- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специално за момичета
Преди,като по-млада....ехейййй,кои години беше тва....им се кефех на "изсулените"ам..ся не ми хва6тат окото,не долавям ни6то мъжко в тях,долавям един пубер![]()
az su6to sum mn protiv tva delene ,ima momi4eta koito 6te hodat s edno mom4e samo 6tot e smuknat/primerno/ dori da e ujasen 4ovek tva e sprrr tupo
Харесвам рапърите и хората от ъндерграунда. Всичко останало е булшит...
Аз като си падам, винаги го правя на земята.
изслут О.О уоу...тва някъв вид фотографско ренде ли е? Трябва да си купя ^^ Скоро не съм използвала ренде, но мисля че човек винаги трябва да му се намира под ръка. Уоу..."под ръка"...ебати тъпия израз о.0
gandji Е тоя ме разби,пуска много теми и всичките му въпроси са от тъпи по-тъпи.
Кое е това тъпо списание което си чела с толкова погрешно инфо. Жените могат да харесат мъж - педерас от пръв поглед защото той е добра визия и поддръжка, но когато почне с меките китки и тем подобни това ги отблъсква. Жените харесват мъжката грубост, агресивност и спонтанност е разбира се ако първите две не се прехвърлят върху нея. Даже грубостта трябва да се показва от време на време, а не постоянно. Това са типични мъжки черти и ако жените (момичетата) кажат че не ги харесват то те са лесбийки.Ами ще отговоря на любопитството ти- четох в някое списание, че агресивния вид на мъжете плаши някой жени, а тези дето са с по-"педераска" визия ги привличат, защото на пръв поглед са по-нежни. Нещо от сорта. Не си спомням вече.
Пък я дай разяснения какво не ти харесва на моята тема, защото от последното изречение нищо не разбрах. Razz
Се едно, сигурно пак подхващаш спор. Laughing
А кой кой е вбесил повече... Laughing Аз или ти мене? Ти или аз вбесихме повече останалите форумци? Very Happy Тука може да се поспори. funfunfun
Пък ти пич не се притеснявай. Носи се така както се харесваш и не се влияй от чуждото мнение. За всеки влак си има пътник... и ти ще намериш твоя Експрес. Айде...
kak da ne si padame po izsluti beprimerno mene hiper mnoou me privli4at smuknatite ama tva ne ozna4ava 4e nekoi krasiv maneken nqq me kefi pa i tva ne zna4i 4e epederas
ina4e ako traa sme 4estni vse pove4e se ubejdavam 4e si4ki pederasi sa dosta qki
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
amii primer 6te dada haresvah edno mom4e 3 godini toi si e beetboxer ima6e momieta koito go haresvat a edno momi4e ot moq klas mu vika6e grozniki 6tqh i s4upq glavata a momi4etata ot negoviq klas mu kazvat da obli4a po svestni drehi i 6teli mnogo momi4eta da go haresta az si padam po razli4ni no spored men tva mom4esi e tvurde dobre 4e kurvite ot klasu mu da go suvetvatПървоначално написано от gandji
taka de momi4etata sa takiva v cql svqtne se ot4aivai nie sme otka4eni su6testva
![]()
ne moje mom4etata da se delqt po tazi na4intova e tapo
Ако наистина се налагаше да избирам между рапър и педераст.. Откровено бих обърнала резбата.
Окс,ама мен пък нито един от двата типа не ме кефи външно!Сега искам да кажа,че като вися някой "рапър" не си мисля,че се дрогира и не знам си кви си и като видя някой "манекен" не си мисля,че е надут и т.н.Просто си е до самото момче,не до начина,по който се облича.Важно е държанието на самия човек!Първоначално написано от gandji
Just haters make me famous! εĭз
падам си по момчета които се грижат за себе си,но не и да се контят повече от мен
И аз са кефя на изсухлени
vapros na vkus no predpo4itam maneken4etata:P
![]()
Тъпи са отговорите...Трябва да има повече варианти.Аз например не съм нито феън нито рапър....![]()
--------------------------------------------------------