- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо гадже
14 : )
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Първоначално написано от w0sh
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Тръгнахме,когато бях в края на 6ти клас,той 8ми.Запознахме се на пързалката за кънки.Ходихме 2 седмици.Хвана ме яд на него,че нямаше смелост да ме целуне.Бях му първата,той на мен също.И така,и го скъсах.В момента не общуваме.Разменяме по някой ред във фейсбуууук и това.Първоначално написано от Whisskas
![]()
Дигам ранк хорааа![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бяхме заедно 3 месеца.Бях на 15 и това беше една от нй-лощите ми връзки,за жлост нямам топли чувства към него.
Ами първото ми гадже беше в края на 5-ти клас .. Той не беше от моя клас беше от другия клас и един ден от училище отидохме на екскурзия и там той ми предложиИ аз му казах да.. после има няма 2 месеца някъде уж ходихме
![]()
И една вечер седяхме на пейката пред блока.. и както си говорехме той каза че късаме.. и това беше.. Въпреки че той ме научи и да се целувам ама това е друго
Сега вече дори не си говорим, съпреки че се виждаме много често ...
![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Аз съм съгласна с Sarabi на 100%![]()
1-вия ми беше добър,хубав,мил,забавен,абе сичко което бих искала от едно моме,но аз тъпата допуснах да ни разделят,то беше преди 5 години някъде
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аххбеше...като приказка, която за жалост не завърши с "...и заживели щастливо до края на дните си." Но аз винаги ще го помня, няма да обяснявам защо...
![]()
Разликата е дълбоко емоционалнаПървоначално написано от w0sh
Първото гадже никога не се забравя...първото ти Гушиии с някой...Първата целувка...
Идиот беше (и още е, де ;д), ама няма да го забравяАз бях на 15, той на 16, ама ме лъжеше, че е на 17
, а колко време ходихме - не знам, но тръгнахме почти веднага, след като се запознахме. Никога не сме имали конфликти, не сме се карали, защото няма смисъл да му седя над главата и да му мрънкам "не пуши", "не пий" и бла-бла. Той правеше квото искаше, аз също. Бяхме доста различни, имахме различни цели, но с времето идеите ни започнаха да съвпадат.
И такам...
еlsy![]()
Да, отдавах значение докато бях с него .. и малко след това, но той се промени коренно ии вече отношения между нас (каквито и да е) не може да има ..Иначе бяхме заедно близо 2 години .. разделихме се за пълната простотия .. ии такам .. много драми много нещо .. ;д
А за това какво не трябва да правиш .. хмм най - добрия учител са собствените ти грешки .. сама трябва да разбереш колкото и тъпо да звучи!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз бях в 6 клас, както и той. Бе детска работа си беше ..![]()
рамо до рамо със себе си...
Ако може да се нарече "гадже" дори..писахме си по скайп и решихме след няколко месеца "да тръгнем". И така почнахме да си пишем по профилите,че се обичаме и подобни,а дори не се бяхме виждали.Абе,5ти клас,лапешка работа..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Kой е любимият ти цвят от тези: жълт, черен, червен, син или зелен?
3. Първият ти инициал:А-,Л-Р,С-Я.
4. Месецът ти на раждане.
5. Kой цвят харесваш повече - черно или бяло?
6. Напиши името на човек от същия пол като теб.
7. Любимото ти число?
8. алифорния или Флорида?
9. Kое харесваш повече - езерото или океанът?
10 .Напиши желание.
НАДОЛУ
Отговорите:
1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено - ти си жив и изпълнен с любов;
Черен - ти си скромен и агресивен;
Зелен - твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие;
Син - ти си човек със спонтанен характер;
Жълто - ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3. Ако инициалът ти е:
А- - имаш много приятели и любов в живота;
Л-Р - опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне;
С-Я - обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през:
Януари-Март - годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал;
Април-Юни - ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго;
Юли-Септември - ще имаш незабравима година с много промени;
Октомври-Декември - годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
5. Ако избереш:
Черно - животът ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях;
Бяло - ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това са броят на близките приятели, които ще имаш в живота си.
8. Ако избереш:
алифорния - обичаш приключенията;
Флорида - романтична душа си.
9. Ако избереш:
Езерото - верен си на приятелите си и си малко резервиран;
Океан - ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час
^
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
С първото ми гадже ходихме 1 седмица..бях 12 годишна,пълна пародия.Изпращаше ме до вкъщи,а най-интимното нещо,което сме правили е да се прегръщаме,дори нямаше и целувки по бузкатаОбщо взето детска работа...