.

Виж резултатите на анкетата: По какъв си падате и защо ?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Изслут ( рапър )

34 51,52%
  • Манекен ( педерас )

32 48,48%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Преди,като по-млада....ехейййй,кои години беше тва....им се кефех на "изсулените"ам..ся не ми хва6тат окото,не долавям ни6то мъжко в тях,долавям един пубер

az su6to sum mn protiv tva delene ,ima momi4eta koito 6te hodat s edno mom4e samo 6tot e smuknat/primerno/ dori da e ujasen 4ovek tva e sprrr tupo

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз си падам по нормални

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Харесвам рапърите и хората от ъндерграунда. Всичко останало е булшит...

Аз като си падам, винаги го правя на земята.

изслут О.О уоу...тва някъв вид фотографско ренде ли е? Трябва да си купя ^^ Скоро не съм използвала ренде, но мисля че човек винаги трябва да му се намира под ръка. Уоу..."под ръка"...ебати тъпия израз о.0
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118431

~

JUMP! JUMP! JUMP ON THE TIGER!

Град
    somewhere over the rainbow
    скинар

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    gandji Е тоя ме разби,пуска много теми и всичките му въпроси са от тъпи по-тъпи.

Супер фен
    Ами ще отговоря на любопитството ти- четох в някое списание, че агресивния вид на мъжете плаши някой жени, а тези дето са с по-"педераска" визия ги привличат, защото на пръв поглед са по-нежни. Нещо от сорта. Не си спомням вече.
    Пък я дай разяснения какво не ти харесва на моята тема, защото от последното изречение нищо не разбрах. Razz
    Се едно, сигурно пак подхващаш спор. Laughing
    А кой кой е вбесил повече... Laughing Аз или ти мене? Ти или аз вбесихме повече останалите форумци? Very Happy Тука може да се поспори. funfunfun
    Кое е това тъпо списание което си чела с толкова погрешно инфо. Жените могат да харесат мъж - педерас от пръв поглед защото той е добра визия и поддръжка, но когато почне с меките китки и тем подобни това ги отблъсква. Жените харесват мъжката грубост, агресивност и спонтанност е разбира се ако първите две не се прехвърлят върху нея. Даже грубостта трябва да се показва от време на време, а не постоянно. Това са типични мъжки черти и ако жените (момичетата) кажат че не ги харесват то те са лесбийки.

Пък ти пич не се притеснявай. Носи се така както се харесваш и не се влияй от чуждото мнение. За всеки влак си има пътник... и ти ще намериш твоя Експрес. Айде...

Град
    kadeto iskam
    Не си падам по нито един от двата типа. Защо трябва да има някакъв тип. Всеки мъж си е различен индивидуален така че ... тъпа тема

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Абе най-харесвам голи мъже

kak da ne si padame po izsluti be primerno mene hiper mnoou me privli4at smuknatite ama tva ne ozna4ava 4e nekoi krasiv maneken nqq me kefi pa i tva ne zna4i 4e epederas ina4e ako traa sme 4estni vse pove4e se ubejdavam 4e si4ki pederasi sa dosta qki
    Ne sum 79ti nabor ei

Цитирай Първоначално написано от gandji
    Добре , да ти обясня на тебе "запознатата" за кво иде реч . Начи аз си ходя изслут и бая приятели дет ходят кат педалчета , пък и момичета са ми казвали че ако си облека нормални дрехи по мен ще имам по голям шанс да си хвана приятелка и повече момичета щели да ма харесват .... а кажи ми ся аджаба ти кво би напрайла ? аз питах да разбера дали само момичетата в моя град са такива или сички са такива ...
    amii primer 6te dada haresvah edno mom4e 3 godini toi si e beetboxer ima6e momieta koito go haresvat a edno momi4e ot moq klas mu vika6e grozniki 6tqh i s4upq glavata a momi4etata ot negoviq klas mu kazvat da obli4a po svestni drehi i 6teli mnogo momi4eta da go haresta az si padam po razli4ni no spored men tva mom4esi e tvurde dobre 4e kurvite ot klasu mu da go suvetvat taka de momi4etata sa takiva v cql svqtne se ot4aivai nie sme otka4eni su6testva

Град
    In you mind!!!
    ne moje mom4etata da se delqt po tazi na4in tova e tapo

Ако наистина се налагаше да избирам между рапър и педераст.. Откровено бих обърнала резбата.

Цитирай Първоначално написано от gandji
    навит съм ! И тай де за коментара на онова момиче дет ма пита дали само на тия 2 вида ги деля ... ми има бая видове ама най интересно ми беше за тия 2 вида .
    Окс,ама мен пък нито един от двата типа не ме кефи външно!Сега искам да кажа,че като вися някой "рапър" не си мисля,че се дрогира и не знам си кви си и като видя някой "манекен" не си мисля,че е надут и т.н.Просто си е до самото момче,не до начина,по който се облича.Важно е държанието на самия човек!
    Just haters make me famous! εĭз

падам си по момчета които се грижат за себе си,но не и да се контят повече от мен

И аз са кефя на изсухлени

vapros na vkus no predpo4itam maneken4etata :P

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Тъпи са отговорите...Трябва да има повече варианти.Аз например не съм нито феън нито рапър....

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си