- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Не бих ходил с някоя,ако не духа"
100% съм съгласен с тебПървоначално написано от Felis_Dirus
Първоначално написано от kombarka
Svirkata nqma nishto obshto s lubovta. Ne e nai-vajnoto neshto na sveta, no pri polojenie che hodq s nqkoq az obicham vsqka chast ot tqloto i i v sluchai te tq ne izpitva sutoto kum men (gnusi se) vuobshte ne bih si pravil truda da se zanimavam s neq.Първоначално написано от bibo
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Бъди сигурна че това мнение е доста индивидуално т.е не всички момчета са такива.
kakto ima momi4eta koito dyhat i takiva koito ne taka ima i mom4eta za koito da im dyhat e zad ima i takiva za koito ne e![]()
+1Първоначално написано от amatorium
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Малката порасни и тогава пускай теми,става ли?Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
Ето ти и обяснение на твоя "проблем"-когато хората се обичат,или се привличат много силно си духат,лижат,целуват и т.н.
Аз не бих лизал всяка,но бих лизал моето момиче,въпреки,че досега не съм го правил и си мисля дали няма да повърна.Готов съм на компромис,разбираш ли и не заради друго ,а защото ме привлича и държа на нея,мисля ,че я обичам.Представи си как бих се почувствал ако ми каже,че няма да ми духа!Та защо не?Специално моя е чист и винаги поддържан,не е лигав и не смърди.Пениса попринцип си е по-чист от вагината,така ,че смятай,щом аз съм навит да лижа.
Хигиената е тайната към успеха!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес