- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специално за момичета
нито по едните нито по другите ...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
"изслутите" (о.О) определено не ме кефят, педерасите още по-малко
и според авторския светоглед мъжете се разделят само и единствено на 'изслути' и 'манекени'??
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
absolutno sym syglasna (y)Първоначално написано от Vin Diesel
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
нито по едните нито по другите
Не бих гледала само външния вид. Приятелят ми не влиза в нито една от двете категории, но аз го обичам. Всеки човек е индивидуален и носи свои качества, които да бъдат ценени, а не само външния вид.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
отблъсква ги държанието .. не гащите ..Първоначално написано от gandji
Vij sa vijdam nekoe mom4e i go xaresvam. Vijdam go - ne go xaresvam. Nqmam si ideal da e rapur, ili fe6un ili kufto i da e tam. Ako mom4eto e sladko i s gotin x-r dreme mi kuf e!
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Пази Боже да ми се налага да избирам между двама такива... по-добре без гадже, ебати.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
момчетата наистина не са само тези 2 вида.. но от тези които си предпочела и 2та вида ме кефятняма значение в общи линии как се обличат стига да си съчетават добре дрехите и да полагат някфи грижи за външния си вид.. правят ли го ОК ..
![]()
![]()
Първо-не мисля,че момчетата могат да се разделят само на два типа и второ-защо всички момчета,които се поддържат трябва да са обратни???
Сега по темата-не си падам по нито един от двата типа,защото всяко момче си е отделна и уникална личност и не мисля,че трябва да се слагат под един знаменател,защото е супер тъпо...![]()
Just haters make me famous! εĭз
Така да са доуточня първо сички тъпи путки в тоя сайт дет си мислят че в тая тема съм са оприличил като Генгста ... да де вярно че жените не сте умни ама както и да е . Та тъй де нито съм казал че съм генгста нито че съм голям рапър , просто в скоби написах рапър за да улесня някои тъпи парчета , 2-ро не съм казал че мразя тия дет ходят кат педерасчета шот момичетата си падат повече по тях но както и да е , ама незнам за кво повечето путки кат видят някой ислут или незнам как облечен ( ама секи случай да не е облечен нормално ) си казват " Тоя е наркоман " или нещо от сорта и имат супер лошо мнение за нас ... абе незнам как да ви го обясня че да разберете , и най ми е интересно как така са ВБЕСЯВАТЕ от тая тема , и тва че не ва кефи как съм задал въпроса не означава че съм тъп ( ай може в някой свери да не разбирам нищо ама в тия свери дет аз разбирам 100% ше са издъните кат незнам кво ) . Пък тая тъпа путка дет написала че сички момчета освен нейня приятел сме боклуци ... ти ква си ма дрисло нещасна , предполагам клитора ти виси кат булченска рокля или нещо от сорта ...
ееее аре без обиди. Уважавай малко мнението на другите. Тва че някой харесват "педерастчетата" не означава че нямат вкус. Въпос на личен избор. Уважавай мнението на другите за да уважават и те твойто. А онази "путка" която каза че само нейния е свестен на няколко пъти се извино за това, така че по добре се научи да четеш, а не само да плюеш по другите![]()
Та за какви сФери ставаше на въпрос, че ми стана интересно.![]()
![]()
Пич, много ме радваш... :P
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
нито един от 2та типа....банално е да разделяш момчетата на тип 1 и тип 2..преди и аз се бях опитала същото ама схванах че всеки е индивидуален...тъй че накратко темата е бесмисленаПървоначално написано от gandji
![]()
.!.
Еми видях че са е извинила ама след кат го написах а и аз са изнервих някоя да ми каже тай , щот и аз ако кажа че сички момичета освен тая дет харесвам са тъпи и вии така ще реагирате , а относно уважаването на вкуса на другите не че не го уважавам даже ми е през кура за другите ама беше просто от чисто любопитство както за темата на онова момиче дет само нейния приятел не е тъп дет да даваме съвети кво не трябва да прайм с половинката ни и кой/коя ни е бил/била първа или първи и тем подобни ... абе се тая обарках са от тая цялата раота ... нали съм тъп![]()
Ами ще отговоря на любопитството ти- четох в някое списание, че агресивния вид на мъжете плаши някой жени, а тези дето са с по-"педераска" визия ги привличат, защото на пръв поглед са по-нежни. Нещо от сорта. Не си спомням вече.Първоначално написано от gandji
Пък я дай разяснения какво не ти харесва на моята тема, защото от последното изречение нищо не разбрах. :P
Се едно, сигурно пак подхващаш спор.![]()
А кой кой е вбесил повече...Аз или ти мене? Ти или аз вбесихме повече останалите форумци?
Тука може да се поспори.
![]()
Незнам . Квот то ... ама и 2-та са поизнервихме от една или друга страна тай че няма невинни![]()
В това ли се изчерпва представата ти за типове момчета?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Айде, стискаме ръце и се помиряваме.![]()
навит съм ! И тай де за коментара на онова момиче дет ма пита дали само на тия 2 вида ги деля ... ми има бая видове ама най интересно ми беше за тия 2 вида .
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
абсолютно +100000000000000000000Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не съм чела другите коментари. Самата идея да питаш момичетата по кои си падат и да дадеш само 2 основни типа е тъпа (казвам основни, защото оттук нататък всеки си е индивидуален и различен). Може би да питаш кои би предпочело едно момиче, но все пак, след като прибавяш "педераси" към единия тип, не смяташ ли, че всяка би се ориентирала към някой, който би харесал и нея, а не бившия й да речем? Ако пък се чудиш какъв да станеш, за да имаш повече успех с момичетата, не можеш да очакваш от една глупава анкета да се научиш как да станеш по-печен...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами какжо да ти кажа мен не ме привличат особенно момчета които отделят повече време пред огледалото от менно това си е лично мое мнение
Но попринцип не е важно как си облечен а какъв си в същност , какъв характер имаш и изобщо отношението към другите . Обаче все пак рапърчетата са по - сладки
![]()
![]()
По принцип като цяло повече ми хареват момчета с дънки по тях,готини прически,който много даржът на външния си вид,но пък бившия ми ходеше изсухлен и пак беше много сладко и ми харесваше.Така,че не всичко е до облеклото(въпреки,че е важно) просто всичко зависи от конкретния човек![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!