За съжаление поне част от въпросите ми няма как да не се повторят и тук, особено някои любими такива.

1) Знаех си аз, че Mo6no неслучайно цитира само част от въпроса ми за machoka и евентуалното заемане на стола и от неговите виртуални задни части и не по невнимание не цитира и не каза почти нищо по втората част от него. В тази връзка – пушиш ли? Кого би поканила следващата седмица? Предположенията ми поне най-лесните такива са – brain_stew и boot. А може би някого, за когото доста по-трудно бих предположил?

2) Колко си висока (в сантиметри по въможност))?

3) Твоя ли е Спаска, ако да на колко години е и.. често ли носи подобен.. аксесоар като на въпросната снимка: http://i80.photobucket.com/albums/j1...a/HPIM1086.jpg ?))
П.С.: много ме радва това същество, дори от снимката само)

4) Помня, че беше писала в темата за (гр)адския транспорт, че обожаваш пешеходството lol, ок, а имаш ли шофьорска книжка? Ако не караш ли (шоф.) курс в момента и ако не възнамеряваш ли скоро да запишеш такъв?

5) Любими книги? Да речем до 3 на брой с кратки пояснения защо.

6) Любима песен? От типа “all-time-favourite song”, ако такава няма посочи повече от една, но не повече от три.

7) Мото и/или любима сентенция, житейска мъдрост, ако имаш такава?

8. Ако не се лъжа ти си един от много малкото стари юзъри тук, който никога не е поствал линкове към свои снимки? Може би греша. Аз уважавам правото на (привидна) Интернет-анонимност на всеки и няма проблем да пропуснеш този ми въпрос, но – какви са съображенията ти за това? Би ли дала в момента линк към актуална и достатъчно.. описателна/недвусмислено описваща те любима(то се подразбира) своя снимка? Едно виртуално питие по избор, ако на въпросната снимка съвсеем случайно присъства и Спаска.))

9) Любима театрална постановка? Кога и къде я гледа за последно?
А последната, която гледа?

10) Любим комедиен сериал?

10) Сложи ли си мартеница и честити ли Баба Марта на някого днес? (ако си отговорила наскоро в някоя съседна тема – пропусни го)

11)(много любим мой въпрос) Основна причина за приключване на последната ти връзка с човек от срещуположния пол? Сигурен съм не е само една, но коя би поставила ти за себе си на първа позиция, ако ти се струва прекалено личен въпроса – пропусни го.

12) Била ли си предавана от близък приятел(ка) наскоро?

13) Обичаш ли да отговаряш на въпроси и ако да на какви въпроси обичаш да отговаряш?

Благодаря, дори само за труда да ми изчетеш всичко.) Нямам повече въпроси засега.