- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещастен съм
И аз съм останала с такова впечатление...Явно по този начин се опитва да го прикриеПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
offline forever!
Ох... и аз до някъде се чувствам така но колкото и банално да звучи живота продължава! Загърби миналото и започни на чисто! Дай свобода на душата и с отворени обятия посрещни новите хора около себе си и всичко ново!Всеки има такива периоди в живота си ... преживявят се марак и мн трудно! Успех!!!
![]()
Мда, съгласна съм! Трябва да забравиш миналото, колкото и да е трудно. Дай шанс на новите хора в живота ти и може би ще откриеш щастието..именно тези нови хора могат да ти помогнат да забравиш... като се връщаш назад само се нараняваш! Затвори тази страница, забрави...Успех!!!!!!!!!Първоначално написано от evelinka1122
![]()
Първоначално написано от NightGuardian
tova 4e e mom4e i 4e se 4uvstva taka ne go pravi putka vseki moje da izpadne v takava situaciq nezavisimo mom4e ili momi4e e!
:P
И аз вмомента съм в някъв такъв филм след като приятелката ми ме заряза , нито съм весел , секи ми е крив .... и чудо до ся съм са скарал с 3 момчета заради нея ... ама надявам са да ми мине , както са надявам и за пич-а щот е кофти кат стане така ..