- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече само кучките ли имат шанс!?
Да, така е. Но на някакъв етап им омръзва и започват да търсят нещо по-сериозно. Няколко мои приятели бяха така.Най-големите мачовци до преди години, сега са със сериозни приятелки и са гаджета за пример.Първоначално написано от Spider4eto
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Няя такъв филм , ако момичето наистина е мега хубаво в очите на момчето то ше иска сериозна връзка , ако има мега як задник долната глава влиза в действие , горната е само за замаската![]()
Първоначално написано от Chr!sSie
+1
Отговор на въпроса ти: Не...![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Първоначално написано от SiNiStEr
Да... ТИ не познаваш такива...
Madness is the gift, that has been given to me.
не е така, мене не ме кефят надути п*тки...
и не казвайте, че само момчетата са такива, щото и вие си падате по разниии фешънчета и "гъзари"...
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Не е така просто за да те харесват "пичовете" и "фешъните" трябва да си такава ....Първоначално написано от psihqsala
--------------------------------------------------------
Не съм съгласен ... Аз съм на 15 и не съм такъв.Пък и познавам доста момчета които не са такива ,така че не слагай всички под общ знаменател.Първоначално написано от Spider4eto
--------------------------------------------------------
Има сякви хора.Съжалявам,но не виждам смисъл да се обсъжда така ли е или не е така.Каквато компания търсиш,в такава ще попаднеш. Да ви кажа можете да разберете какво иска 1 момче от няколко изречения - те по принцип не крият , а и да е така пак има признаци по които им личи ..абе не знам гледайте по внимателно и реалистично просто. Ако не става и пак попаднете на някой,които иска само секс ..може да направите някво усилие все пак да промените средата или нещо от себе си а не ,айде да седнем да се опракваме във форума как нямало свестни мъже .. напротив.
От моя гледна точка смятам,че е така. Момчетата си падат вече по друг тип момичета.Трябва да се разголваш,фръцкаш,натискаш ,за да те забележат и харесат.Но ми остава надеждата,че все някое свестно момче е останало.Все пак бъди себе си,не се променяй,по-добре да си естествена,вместо да се правиш на такава,каквато не си.
![]()
струва ми се, че си попаднала на непораснали момченца,които гледат само забавлението...НО!!има и такива,които биха те оценили такава,каквато си![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
м зависи си от момчето...фешените и газарите са такива тарсат си к***и..ама има и момчета които пък не харесват такива момичета..така че спокс...може да са малко ма ги има...бъди си естествена :P
WhO KnOwS WhAt CoUlD HaPpEn?Do WhAt YoU Do JuSt KeEp On LaUgHiNg!OnE ThInG's TrUe ThErE's AlWaYs A BrAnD NeW DaY!I'm GoNnA LiVe ToDaY LiKe It'S My LaSt DaY!!!
Nadutata kuchka e mnogo cenno neshto. Ne znam zashto ne go razbirate, ili az naposledyk sym se izvratil...Namerih si edna koyato mai stava(da zapylva pauzite v koito ne si cykam shtastlivo WoW). Vse oshte e v testov period. Za kakvo si govorim?
Kogato sreshtne na peshehodna pyteka pyrvoklasnik, tuparlache,mu zabiva edin shut s markovite si obuvki v zadnika da go metne pred minnavashtite koli. Kogato otidem na kafe si porychva neshtoto koeto nai-mnogo bi iztormozilo barmana da go prigotvi i posle otiva da se kara s nego razmahvaiki uimrucheta ot nedovolstvo i kreshteiki "kak moje da go napravish taka, ti lumpen li si?!?". Haresva mi kogato me kara da me zaboli syrceto samo kato hvyrlya pogled na smetkata. Haresva mi da parkira, otnasyaki gradinkata na kooperaciyata, bez vyobshte da i pravi vpechatlenie. Kogato vzelem v restorant i ne i haresa yadeneto vika gotvacha i go kara da si izyade sgotvenoto. Vsichkoto. Mejduvremenno mu obesnyava kak toi ne stava za nishto, i t.n. i t.n. Mislya che shvanahte ideyataspiram s primerite. Samo da dobavya che nishto ne me beshe karalo da se usmihvam iskreno ot godini nasam, osven podobna jena
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Незнам какво , не харесвате на надути кучки ? Мен лично много ме кефят , защото ако те те харесат няма да ти се надуват![]()
Мен например тия напудрените с 2 кофи фон дю тен въобще не ми харесват и много се дразня когато някое момиче започне да ми се залага и да се прави на газаркаПървоначално написано от Ваня_ Петкова
. В началото на тази учебна година аз съм 11 клас и докато си играех тенис на маса идва някаква "Газарка"от новопостъпилите(зайче демек) и почва да се прави на интересна кара ме да я уча на тенис на маса пита ме "Аз надута ли съм" и имаше момчета който и тичат след газа и щяха да бият някакво момче от нейния клас щот я хванал за газа някакви такива и това тя ми го казва.И видя че аз няма да и падна в краката и се отказа да се занимава с мен.Е тоя тип момичета МНОГО ГИ МРАЗЯЯЯЯЯЯЯ!!!!
![]()
е мн филми гледашKogato sreshtne na peshehodna pyteka pyrvoklasnik, tuparlache,mu zabiva edin shut s markovite si obuvki v zadnika da go metne pred minnavashtite koli. Kogato otidem na kafe si porychva neshtoto koeto nai-mnogo bi iztormozilo barmana da go prigotvi i posle otiva da se kara s nego razmahvaiki uimrucheta ot nedovolstvo i kreshteiki "kak moje da go napravish taka, ti lumpen li si?!?". Haresva mi kogato me kara da me zaboli syrceto samo kato hvyrlya pogled na smetkata. Haresva mi da parkira, otnasyaki gradinkata na kooperaciyata, bez vyobshte da i pravi vpechatlenie. Kogato vzelem v restorant i ne i haresa yadeneto vika gotvacha i go kara da si izyade sgotvenoto. Vsichkoto. Mejduvremenno mu obesnyava kak toi ne stava za nishto, i t.n. i t.n. Mislya che shvanahte ideyata Smile spiram s primerite. Samo da dobavya che nishto ne me beshe karalo da se usmihvam iskreno ot godini nasam, osven podobna jena
Smileчак пак такава не сам виждала
![]()
WhO KnOwS WhAt CoUlD HaPpEn?Do WhAt YoU Do JuSt KeEp On LaUgHiNg!OnE ThInG's TrUe ThErE's AlWaYs A BrAnD NeW DaY!I'm GoNnA LiVe ToDaY LiKe It'S My LaSt DaY!!!
Едно момиче може да бъде перверзна и преидзвикателна само в компанията на любимия и без да е курва...Въпрос на техника![]()
Скучните момичета никога не са били на мода
Оп .. грешкаПървоначално написано от psihqsala
Момчетата .. общо казано .. можеше да кажеш примерно 75% от момчетата .. щот аз не съм от тия дето си харесват перверсни и прости лигли ...
Точно сериозно и точно момиче ... точно отговорното и оправно момиче , точно това търся аз .. обичам си я такава , каквато е .. страхотна , супер .. а не някаква Шаврантия ..
Не е нужно да си такава "кучка" .. ще намериш някой истински за теб ... това , че си точно тези неща , означава ще ставаш
Късмет
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Абе тия кучки страшно ме дразнят,май ще трябва да купувам каишки.А по темата не всички момчета са идиоти,интересуващи се от този тип момичета,почакай малко и ще се увериш
Bring me to life...
шанс за какво,да те праснат и на следващия ден да не те познават-да така е,само те имат такъв шанс!![]()
![]()
![]()
еми зависи къде ги търсиш.
Ако се заглеждаш по тея фешани или кви са там нема почти да намериш.
Аз принципно не си падам по такива момичета - дразнят ме.
ама аз съм от друг слой на обществото и те не ме тачат , аам ми дреме на к.ра.
Да не си металПървоначално написано от ANTI
![]()
Питам самоПървоначално написано от ANTI
все пак секи си избира кво да слуша как да се облича и прочие
![]()
е да ,а ма заради тва някой те приемат , други отхвърлят.
кво ти пука,живееш за себе си,не за тоя и ония.теглиш майна и си гледаш кефа.който ще да те приема,който ще да те отхвърля...![]()