- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специално за момичета
Специален въпрос искам да задам на момичета които не си падат по изслути ( рапарчета ) , защо и дали с нещо ги отбласкват ?
Само ще ти кажа,че мъжете не са два типа.Всеки човек е индивидуален.Не мога да кажа точно определен тип,грабне ли ми окото,направи ли ми впечатление не ми пука дали ще бъде маникен,рапър,спортист и т.н.Важното е да ти харесва и да ти е добре с даденият човек
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Всяко момче е уникално няма 2-ро като него!
Първоначално написано от gandji
tUpooo tupoo ...
btw .. kato cqlo temata .. mi bv1rka v nervite .. kat ne si zapoznat .. po dobre si m1l4i ........
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Добре , да ти обясня на тебе "запознатата" за кво иде реч . Начи аз си ходя изслут и бая приятели дет ходят кат педалчета , пък и момичета са ми казвали че ако си облека нормални дрехи по мен ще имам по голям шанс да си хвана приятелка и повече момичета щели да ма харесват .... а кажи ми ся аджаба ти кво би напрайла ? аз питах да разбера дали само момичетата в моя град са такива или сички са такива ...
е по тоя пост се разбира колко ви е акъла - това че едно момче се грижи за себе си не означава че е обратен...Първоначално написано от ``bitch``
Първоначално написано от kombarka
Просто хората не обичат други хора да са по-красиви от тях и ги оприличават на педали, само защото се е обръснал под мишниците и не вони на пот .
Dobre nqkoi ako vari pred teb s pri4eska na podli4ki i briton4eto da mu visi do ustata , i ti govori nqkvo kat pederas i pohodkata mu e sa6tata kat na pederas ti kvo 6e si pomisli6 ? otnosno tva za brasneneto ela da vidi6 dali az ne sum obrasnat i dali vonq na pot
Не ми пука как се обличат...Важен е характера и да ми харесва в лице
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
mDam
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Добре де ..
откъде реши че всички, които не се рапъри, са педераси![]()
Не си ли чувал за напълно нормални момчетаааПък защо тея на бодличките да са педераси? Абе изобщо мн работи ти куцат в темата
![]()
Това е толкова тъпо.Да се делите на манекени и незнам си какво си. Обичам гаджето си, защото не си лепи разни етикети от рода " АЗ съм рапЪр! Начи АЗ съм много печЕн!" или "АЗ съм манИкен! АЗ съм най хубавия на земята!"
И честно, ако ме питате всички други момчета, освен моето гадже, сте пълни боклуци, с извинение. За автора да не говорим. Ти явно се мислиш за големия "гегстъ" а? Защото от темата личи ще си пристрастен!
А тези дето си правят профил в сайт за запознанства и го пълнят със снимки са ми триста пъти по смешни! Големи манекени се извъдихте, големи рапъри няма що! Селски джентълмени!
![]()
Темата ти ме вбеси!![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Предпочитам рапър ,пък и в момента съм влюбена в такъв![]()
Мирише ми на феминистко-лесбийски лидерПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
Не, наистина, ти осъзна ли каква глупост каза?![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Изсулени манекени.
Само такъв избор ли имало... живея в баси заблудата значи.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Мммда.Първоначално написано от Wrathchild
И мисля, че тук че трябва да се извиня:
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ МОМЧЕТА, ЧЕ ГИ СЛОЖИХ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ! (Повече няма да правя така...)
Какво има значение едното облекло в крайна сметка..?
Е, малко тоя стил на обличане позаляза, въпреки че не само срлушащите тази музика се обличаха така.Беше модерно преди...
Мен ми харесва как се обличат, но няма да се хвана само заради това с такъв, нито ще го зарежа заради това.Просто трябва да ме кефи човека...
От двата варианта предпочитам рапър, макар че харесвам съвсем нормални момчета по принцип![]()
>>> House Music <<<
Относно Rebellion_Angel ако всички момчета освен твоя "принц" дето ни превъзхожда от всяка една гледна точка и е перфектен ти ако скъсаш с него и неможе повече да сте заедно никога значи ще намериш някой голям боклук като мене и останалите момчета дето може да се влюбиш в негоЩом ти се влюбиш в боклук значи че и ти самата ставаш още по-голям боклук
п.с много ме изнерви поста ти !!!!