- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещастен съм
просто искам да кажа колко нещастен се чувствам ... не намирам външни фактори, които да ми влияят просто въртрешното ми състояние е под някакво тъжно напрежение, което ме смазва и прави труден и груб ... не мога да съм търпелив, не мога да съм мил ... нещо в мен се пречупи след като изживях някой любовни разочарования ... едно от които сложи край на последните ми истински чувства ... и сега в мен има една глуха празнота на лицемерие и грубост( не физическа) . не е по силите ми да проведа 1 диалог без да кажа нещо неудобно или да обидя (по недиректен начин). искам само да споделя ... вярвам че е временно и че съм объркан ... но не мога да дам шанс на новите хора в живота си, а ги отблъсквам преди да ги опознаятъжно ми е
![]()
Ако си момче , се държиш като "путка". Ако пък си момиче , немога да ти помогна![]()
момче съм ... а може би съм 1 идея по-емиционална личност от теб.... знае ли човек ...Първоначално написано от NightGuardian
За жалост е момче. Ех не се научиха как се държи един мъж.Първоначално написано от NightGuardian
опитай се да се пребориш с това свое състояние,наистина е кофти,не съм била на твое място но мисля че е гадно ... аз също мисля че това състояние е временно и се опитай да изживееш този момент колкото се може по-бързо за да не нараняваш с грубоста и отношението си повече хора ...![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Пича и аз бях така мин година май месец 2007 скъсах с гаджето ми и не исках да се обвързвам вече беше ми дошло до гуша. Срещнах едно момиче което определено като го видях за 1-ви пат в даскало ме промени изцяло.Това стана чак сега на средата на януари месец тази годиназапочнахме да си говорим по скайп в даскало е такива и вече от 2 седмици ходя с нея
и ми е супер готино с нея
Та искам да ти кажа че няколко месеца може би няма да поглеждаш момиче докато не намериш момиче което да те промени
![]()
Това беше в кръга на шегата. Гледай , да не мислиш за случилото се ,поне така мисля ,че ще е най-добре.Не съм изпитвал нещо като теб затова може би незнам др. нещо което да направиш![]()
Ми "различните" хора винаги са нещастни.Опитвала съм да ти помогна, но ти наистина не допускаш нови хора около себе си. Ако пак ще ме обиждаш ... (няма да споменавам как, защото не искам
) по - добре не продължавай да четеш. Знаеш ли, че никой не си е позволявал да ми говори така??? И самата аз не знам защо не те оставих още в началото
А това, че се държи като "путка" пък беше егати тъпото изказване...
Не мисля, че щом си се сблъскал с някакви разочарования в живота трябва да отблъскваш всичко...Изглежда прекалено бързо даваш преценка за човек, а това е един голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяям минус (2 пъти колко тебе)
Рязката промяна на настроения също ти влияе отрицателно, тъй като сега ти е тъжно, а след 1 - 2 часа няма да ти пука и ще пръскаш обиди на ляво и на дясно...
И като ти е тъжно съм сигурна, че след 2 часа няма да е така... Момент на слабост... Днес не ти беше много тъжно, за разлика от мен
НОООООО седнах и се замислих за хубавите неща в живота, и установих, че няма смисъл да си тровя живота... И сега съм си весела, макар, че времето не е весело...
Май ще завали...
Не ме слушай, едва ли ти "пука", но все пак ми е леко жал за теб. Даже и аз не знам защо... днес ме обижда и какво ли още не, а мен ми е жал... Ако пак ще ми казваш нещо лошо, по - добре го напиши на едно листче, и ми го дай във вторник... Аз няма да го отварям
Айде, стига си драматизирал...
За всичко има време... И въпреки всичко ти казвам Успех \
/
Тука не си права той те е обиждал несъзнателно. Не е искал да те обиди просто е в труден период за него невярвам да е на повече от 15-16 годиниПървоначално написано от nicolepcd
Аз мисля, че това в никакъв случай не го оправдава. И аз съм имала такива периоди, но съм се обиждала себе си, не него! И да, на повече от 15 - 16 е!!!Първоначално написано от Vin Diesel
![]()
Ние момчетата не сме като вас момичетата въпреки че вие когато сте в цикъл всеки ви е крив тва неможе да го отречеш и мисля че неговите обиди към тебе са оправдани с психическото му състояние
аве и тебе ако те болеше кура и ти щеше раздразнителен и секи щеше да ти е кривПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Ааа, отричам това за цикъла!!! Ако 80% от жените/момичетата са така, то аз не съм!Първоначално написано от Vin Diesel
Е, аз като съм разстроена да не би това да трябва да означава да си обиждам??? Хах, много интересна логика имаш... Разбирам, че му е тежко... Но когато на мен ми е тежко просто ставам от компютъра, лягам и спя (плача), докато не ми мине... А не си намирам жертва из форума или скайпа, за да си пообиждам малко, че ми е нещо зле, и съм разстроена... Вярно е, че каза, че момичетата и момчетата са различни, но въпреки това... Все тая, не искам да се карам със съфорумци
![]()
не си търся жертви ... хаха изкараме като форумен изнасилвач или нещо от този сорт ... просто ти настояваш ли настояваш да разбереш какво ми е ...Първоначално написано от nicolepcd
Е, да бее... Форумен изнасилвач...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Глупоти говориш... и го знаеш много добре... Не настоявам нищо да ми казваш и ако съм настоявала... едва ли някога ще проява "настоятелство" относно тоя въпрос и какъвто и да е било друг...
![]()
ми трябва да си преосмислиш живота ама тва е само временно. Ще го преживееш. Ти си пич![]()
аз си те лоф въпреки сичкоПървоначално написано от nicolepcd
![]()
oh.................znam kfo ti e az s1m v s16toto polojenie......gadno naistina![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мда, много ме обичаш...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Днес ми го показа
![]()
И какво е това "въпреки всичко" ... Да не би да съм ти направила нещо, че да имаш повод да ме мразиш???
(бъзикам се
) Ок, поне ако е останало малко поне малко уважение към мен, вземи махни това от скайпа "мразя се", защото не говори нищо хубаво за теб...
Последното нещо за което те моля...
![]()
Споко, ще ти мине. Всеки минава през разни неприятни периоди.
Животът е адът описан в Библията!
Ами....И аз като теб след някои любовни разочарования се почувствах тъжна и изобщо не ми беше на кеф,и аз като теб се карах с хората и не ги допусках до мен,обиждах ги...абе много тъжен период беше..ноо мисля,че го преживях,макар че беше дълъг за 2 седмици осъзнах колко глупости съм направила-извиних се на хората,които нараних и започнах да допускам другите до себе си.Ще ти мине както и на мен надявам се!Просто не се отчайвай и брой до десет преди да кажеш или направиш нещо-помага наистина![]()
Just haters make me famous! εĭз
Бъзикаш се нещо...
По коментари все съм оставала с впеч., че си някъв веселяк =)
Според мен най-добрият вариант е да споделиш с приятели.
По едно време и аз бях в такава ситуация(така да се каже...)
И поговорих просто с този човек,заради който бях така.
Ако имаш възможност,колкото и глупаво да ти се струва,поговори с човека,който ти е причинил това.Може да се почувстваш по-добре
offline forever!