- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо гадже
Първоначално написано от Rebellion_Angel
Ха ха... първото ми гадже.... Сега чак ми е смешно
. Чухме се преди около месец - два, ей така да видим кво става, но... първата връзка рядко е от най - успешните.
Отдавам й толкова значимост, колкото и на всяка друга връзка, всяка учи на нещо, всяка си носи сантименталните моменти, глупавите грешки и научените уроци. Ходихме 2 месеца, до колкото си спомням.
Не мисля, че някой може да ти даде съвет как да се държиш във връзката си, защото всеки човек е бил с различен от твоя, всеки си има различни разбирания, "техники", нужди и т.н. Всяка връзка е различна.
Аз мога да ти кажа само да бъдеш истинска с човека до себе си. Не мисли, че ако най - добрата ти приятелка има успешна връзка ти трябва да се държиш като нея за да бъде и твоята такава. Остави твоя човек да те води, ще усетиш какъв вид отношения ще развиете. Или ще му е приятно да си говорите глупости, да ви е забавно заедно, или ще иска да стоите и да си говорите с часове, или ще му е приятно да си "говорите без думи" - да си се гушкате, да си се гледате и т.н ... а с времето, ако имате късмета да съчетаете нещата както трябва, всичко ще се смеси и ще имате една пълноценна връзка.
Просто излизайте, говорете, споделяйте, станете близки. Важно е доверието помежду ви, но то няма да се появи просто ей така. Опитай се да... офф как да го кажа, някво спиритуалистко ще прозвучи, но просто ще усетиш какво да правиш.
Хубаво е да обичаш, но едва ли ще стане номера още с първото ти гадже...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)