- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Не бих ходил с някоя,ако не духа"
Hahah. Absolutno. Gnuslivkite sa edno ot nai-durvenite v legloto.Първоначално написано от Felis_Dirus
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
нещо се опитваш да ми се правиш на интересна ли?Първоначално написано от sexita
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Първоначално написано от Liar
![]()
тфа ме разби и си прав
![]()
Определено не всички момчета са такива.Ама той с тази си логика може и без гадже да остане... ако попада все на момичета, които не си падат по оралното задоволяване... Ама приятелят ти като поотрасне, то и оралните ласки ще му доскучеят и ще започне да си търси момиче, с което да се разбират не само в леглото
![]()
"Не бих ходил с някоя, ако не духа".
Не бих казал. Това не е най-важното, но бих се постарал да я убедя. Аз мисля че почти няма момиче, което да не духа в днешно време... :P което е яко де ...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Разказът,който дадената потребителка представи,просто може да шокира женската част,защото по този начин се накарнява достойнството й,нима момичета трябва да се третират само като сексулни обекти?!Но само по изказване на такъв "индивид" може да се определи и интелектуалният му коефициент.Покъртително.И все пак познавам момчета,които не биха казали такова нещо и не държат на оралния секс.И все още същществуват момичета,които не правят свирки(сори за циничността).
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Докато даден човек разсъждава по този инфлантилен начин , значи скоро няма да си намери истинския човек![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
suglasnaПървоначално написано от love_girls
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
ей еЙ ЕЙДа си имаме уважението
(наздраве)Не всички сме така.Това че някой им е... без :P не значи че това е някакъв стереотип,който всички следваме
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Между другото познавам и момчета,които мислят като приятеля ти,и такива,които мислят като този,за който е темата...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Извод:Хората са различни,авторката да не се шокира толкова,за съжаление има и други,които мислят като твоя пр.,но и такива,които не мислят така.
Лично моето мнение е против двете крайности. Повърхностно и глупаво е да си избираш приятелка по това,макар че оралната любов е хубаво изживяване и за мъжа,и за жената.![]()
А за мнението на твоя приятел,MoOnLiGhT_ShAdOw,мога да кажа,че свирката не е унизителна за една жена,ако тя държи на партньора си и той на нея.Сега какво,все едно моя приятел ме унижава,така ли?? При условие,че аз сама поисках да му направя това,и повярвай ми , за мен няма по-голямо удовлетворение от това да доставя удоволствие,на човека,на когото държа.
![]()
базикал се е![]()
Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
Еми виж мен лично мн ми харесва дам и духа момичето ми например ... ама ся когато си влюбен наистина тва въобще няма значение... според мен де ;п така ,че тоя пич не е попаднал на някоя яка мацка да го завърти та тогава да види
![]()
ebati ne6tasnika bih mu go othapala
че духни му 20 пъти на човека и готово
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Определено не мисля така...любовта първо,после свирките...пък и ако има любов,е ясно че и вятър ще те вее
![]()
epa az sum mom4e/muj i ti kazvam 4e ne e pri vsi4ki taka tova sa samo niakoi izklu4enia ako ima 4ustva mom4eto nikoga niama da nakara momi4eto da napravi ne6to
ами без духане може и да мина, ама без анален и турски чИкии - абсурд![]()
![]()
![]()
![]()
не не, като се замисля и без духане не мога..![]()
Do you speak Salsa? .......
ega ti tupaka! a toi duha li na momi4eta? ako go pravi razbiram da iska da mu se vru6ta, no ako ne zna4i e maloumnik!![]()
Винаги съм се изумявала, когато се каже, че на момиче може да се "духа".Първоначално написано от cotton candy
Аз ли греша?
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Според мен въпросният приятел не се е влюбвал и основата на всичките му връзки е бил само секса ... когато се влюби и човекът до него е всичко,което той иска и желае,дори и да не прави свирки би бил с нея ... Незнам,може и наивно да разсъждавам ...
Ами може що да не можеПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
То ако става въпрос буквално никой не е застанал пред **** и да почне да духа.....Аз пък съм се чудила що му казват "духане"
![]()
napalno vqrno , kazvat go samo da sa pravqt na interesniПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()