- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо гадже
Ще си отчакаш бая времеПървоначално написано от scout4e94
![]()
![]()
![]()
e taka e ama sa nqma se hvurlqm na vseki sre6nat
![]()
Нищо интересно , 1-та ми прятелка е онова момиче за което писах в една от другите ми теми , даржа много на нея все още и не ми излиза от акъла . Та да са върна към темата - начи ходихме 1 седмица яко беше ама ма заряза нз за кво , постоянно си я гушках , изслушвах я ( не нея и без тва не и спираше устата като почне да говори и аз само виках "да" "мхм" "мноо ясно" и тем подобни ) . Ма май я отблъснах щот ми бяха казали някой неща за нея които всашност не са били верни и през 1-2 часа и звънях да я питам каде е , кво прави с кой е , дали ше са видим ... абе най голямата греша която нетрябва да са прави според моя краткотраен опит е да не досаждаш на приятеля/приятелката си и да ги оставяш да дишат както са казва
йеи!аз съм на същото дередже..само дето мисля че намерих ,тва което търсих.ама дали пък той ме е намерилПървоначално написано от scout4e94
бе здраве да е
не е единствен и други се редят на опашката (как викам АЗ.. специален или не ..все 200) въпросът е че хормоните ме друсат яко,а той пък е толкова...
май съм тъпа,а?
![]()
както и да е..ще го дочакаме и ние тва първо гаджеай късмет на всички
Еми и аз съм с първото си гадже и се чувствам невероятно щастлив. За всеки е различно, но за мен това са моменти на най- висше щастие. На много хора не им понася да са дълго време с един човек, ама когато той наистина си заслужава, не трябва да се изпуска :![]()
Ами първата връзка беше като test run.Да поопипам почвата с гаджосването.И двамата бяхме зелени в тази тема,но на взаймно самообучение се справихме.Ходихме около година.Развалиха се нещата заради мен , но всеки прави грешки![]()
Скайп: doombringer2006
Цитирам те точно ...Първоначално написано от Rebellion_Angel
И отговарям на отговора .. както мисля аз за правилно ..
Първото ми гадже беше на 11-12 .. не мога да кажа точно
Първата значима за мен връзка стана точно като теб - на рождения ми ден .. тя продължава и в момента , защото съм на 17 , и на 22.02 тръгнахме .. тази връзка за мен е нещо .. наистина сериозно , различно .. значима е за мен ...
Какво да правим и какво да не правим - нямам опит много в тези неща , но за мен какво трябва да се прави - да си говорите , да се разбирате , да си споделяте .. разбира се , аз като първа сериозна връзка , първо гадже , първата ми истинска връзка просто ... за тези години , за мен това е от значение ... да се познаваме и да се разбираме.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Ъъъъ БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
и аззззз съм на 14 и чесно казано незнам кво да ти кажа
![]()
![]()
![]()
моето първо гадйе бешеее мн рано и не съм му обръщала голямо внимание :P :P :P :P :P :P :P не се впрягайййй и не се сърди ама много ми е смешноооооооооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Ми, защо ти е смешно, не разбирам? Стара мома ли съм?![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Аз съм на 16, с първия ми приятел се събрахме месец преди да ги навърша и още сме заедно. Наблягам на "приятел", защото "гадже" открай време ми е противна дума, звучи ми като някаква си мимолетна забивка, с която ще се виждаш 1-2 седмици, ще ти писне и ще минеш на друга, което според мен е незряло поведение...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
1voto gaje SUX golqma me4ka ve4e e stanalo po visoka ot men![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Първото гадже поне според мен не е чак от такова значение и не оставя такава следа в нас ,колкото първата любов ,влюбването.Първото гадже се помни с първата целувка ,която не винаги е нещо кой знае какво![]()
Понякога тези "гаджета" за ден два в началото са нещо просто отминаващо и еи така пропиляно време с тях.Но има и хора ,които обикват първия човек до себе си и въпреки ,че след време тази връзка ще бъде прекратена те ще го помнят винаги.
![]()
I az veche sum 2 godini i 3 meseca s 1-voto mi gadje...! Suveti... kakto kazaha sama trqbva da se u4ish ot greshkite si, prosto gledaite da ste shtastlivi i ako imash seriozni namereniq kum nego i iskash dulga vruzka, gledai da q raznoobrazqvash.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Не си спомням вече преди колко години бе. 300лета мисля, че бяха.А беше колкото мен ако не се лъжа .. бил съм 5 клас май?! Не си спомням.Просто я спрях и казах, че я искам за гаже и тя каза добре.Невярвах, че може да е толкова лесно.И чесно казано от тогава, ми върви по същия начин.Сигорно първия път има значение за самочуствието знам ли!?Какво научих от нея.Подчти нищо.Дори не си спомням да сме късали...О БОЖЕ МОЖЕ ОЩЕ ДА ХОДИМ?! Неееее твърде налудничево е.Но е ВЪЗМОЖНО! Както и да е.Не сме се карали или нещо такова не си го спомням поне.Понататашните ми жени от тях научих различни неща.
Моето първо гадже беше супер смях.
Събирахме се в една детска градина и бяхме 4-ти клас.
Той ми предложи по много странен начин,всички вървяхме заедно и той ме попита "Йоано искаш ли да станем гаджета",аз знаех,че ще ми предложи и ме бяха подготвили да се замисля за няколко минути,и чак след това да кажа да.
След като дадох отговора си,той ми каза "Добре,свободна си"-ахахаха,което беше голям смях за всички,включително и за нас,той се извини и каза,че няма много опит и от претиснение е казал това нещо.
Не помня колко време ходихме,но в 5-ти клас ни субраха паралелките и до 8 клас бяхме заедно и бяхме много добри приятели,и най-лудите глави в класа.После пак бяхме в един клас от 9 до сега 12,но вече и двамата сме на самостоятелна форма на обучение и не сме се виждали от почти една годинаПак и като го гледах как се развива последните години...
пропи се,наркотици,правеше се на дилър.
Spomeni ,spomeni.......xax .Ami to na6eto uj be6e golqma lubov ,samo deto govorexme na razli4ni ezici taka da se kajeПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
.Kusaxme i se subiraxme 2 puti mislq kato mejdi teq dva puti ima6e nqkolko meseca .Toi mi obe6ta ,4e vinagi 6te me obi4a i predi mesec pak mi go kaza,oba4e az sre6tnax druga lubov moga da kaja 4e sega ve4e obi4am naistina,a nego go priemam kato ne6to detsko i taka ... Moq suvet ne otdavai golqmo zna4enie na purvata lubov i ne se kulni 4e 6te obi4a6 ve4no za6toto rqdko e taka ,za da poznae6 istinskata lubov 6te ti trqbva malko pove4ko opit,za da q razli4i6 i po4ustva6 ...
хаха... мойто първо "истинско" гадже беше когато бях края на 14, началото на 15 години.. беше сууупер хубаво като за първи път да усетиш любов ли, и аз не знам как да го нарека, привличане, може би. запознахме се когато бях в софия ей така да си купувам разни глупости .. с една приятелка.. и още няколко нейни приятели.. спомням си първият ми път когато се целунах.. беше ми ужасно конфузно и просто не знаех какво да направя.. ахахх
а си спомням още по-конфузната ситуация, когато трябваше тате да ме прибере с колата, защото си тръгваше от работа.. а той човека си е в софия, а а з - в перник.. и татко се прибираше към вкъщи..
хаааааа...
като че ли беше вчера..
и беше яко сеч когато тате ни видя.. смисъл той не направи нищо.. реагира си нормално човека.. но на мен ми стана неудобно..
..
иначе това ме напомня да го издиря някой път, да го видя кво прави копелето.. всъщност като се замисля се оказа свесно момче.. но в крайна сметка заради растоянията трябваше да се разделиме .. той поиска така.. а аз тогава някво се сдухах яко за 2-3 месеца и бях в шок.. след което си хванах друг..
ебаси как хвърчи тва време.. все едно беше оня ден, когато късно вечерта си търсихме пейка в Борисовата Градина, в онзи студен ноемврийски ден, аз както винаги не се бях облякла добре и зъзнах от студ, а той ме учеше да се целувам.. а аз си умирах от срам *)
беше.. забавно (:
И той ме заразя... с есемес. Какъв джентълмен! С есемес!![]()
![]()
И ми каза "пак може да се приятели".
![]()
![]()
![]()
Направо...
![]()
Най-интересното е, че мислех, че ще плача много, ако някой ден ме зареже, ама б*х мама му! весело ми е![]()
![]()
emi vij sq za nqkoi parvoto ostava i posledno taka che sam si precenqvai
първото ми сериозно гадже беше на 15 и ходихме почти 2 години,скъсахме скоро и още го обичам дори и малко...моя съвет е да не бъдеш досадна и ревнива(све пак има лично пространство)а другите неща ги казаха
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Nema razlika 1 Kakfoto i momche da si zemesh , shte iska seks i sled kato go poluchi nai-mnogo da te izostavi ! E , toi shte te zareje i , ako ne go poluchi !Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Momchetata ste gadove , tupi ste i ste nai-veche elementarni !
Трябва да направя нова тема. Аз се оплаквам, че ме е зарязал, а вие ми давате съвети.![]()
![]()
![]()
Ами моята 1-ва връзка беше на 12 гофини и половинаааа издаржахме някаде към 8 месеца и нещо
![]()
![]()
Еми аз съм мом4е на 13 и преди 3 седмици казах на едно моми4е и тя ми каза "ДА" а на другия ден "НЕ" и нз дали се за4итано за един ден толкова
дори не се целунахме
мн гадно бе6е желаех това моми4е от половин година :S и така да ме резне само за един ден бе
и не трябва да се правя на глупак това го разбрах
трябва да бъде6 забавен да не псува6 и така :P ае късмет
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek