесмадама или икономистка? Спокс
![]()
Memento moriendum esse!
з като се чувствам тъп обикновено се старая да си намеря оправдание да се напия, живеем в свят изпълнен с крайности... да се напием крайно.. в моя клас всички са много умни, аз съм от 3мата които не взимат стипендия.. и винаги за малко, миналия срок за 4 стотни.. напих се.. изгониха ме от час... напих се... учителката по български ми се скара че воня на бъчва... пак се напих... това е, просто пийте...
Гледай го пък тоя... Пияницата гаднаПървоначално написано от nikodim
![]()
ти си неквааа.... О.О
баси..само за тва учене ли мислиш ?![]()
Kompleksirana zubarka kakvo gleda6 dr gledai sebe si.. !!! btw vinagi sam mrazila takiva kato teb zubari zavijda6ti na nqkoi koito ne u4i a ima po visoki otcenki ot nego!!
Ако братовчедката ти каже,че се е родила научена,ще й повярваш,а?
Много ясно,че учи,няма да го разбере от нищото,ако за това се чудиш.
А защо се сравняваш с нея?Ти си си ти,тя си е тя.Бъди себе си,мисли за себе си.А това дали тя е изкарала мааааалко по-високи оценки,или не,не е фатално.Ебаси големия проблем,дето го вадиш.![]()
Оценките в училище почти никога не са определящи![]()
Don't worry, be happy!
Ти не си ли чувала тази дума 'Забавления' или пък думата 'Купон'
На някои хора им доставя удоволствие да трупат нови знания и да научават нови неща. Това, че ти предпочиташ да си губиш времето, забутана в някоя кръчма, консумираща алкохол, тровеща здравето си е само един от начините за забавление, който е доста субективен. Лично аз го намирам за отблъскващ и не ми е никак веселоПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Memento moriendum esse!
Ало всички ... от къде знаете че тя не излиза, примерно аз завърших 9ти клас(PG) с 5.00 което според мен е добре, като се има предвид че немога да уча над 30 мин на ден пък и даже и да можех нямаше да го права... Момичето си е добре, просто иска да се развива - което съвсем не е лошо, ама нз вече всички ли си мислите,че като едвам едвам изкарвте 3ки сте гъзари - еми не е така.. ае Л2П
The Spark
Абе и вие зубарка,нормални ли стеТва че някой запомнят по-бързо от други не означава че са зубари..А ти стегни се и си вдигни самочувствието кво гледаш другите гледай себе си.
Защото СИ тъпааааа. Как може да се шашкаш от подобни работи?! Стига си се сравнявала,ти си си ти! И след като имаш добри оценки,кво по дяволите те интересува братовчедка ти какви има!?
Tova pyk da sravnqva6 sebe si s drugite ..hmm prosto mn lo6 navik..Taka pove4e ogor4ava6 jivota si i ni6to drugo..Vmesto tova, radvay se za bratov4edkata ti.Bravo i na teb,4e si otli4ni4ka.Prosto u4i za sebe si, a ne za da systezava6 s bratov4edka si
Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!
Ами, може би наистина си тъпа.Това дали ще учиш, си зависи само от теб. Ти сама си избираш, дали ще се развиваш интелектуално и в какви аспекти ще го правиш. Но ти явно предпочиташ да си губиш времето с дружките по кафетата и по улиците. Поздравления
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
ТЪПО е да се сравняваш с нея. А ти очевидно не си тъпа: все пак, за да си най-умната в класа си и да изкарваш добри оценки се изисква ум, нали? Ти имаш знанията, имаш и оценките... какъв тогава ти е проблема? Може би те е яд, че тя без да полага такива усилия, постига същото? Ем... ще трябва да свикнеш, защото такива хора има много.![]()
не му е тука мястото,но мн те уважавам за песента от филма КосаПървоначално написано от gorska
браво!!!!! :P правиш голямо впечатление!! :P
![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in