- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече само кучките ли имат шанс!?
Което момиче те хареса ще те хареса такъв какъвто си а не такъв какъвто тя иска да бъдешПървоначално написано от ANTI
Така че за другите да не ти пука
![]()
олеее ама ги наредихте всичките на бързо![]()
![]()
![]()
аз също съм малко по злобна но това е за да покажа че имам твърд характер и не могат да ме тъпчат !!!!
![]()
![]()
![]()
пуша , пия ходя по дискотеки (е имам вечерен час все пак) , но не бих казала че сум КУЧКА ! и аз си имам душа и аз съм мила с хората които са го заслужили
![]()
![]()
не прибързвайте с описанията всеки си има добра страна просто едни са малко по лошички с тези които не са ги впечатлили а други са мили с всички :P :P :P :P
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
просто станаха много курвите и "пичовете". има и свестни момчета, които искат свястни момичета ама наистина вече сме рядкост![]()
NO COMMENT
абе има много свестни момичета,не отричам ама те горките са толкова срамежливи че не може повече от това...Т.НАР. кучка когато си пада по някое момче отива и заговаря(аз направо се разцепвам ако някое момиче ме заговори първо)...а свестните момичета са толкова срамежливи че даже не те поглеждат,макар и да те хресват суууупер много и когато идеш при тях се правят на недостъпни...а при повечето момчета(вкл. и аз) ако ги отрежеш пържия път или се правиш на безразличка много трудно се решават на втори...
Първоначално написано от kombarka
нищо лично,ама аз се имам за свястна, за мен думата "срамежливост" не важи.достатъчно съм отракана и общителна,че да не отида и да се запозная с някой.даже толкова директно ще му кажа,че ме кефи,че в земята ще го ударя (не 1 и 2 примера има).друг е въпроса,че не го правя,щот няма кой да ме изкефи.така,че тия разсъждения,че свестните са срамежливи са минала мода!!!![]()
Ебати и израза 'кучки' толкова тъпо звучи,не по-голям шанс имат по-отворените по-красивите и по-хитрите мацки,ебати не разбирам къв им е интереса на момчетата да си хванат няква кучка и да ги остаи след седмица и след тва да я гледат с друг ама се някога им се намира майстора и като бъдат наранени 1,2,3 пъти и улягат.
Имам приятел скинарче,което тръгна с една фешънка,и с времето спря да бъде скин,но все пак докато беше тръгна с нея.Първоначално написано от miminia
Очаквай неочакваното!
не си попаднала на точния. да си кажа и аз така си мислех по едно време... после с радост открих колко много момчета се дразнят на тези лигли и точно отговорно и сериозно момиче търсят, но поради липсата на такова се задоволяват с каквото има. да ти кажа, те момчетата не са виновни, че само такова виждат, като нямат избор какво да направят?Първоначално написано от psihqsala
Музиката често влияе на връзките.Аз лично се стремя да натяквам на момичето , с което съм , да не гледа каква музика слушам , защото така или иначе нито аз , нито тя ще променим стила на музика само и само заради другия.Никой не може например да ме накара да спра да слушам Linkin Park , защото тях ги слушам от 8 години.Никой не може да ме накара да не слушам и пънк :> Както казах - според мене музиката , която слуша момчето и тази , която слуша момичето (ако са различни стиловете) , не трябва да влияе на една връзка![]()
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
е така е де, ама като седне да ми разправя, че Фънки (от мюзик айдъл) е върха на сладоледа, пък аз немога да я гледам тая утрепка и все едно ми бърка в гъза. (тва не ми го е казвало гаджето, ама просто го давам за пример) Много се дразня като земе да ми коментира музиката проста била нз каква била, ми ок, може да е зле, ама аз нямам желание да слушам някой, който крещи, грухти и се дере, ама не разправям колко е тъпо т'ва. Трябва да има толерантност и търпимост, това е най - важното!Първоначално написано от unfix
Според мен,ако човекът до мен се влияе от това,каква музика слушам и че стиловете ни са различно,то той не е правилният за мен.
Just haters make me famous! εĭз
абсолютно! Рядко се среща момче, което не би те зарязало, ако някоя "яка кака" му се предложи. Рядко, но ги има!Първоначално написано от Spider4eto
![]()
mi mn qsno samo nekuf baluk 6e se fane s nekfa tupa koqto i kazvat da se pribira v 8, da ne pravi sex dokato ne stane na 20da e nekfa monahinq i da misli samo za u4ili6te i razni gluposti... abe teen godinite sa malko taka 4e gi izjiveite na MAX 6toto posle 6te sujalqvate kato se ojenite i si4ko svur6va...
мм .. моят съвет е да си останеш такава каквато си сиПървоначално написано от psihqsala
пък да не ти пука какви са др момичета .. 1 свястно момче винаги ще предпочете теб пред някоя магистрална фея
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Дааа, моя си е такъв!!!Първоначално написано от inSane_baby
![]()
На село е така-само кучките вървят...
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Според мен не кучките, а тези момичета, които са богати и в някаква степен надути (но все пак свестни) имат повече шансове, отколкотом момичетата, които не носят дънки на манго или пепе джийнс (примерно). Момичета като мен, аз не съм вещоманка и не си купувам скъпи дрехи, не държа да изглеждам като фотомодел , а се стремя да съм такава каквато съм.. но този метод не работи...Просто в нашата компания има едно момче, което харесвам и му казах и той знае нали и ми каза, че иска да сме само френдове, но няколко пъти го хванах да се закача с една от приятелките ми, която е що-годе като гореописаната...
Първоначално написано от psihqsala
Абе я стигаАз съм на 21 и ми харесва момичето да е добро , да е мила и все пак да има няква искра в нея и див сески стил .... ама не като повечето вече да парадират с тва ,че са кучки ,че са мн готини и че само им се ебе - ТИЯ СА НАЙ-ЖАЛКИ И КАТО ЦЯЛО СА СУПЕР ПУБЕРКИ ...
![]()
![]()
Не всички момчета харесват празноглави кукли.Е да, има и хубави момичета на които не бих отказал, но честно казано предпочитам да има какво да си кажа с нея.Да споделяме, разискваме, обсъждаме и тн.Не искам да звуча ' гейско ' или нещо ама си е така.То и аз бях писал в подобна тема.' Защо момичетата си падат по фешънчета и тн. '.Предпочитам да запомня човека с това че е бил умен и съм можел да разчитам на него, а не с това колко вида дрехи е имал и по-колко време е стоял по кафета.Тва е. ^^
хахахаха и аз преди 1 година така си мислех.ама тая година съм себе си и то взе че стана така че всички ме харесват такава каквато съм и с теб ще стане просто трябва време.Успех!!!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Лелеле това ми е толкова познато. Една съученичка е точно от типа момичета описани от теб... Марковите дрешки, вирнатото носле... И вече и е излезнал имиджът на най-красивата.... А тя дори не е толкова симпатична. Вярно че мойто си е горе-долу женска злоба.... Ама заради един бас миналата седмица, в петък на един купон трябваше да се облека като кифла.. И тия хора, които преди т'ва са ми казвали, че "не ставам" веднага ми се лепнаха... Голямо деколте и високи токчета... Ем,и като това харесвам само в едно момиче, да ходят след такива п*тки, както ги наричат. Аз съм си смъкната, приличам на 13 годишна и не ми пука... Е*аси толкова ли няма свястни момчета.. На теория всеки ще се изкара такъв... ама не е така..Първоначално написано от didivid
![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
mi mom4etata kat nqmat mozak kfo da se prai ..mislqt si 4e kat xfanat nqkoq ligla ili kyrvetina po-barzy 6e im pysne .
oba4e ponqkoga ostafat precakani ..
Taka 4e badi sebe si .. ne se prai na nqkoi koito ne si .. vse pak ima i nqkoi svestni mom4eta ...
![]()
+1 Но добави и че те са прости,а момчетата не обръщат внимание на старателните в училище и умните!Първоначално написано от psihqsala
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Е добре де празноглавите момичета не са ли харесвани от празноглави момчета .. ? Пък и кой е казал че нормалното момиче само учи и се прибира в 8 ? Трябва просото да си е поставила някакви граници . И все пак за всеки влак си има пътници
Шшшт .. Не си ме виждал !!