Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
[ Приятелят ми например го смята за противно да му го поемам с уста и мисли, че е унизително до някаква степен да стоя по-ниско от него и да му доставям удоволствие, като практически за мен няма никакво, казал ми е, че сам не би ми позволил да го правя, освен ако не настоявам много, а пък и аз какво има да се засилвам....
Между другото познавам и момчета,които мислят като приятеля ти,и такива,които мислят като този,за който е темата... Извод:Хората са различни,авторката да не се шокира толкова,за съжаление има и други,които мислят като твоя пр.,но и такива,които не мислят така.
Лично моето мнение е против двете крайности. Повърхностно и глупаво е да си избираш приятелка по това,макар че оралната любов е хубаво изживяване и за мъжа,и за жената.
А за мнението на твоя приятел,MoOnLiGhT_ShAdOw,мога да кажа,че свирката не е унизителна за една жена,ако тя държи на партньора си и той на нея. Сега какво,все едно моя приятел ме унижава,така ли?? При условие,че аз сама поисках да му направя това,и повярвай ми , за мен няма по-голямо удовлетворение от това да доставя удоволствие,на човека,на когото държа.