- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Не бих ходил с някоя,ако не духа"
аз ли съм лайно или автора да се изяснимПървоначално написано от sexita
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ne vs4ki sa takiva...prosto nqkoi mislqt pove4e s h**, ot kolkoto s mozaka si![]()
![]()
[!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]
тва пак бахти зарибените сте по тия свирки значи според мен ако момичето не иска не е причина това да ви разделя и да неможе да съществува връзка между вас.
Приятелят ти е малък още, затова така разсъждава. След време ще му увре акъла.Едно, че той няма да гледа така на нещата и второ, че не вярвам да има момиче, което ще го 'лиши' от такова нещо.
![]()
Просто той сега е в такава възраст, а и сигурно ходи също с по-малки момиченца, които не са готови за такава 'стъпка'.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
[quote="Yoyoyoyoyo"]Ами говорих си вчера с един приятел на много теми,просто бяхме иэляэли на кафе.И стигнахме и до тема момичета-момчета.И след много говорене,потваряне на клиширани фраэи и спорове,той иэтърси таэи реплика.Бях потресена.Каэа го директно и непоколебимо.Аэ му каэах,че ако си я обича,вероятно ще преживее това.Но той беше категоричен,че ако не правела свирки,не си эаслужава да има връэка с нея.Бях потресена.Просто начинът на мислине на тоя човек ме остави беэ думиЕбати,всички момчета ли така раэсъждавате,бе?Толкова ли е важно да ви духат???
![]()
Ебати иэкаэнавето,още се драэня ,като се сетя!
[/quot
Spored men mom4eto e pravo! Dokato sme v aktivna polova vuzrast, nqma smisul da si gubim vremeto! Trqbva da ima pove4e deistvie!
еми на при повечето момчета е много важно да може да духа и много други неща да прави,ама при мен най-важното е да я обичам![]()
![]()
Ami ne mislia 4e vsi4ki mom4eta razsujdavat po tozi na4in, no replikata na priqtelq ti ne me 6okira. ne znam za6to.. moje bi za6toto i spored men oralnata liubov e mnogo vajna v edna vruzka. To e i do doverie i do blizost..
Az vse sam popadal na momi4eta , koito se otvra6tavat ot praveneto na svirki ...
Daje ima6e edna , koqto ne mi dade da q blija otdolu, 6toto si mislela , 4e posle 6te e dlajna da mi duha ..
No sam imal 2godi6na vrazka s momi4eto , koeto ne mi e pravilo svirka nikoga ... I tva mi be6e nai-dalgata vrazka ... taka 4e ne tolkova vajno za men ..
Ami mislq, che nqma momiche koeto ne duha, a po-skoro momche na koeto ne duhat. Dosega ne sum imal sluchai v koito da ne mi duhat, vupreki che ne sum imal gadjeta, koito ne sa duhali. Tova ne e motiv prosto. Zavisi kak shte predrazpolojish momicheto.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Не всички са такива, за щастие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не бих ходила с момче което не лиже...![]()
Da-mujete sa vaginali za ebane zagorqli,ima samo "4yk eba li?"![]()
I may not be perfect,but I'm always me!
Хаха , поредния заблуден .. какво да ти кажа , ако се обичате няма да мислите за кой какво удоволствие (от сексуално естество) да си доставите ..
За мен това е на заден план .. не мисля за него , защото се наслаждавам на момента .. сигурно аз съм от другата група заблудени , щото сигурно не рева по улицата да ми духа някоя , камо ли да го кажа на приятелката ми ...![]()
![]()
![]()
Поздрави го от мен![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Е тва е много тъпо. Начи ако не духа, да я няма.. тц тц ...
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
хахах...тоя дето така мислиПървоначално написано от ZaRiBeN
![]()
приятелят ти явно още не си е намерил майстора...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Chovek trqbva da se stremi da razbira priqtelite si,za da moje da gi podkrepq,kogato te imat nujda.Pri polojenie,che ti ne go razbirash kak bi go podkrepila,zashto go narichash priqtel ?Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
az mislia , 4e vseki ima pravo na mnenie . . .
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Много си е право момчето. Аз не мога да ги търпя тези малки тъпи лигли, които врещят колко е противно да го лапат. Пх.. Ама искате да ви лиже, нали?
Пък и нека вметна само, че гнусливите не са особено добри в леглото.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Ima momicheta,koito kakto ne iskat da pravqt svirki,taka ne iskat i da gi lijat.Първоначално написано от Felis_Dirus
Az priemam oralnata liubov mnogo vyodusheveno i opredeleno q praktikuvam,no ako mi izskochi nqkoi,koito kaje,che ako ne mu pravq svirki shte me otreje,shte mu pokaja izhoda direktno.Tochno takiva ultimatumi sa nai-glupaviq i beznadejden nachin da si poluchite jelanoto!I kakvoto i jelanie da sym imala predi tova da go napravq,sled tova shte vidite svirka prez kriv makaron!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Дам има такива , даже на мене ми се случи
!
бях потресена
падна ми като гръм от ясно небе
![]()
но след това го зарязах защото ако някои е с теб заради това не те заслужава
![]()
не е верно аз си я обичам и не ме инт дали ше ми духа или неПървоначално написано от Yoyoyoyoyo
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
"Ебати", защо заради думите на 1 момче съдиш за всички други?Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
Приятелят ми например го смята за противно да му го поемам с уста и мисли, че е унизително до някаква степен да стоя по-ниско от него и да му доставям удоволствие, като практически за мен няма никакво, казал ми е, че сам не би ми позволил да го правя, освен ако не настоявам много, а пък и аз какво има да се засилвам... Говорихме си с един друг близък приятел, само че за секс, и той каза, че дори и да му харесва, въобще отношението му към момиче не минава през оная му работа...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"