.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Съученик?

Повече от фен
    Град
    plovdiv

Съученик?

какво мислите за секса със съученик?правили ли сте?и тъпо ли ще е след товаа?

hottie
    Guest
    няма ли такава тема малко по-надолу?

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ами sorry не я виждам...

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ами ако момчето ти харесва сигурно ще е яко,макар че съм сигурен 90% че ще каже на съучениците си и ще искат и те
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ами те момчетата в класа са три..не вярвам,че ще кажее

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    еми т'ва си е лично твой избор..аз лично съм го оправил със съученичка веднъж и беше страхотно..не се получи нищо след това ама пак ти казвам лично и само ти си преценяваш..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

po-dobre nedei ...za6toto sled vreme toi 6te iska pak a ti moje da ne iska6 i da zaprikazva ..patila sam znam
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

що не от моя клас на 1 екскурзия си направихя някфа оргия ... масов онанизъм и свирки

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    що не от моя клас на 1 екскурзия си направихя някфа оргия ... масов онанизъм и свирки
    Stana interesno. Q razkaji malko po-podrobno.
    Eating isn't cheating - Arnold

ne sam go praila am..poznavam mom4e kade e minalo 2 ot syu4eni4kite si i ne mu puka osobeno...
    az li4no sam protiv....deaZn posle 6e mi e nqkvo...da go vijdam seki den....pff
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Еми ти си преценяваш,ама помисли какво може да се получи след това.1-во:Той да иска да е с теб само за да те мине веднъж
    2-ро:ти да се влюбиш в него ако сега не си,а той да те има за 1 стотинка да флиртува с другите момичета и на теб да ти е супер кофти
    3-то да иска още на теб да не ти се е сторило толкова хубаво и да откажеш с което той ще се раздрънка и ще започне да ти се носи лоша слава а и да някаква степен да те тормози защото си му отказала
    но ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ МОМЧЕТО аз не мога да преценя какво ще направи той,защото не го познавам а и не всички момчета са еднакви, може и този СЕКС да прерасне в една дълга връзка,но сама си прецени извлечи положителните неща който могат да ти се случат и отрицателните и сама си направи извод

ПРавила съм с един от съучениците си.После не съм се чувствала неловко иби нещо такова.Всъщност връэката ни беше основно эаради секса.Правихме страхотен секс Е,сега на моменти ми е кофти,эащото сме в лоши отношения и пуска някои хапливи реплики,но гледам да не обръщам внимание.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    nebix otkazal na 1 ot moite sau4eni4ki
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne sym pravila,no i ne bih.Spored men dvete neshta rabota i udovolstvie trqbva da se dyrjat na razstoqnie,s cel ednoto da ne prechi na drugoto.Mislq,che trudno se sychetavat.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Ami se edno qko 6te e nali e sex ne sam probval ama edno vreme i nqma6e kak pri uslovie 4e si4kite v klasa mi bqha 4 godini po malki ot men
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

наебах една съученичка и после беше както преди да се наебем никой не е разбирал и вс остана спокойно а ако имам втора възможност да наеба саученичка дори и да не е същата няма да я пропусна

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Ne sym pravila,no i ne bih.Spored men dvete neshta rabota i udovolstvie trqbva da se dyrjat na razstoqnie,s cel ednoto da ne prechi na drugoto.Mislq,che trudno se sychetavat.

Malko ne sam saglasen s tova s rabotata daje e mnogo hubavo na rabotnoto mqsto da se pravi sex s kolejkite spored men v u4ili6te neznam kak e poneje i ne sam hodel koi znae kolko za da pravq no na rabotnoto mqsto e mnogo qko :P
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain

Malko ne sam saglasen s tova s rabotata daje e mnogo hubavo na rabotnoto mqsto da se pravi sex s kolejkite spored men v u4ili6te neznam kak e poneje i ne sam hodel koi znae kolko za da pravq no na rabotnoto mqsto e mnogo qko :P
    Zavisi ot horata,s koito rabotish i syotvetno i pravish seks.Ne trqbva lichnite vzaimootnosheniq da se smesvat s delovite,zashtoto tova moje da e samo v ushtyrb na rabotata.Ako horata,s koito rabotish obache razbirat,che v ofisa si im kolega ili shef,a v legloto raven,togava ne bi trqbvalo da ima problem. (A za tezi,koito go pravqt napravo v ofisa,to neka v 20te minutki seks da ste si intimni partniori,a sled tova prosto kolegi.)Spored men e trudno...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    *in a pink dream*
    syuchenik - chovek s kogoto uchish zaedno v uchilichte
    sychukach - chovek s kogoto se chukate ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

neznam ama imam edin priqtel koito slet kyto naeba vsi4ki momicheta ot negoviq klas i si4kite sprqha da mu govorqt ahhaha ama neznam az sym za sexa s syu4enici kvo tolkova )
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Зависи от хората и класа (като хора) и годините , общо взето мн неща.ти трябва да прецениш.

Re: Съученик?

Цитирай Първоначално написано от Stela90
    какво мислите за секса със съученик?правили ли сте?и тъпо ли ще е след товаа?
    az sum za!!!

ami stelche kak da ti kaja ... ne si struva nit s toni nit s mitko nit s kamen
    ama vij sa na tvoe mqsto na nqkoi ot momichetata ne bih prostil syvetvam te na tam da se orientirash

Guest
    Според мене, трябва жените пак да се лишът от права, за кво съ им?

Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain

Zavisi ot horata,s koito rabotish i syotvetno i pravish seks.Ne trqbva lichnite vzaimootnosheniq da se smesvat s delovite,zashtoto tova moje da e samo v ushtyrb na rabotata.Ako horata,s koito rabotish obache razbirat,che v ofisa si im kolega ili shef,a v legloto raven,togava ne bi trqbvalo da ima problem. (A za tezi,koito go pravqt napravo v ofisa,to neka v 20te minutki seks da ste si intimni partniori,a sled tova prosto kolegi.)Spored men e trudno...

Hubavo e v bar rabotq i e idqlno i na drugiq den kato rabotim e o6te po qko si4ko i vzaimotno6eniqta i rabotata i si4ki sa po 6taslivi Idealno e :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си