.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Много си е право момчето. Аз не мога да ги търпя тези малки тъпи лигли, които врещят колко е противно да го лапат. Пх.. Ама искате да ви лиже, нали?

Пък и нека вметна само, че гнусливите не са особено добри в леглото.
    Hahah. Absolutno. Gnuslivkite sa edno ot nai-durvenite v legloto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    OMG
    what?
    Kво е тва мислене...къв е тоя чивек не знам...
    100% се прави на интересен.Лайно такова
    аз ли съм лайно или автора да се изясним
    хахах...тоя дето така мисли
    нещо се опитваш да ми се правиш на интересна ли?
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Такива като него са за затвор!
    Не само свирки ще получат там,ми и още мн неща
    тфа ме разби и си прав

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Определено не всички момчета са такива. Ама той с тази си логика може и без гадже да остане... ако попада все на момичета, които не си падат по оралното задоволяване... Ама приятелят ти като поотрасне, то и оралните ласки ще му доскучеят и ще започне да си търси момиче, с което да се разбират не само в леглото

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    "Не бих ходил с някоя, ако не духа".

Не бих казал. Това не е най-важното, но бих се постарал да я убедя. Аз мисля че почти няма момиче, което да не духа в днешно време... :P което е яко де ...
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Terra incognita!
    Разказът,който дадената потребителка представи,просто може да шокира женската част,защото по този начин се накарнява достойнството й,нима момичета трябва да се третират само като сексулни обекти?!Но само по изказване на такъв "индивид" може да се определи и интелектуалният му коефициент.Покъртително.И все пак познавам момчета,които не биха казали такова нещо и не държат на оралния секс.И все още същществуват момичета,които не правят свирки(сори за циничността).
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Re: "Не бих ходил с някоя,ако не духа"

Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    Ами говорих си вчера с един приятел на много теми,просто бяхме иэляэли на кафе.И стигнахме и до тема момичета-момчета.И след много говорене,потваряне на клиширани фраэи и спорове,той иэтърси таэи реплика.Бях потресена.Каэа го директно и непоколебимо.Аэ му каэах,че ако си я обича,вероятно ще преживее това.Но той беше категоричен,че ако не правела свирки,не си эаслужава да има връэка с нея.Бях потресена.Просто начинът на мислине на тоя човек ме остави беэ думи Ебати,всички момчета ли така раэсъждавате,бе?Толкова ли е важно да ви духат??? Ебати иэкаэнавето,още се драэня ,като се сетя!
    mila i az bqh taka potresena i posle govorih s na6te i te vikat 4e dori imat frs koito sa se razveli zaradi tova ........

Град
    Sofia
    Докато даден човек разсъждава по този инфлантилен начин , значи скоро няма да си намери истинския човек
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Докато даден човек разсъждава по този инфлантилен начин , значи скоро няма да си намери истинския човек
    suglasna
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Повече от фен Аватара на Valhala
    ей еЙ ЕЙ Да си имаме уважението (наздраве)Не всички сме така.Това че някой им е... без :P не значи че това е някакъв стереотип,който всички следваме
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    [ Приятелят ми например го смята за противно да му го поемам с уста и мисли, че е унизително до някаква степен да стоя по-ниско от него и да му доставям удоволствие, като практически за мен няма никакво, казал ми е, че сам не би ми позволил да го правя, освен ако не настоявам много, а пък и аз какво има да се засилвам....
    Между другото познавам и момчета,които мислят като приятеля ти,и такива,които мислят като този,за който е темата... Извод:Хората са различни,авторката да не се шокира толкова,за съжаление има и други,които мислят като твоя пр.,но и такива,които не мислят така.
    Лично моето мнение е против двете крайности. Повърхностно и глупаво е да си избираш приятелка по това,макар че оралната любов е хубаво изживяване и за мъжа,и за жената.
    А за мнението на твоя приятел,MoOnLiGhT_ShAdOw,мога да кажа,че свирката не е унизителна за една жена,ако тя държи на партньора си и той на нея. Сега какво,все едно моя приятел ме унижава,така ли?? При условие,че аз сама поисках да му направя това,и повярвай ми , за мен няма по-голямо удовлетворение от това да доставя удоволствие,на човека,на когото държа.

базикал се е

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    Ами говорих си вчера с един приятел на много теми,просто бяхме иэляэли на кафе.И стигнахме и до тема момичета-момчета.И след много говорене,потваряне на клиширани фраэи и спорове,той иэтърси таэи реплика.Бях потресена.Каэа го директно и непоколебимо.Аэ му каэах,че ако си я обича,вероятно ще преживее това.Но той беше категоричен,че ако не правела свирки,не си эаслужава да има връэка с нея.Бях потресена.Просто начинът на мислине на тоя човек ме остави беэ думи Ебати,всички момчета ли така раэсъждавате,бе?Толкова ли е важно да ви духат??? Ебати иэкаэнавето,още се драэня ,като се сетя!

Еми виж мен лично мн ми харесва дам и духа момичето ми например ... ама ся когато си влюбен наистина тва въобще няма значение ... според мен де ;п така ,че тоя пич не е попаднал на някоя яка мацка да го завърти та тогава да види

ebati ne6tasnika bih mu go othapala

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    че духни му 20 пъти на човека и готово
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Определено не мисля така...любовта първо,после свирките ...пък и ако има любов,е ясно че и вятър ще те вее

Град
    Бургас
    ae ako ne duha ne e bolka za umirane, taka 4e

anonymous546178
    Guest

g

epa az sum mom4e/muj i ti kazvam 4e ne e pri vsi4ki taka tova sa samo niakoi izklu4enia ako ima 4ustva mom4eto nikoga niama da nakara momi4eto da napravi ne6to

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ами без духане може и да мина, ама без анален и турски чИкии - абсурд

не не, като се замисля и без духане не мога..
    Do you speak Salsa? .......

ega ti tupaka! a toi duha li na momi4eta? ako go pravi razbiram da iska da mu se vru6ta, no ako ne zna4i e maloumnik!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    ega ti tupaka! a toi duha li na momi4eta? ako go pravi razbiram da iska da mu se vru6ta, no ako ne zna4i e maloumnik!
    Винаги съм се изумявала, когато се каже, че на момиче може да се "духа". Аз ли греша?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Da i trqbva da ima dylga kosa za da si opredelqm dyljinata na oborota i obica na ezika za extra sensitive ina4e kva priqtelka e tva
    Значи търсиш мен

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Според мен въпросният приятел не се е влюбвал и основата на всичките му връзки е бил само секса ... когато се влюби и човекът до него е всичко,което той иска и желае,дори и да не прави свирки би бил с нея ... Незнам,може и наивно да разсъждавам ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    Винаги съм се изумявала, когато се каже, че на момиче може да се "духа". Аз ли греша?
    Ами може що да не може То ако става въпрос буквално никой не е застанал пред **** и да почне да духа.....Аз пък съм се чудила що му казват "духане"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Приятелят ти е малък още, затова така разсъждава. След време ще му увре акъла. Едно, че той няма да гледа така на нещата и второ, че не вярвам да има момиче, което ще го 'лиши' от такова нещо.

Просто той сега е в такава възраст, а и сигурно ходи също с по-малки момиченца, които не са готови за такава 'стъпка'.
    napalno vqrno , kazvat go samo da sa pravqt na interesni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си