.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Бъзикаш се нещо...
    По коментари все съм оставала с впеч., че си някъв веселяк =)
    И аз съм останала с такова впечатление...Явно по този начин се опитва да го прикрие
    offline forever!

Ох... и аз до някъде се чувствам така но колкото и банално да звучи живота продължава! Загърби миналото и започни на чисто! Дай свобода на душата и с отворени обятия посрещни новите хора около себе си и всичко ново! Всеки има такива периоди в живота си ... преживявят се марак и мн трудно! Успех!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Ох... и аз до някъде се чувствам така но колкото и банално да звучи живота продължава! Загърби миналото и започни на чисто! Дай свобода на душата и с отворени обятия посрещни новите хора около себе си и всичко ново! Всеки има такива периоди в живота си ... преживявят се марак и мн трудно! Успех!!!
    Мда, съгласна съм! Трябва да забравиш миналото, колкото и да е трудно. Дай шанс на новите хора в живота ти и може би ще откриеш щастието..именно тези нови хора могат да ти помогнат да забравиш... като се връщаш назад само се нараняваш! Затвори тази страница, забрави...Успех!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Ако си момче , се държиш като "путка". Ако пък си момиче , немога да ти помогна

tova 4e e mom4e i 4e se 4uvstva taka ne go pravi putka vseki moje da izpadne v takava situaciq nezavisimo mom4e ili momi4e e!
    :P

И аз вмомента съм в някъв такъв филм след като приятелката ми ме заряза , нито съм весел , секи ми е крив .... и чудо до ся съм са скарал с 3 момчета заради нея ... ама надявам са да ми мине , както са надявам и за пич-а щот е кофти кат стане така ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си