По-нагоре писах разни предположения, ама ще видим дали ще ми се навият.
1 Боб или лютеница???
Варианта боб с лютеница е недопустим!
Ако беше леща или лютеница, щеше да е адска дилема... но в случая определено заставам зад Лютеница, ама домашна и на припечена филия. Или пък в една чиния лютеница, 2 сварени яйца и сирене. Няма грешка.
2. Презервативи - Фред Пери или някакви други?
De Puta Madre. Тях още не съм ги сънувала, но името звучи... подобаващо.
3. Кубинки или кецове (каквито и да е)???
Ох... еми, от кубинки ми измръзват краката. Кецовете топлят, но пък понамирисват... кецове. (Ива ще ме пречука, но въпросът е адски подъл! )
4. Ако ти опрат пистолет в главата и ти кажат изпий една каса Ариана, ти ще...???
И в двата случая ще умра... но пиейки Ариана, ще е бавно и мъчително, аз определено не искам така смърт... Всъщност има едно добро приложение - правя си косата с нея.
5. Шкембе без чесън и люто или говна с праз???
Аз праз много обичам, но колкото и да го любя, не е толкова, че да го ям с лайна... тъй че ще се спра на корема без чесън и люто, което май е еднакво гадно. о.О
Га ще ми направиш банички?? Щото открих нещо, което ги конкурира и трябва да си припомня вълшебният им вкуc :P
Кво си яла, бря?! Не е царевица, не е шкембе... щях да го понеса, но искам да знам каква е тази манджа, която засенчва Баница от вкусовите ти сензори! И гледай да е нещо добро.. Щи направя една тава за рд-то. :Р
абе кви са тия банички дето всички ги възхваляват?
Хаха, супер елементарни са, ама явно са вървежни... Ела в София и ще те посрещна на гарата с баницата на пора.
морже, (_SL_ да не гледа )
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...