- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече само кучките ли имат шанс!?
Не момчетата не знаят какви момичета да търсят ами ти не знаеш какви момчета да търсиш ако търсиш подобни на теб ще вървиш...ако искаш да си с готинете гъзата с на тати мерцедеса сори тряя си ексцентрична кучка...Първоначално написано от psihqsala
П.п: Мразя някоя да ми се прави на кучка и подобни нищи,че аз съм мъжкия вариянт на кучка![]()
мен си ме кефат такижа то4но стабилни и сериозни неща лиглииииии!!!
ами явно ще си бъда сама за вечни времена...хич и няма да се правя на някоя,която не съм,за да бъда харесана...пък и нямам такова желание.искам да харесват мен,а не някоя маска,която съм сложила..Лелеле това ми е толкова познато. Една съученичка е точно от типа момичета описани от теб... Марковите дрешки, вирнатото носле... И вече и е излезнал имиджът на най-красивата.... А тя дори не е толкова симпатична. Вярно че мойто си е горе-долу женска злоба.... Ама заради един бас миналата седмица, в петък на един купон трябваше да се облека като кифла.. И тия хора, които преди т'ва са ми казвали, че "не ставам" веднага ми се лепнаха... Голямо деколте и високи токчета... Ем,и като това харесвам само в едно момиче, да ходят след такива п*тки, както ги наричат. Аз съм си смъкната, приличам на 13 годишна и не ми пука... Е*аси толкова ли няма свястни момчета.. На теория всеки ще се изкара такъв... ама не е така..
someone else...
Кратко и ясно..да![]()
![]()
"Перверзна", "лигава" и "кучка" са три неща, които не са равнозначни, не ги слагай под общ знаменател.Първоначално написано от psihqsala
Аз лично против първото нищо против нямам (ако е в някакви граници). "Лигава" е зле, много зле за момиче, а "кучка" ми създава неприятни асоциации с рап музиката и уличните жаргони. За повечето мъже не знам, но аз лично имам критерии за интелекта на една жена високи поне толкова колкото тези за външността й.
Всичко си зависи от човека...при някои е точно така,при други не...![]()
Ами незнам но аз харесвам сериозните красиви и умни момичета а не някой празноглави на които пъъст да покажеш и почват да се кискат![]()
оф да... за жалост и аз по1вам да си го мисля тва. бя се зарибила по едно момче ама нищо не стана. аз пак си го харесвах мн ама после разбрах че се занимава с една тъпа лигава чалгарка.... и се оказа че съм харесвала някакъв измислен идеал ... 4-5 месеца бях хлътнала по него и като го рзбрах тва изведнъж ми мина мерака... хахахахах
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Преди "кучка" беше обида... А сега всяка втора сама се нарича така. Обаяснението - те се котират. Но какво точно значи кучка? Такава, която не се влюбва, а "само разбива сърца" - както пишат почти всички в сайтовете за запознанства? Ако е така как всяка си "л0фФфФкА мИлУуТу"? Май и те самите не знаят какво са, а от това по-лошо на къде... И все пак животта е такъв - всеки търси себе си в другия т.е. фешан гъзитата искат супер яки мацки, с които да се фукат по кафетата. По-обикновените искат същото, защото очакват да заемат мястото на първите. И в крайна сметка сред младите е настанала такава обърквация и "борба за надмощие", че да ти се изправят косите. Но всеки знае от какво има нужда и какво иска, какво харесва. А и не се ли замисляш, че много от "не-кучките" отхвърлят "по-обикновените" момчета...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
chocolate`kiss, напълно съгласна съм. Както ти (авторката и всички, които твърдят, че тряба да си кучка за да имаш любовен късмет) искаш да имаш най - готиното момче, така и това същото момче иска да има най - готиното момиче, и ако някъде между желанията и вкусовете ви има разминаване... момичетата, които се вписват повече от теб в идеала му с нищо не са заслужили да ги наричаш кучки!
samo ku4kite li imat shans? - mi mn qsno bee milaa![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Аз слушам рап от 10 годишна, а никога не са ме нари4али ку4каПървоначално написано от Shadowscape
Лигла съм си, признавам
ама глупава не са ме нари4али... какво общо има стила музика, това не е на4ин на живот, а просто... музика
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
да, това е тъжната истина, обаче се замисли - не работят ли нещата двупосочно? или с твоите думи:
Апф...напоследък все повече започвам да се убеждавам,че момичетата си падат само по някви празноглави, прости, фешъни. А сериозните,отговорни и точни момчета -все едно не същестуват.(последното изречение го изрязах, защото няма отношение към проблема)
Welcome to the end of the thought process.
Повечето "кучки" както ги наричате са по-точно казано "кукли" и всичко се опира на високото самочувствие.Лично аз нямам свой стайлинг.Мога да съм "кукла" , ПънкаРка..и меТълка...и нищо не Ми пРЕчи..сТига дА сЪм си аЗ....МнОго се кеФя на момЧетА коИто те хареСВат заради тебе си,а не заради тфа че имаш най-големите гърди или пък си руса или пък всек'ви такива...бла-бла-бла!Къде са границите?
По филмите....примерно..ОТХ.Точ н пример са Нейтън и Хейли.Нейтън-бунтара в даскалото,най-готиния.Хейли-зубъРката...и всЕ пак се намЕриха...МисЪЛтА ми Е...че и зубЪриТе са хОРа....Те уЧат...за да сТанаТ неЩо...а нЕ каТо куклите....беЗ мозЪк...(Не искам да убиждам никого от форума
)Може тя-зубЪрката да има носи косата си на плитка...да не излиза от класата стая...да носи очила и да ходи с НЕ-красиви дрехи...и въПреки тоВа...поД тоЗи зУбЪрсКИ сТиЛ...се кРие едНо кРасиВО съРце и дУша...а и лицЕ(казвам примерно),което...може да намери момчето за "нея"....
![]()
![]()
![]()
Как равИх темАта![]()
ВъпреКи тОва...КАквО мисЛите??
![]()
![]()
Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!
ima edna prikazka mom4etata obi4at kurvite no ne i kurvenskite nomera :P tei 4e b1di sebesi i spoxs pove4eto mom4eta sa privle4eni ot tei nare4enite "ky4ki" no malko ot tqh iskat da si prekarvat vremeto s takiva rano ili k1sno ti pisvat i si t1rsi6 nqkoq po dr tip :P:P
Как имаш нерви да пишеш така?Първоначално написано от Miss_pain
Не се вкарвай във филми, дарлинг... Не си ли забелязала,че тези сценарии са присъщи само на американските тийн продукции? Момичетата, които ти описа са си направо казано непривлекателни (въпреки че аз не познавам такива). А момчетата, които уж можели да ги оценят не си губят времето в анализ на характерните душевни особености, потребности и прикрити достойнства на някоя.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Имаш право.... Може би момчетата в тая възраст просто не са толкова сериозно, за да искат да тръгнат с отговорно момиче...Първоначално написано от psihqsala
абе българските мъже не са стока...имам наблюдение само в/у няколко италянеца и един французин,но все пак...
тука са свикнали,ако не им пуснат просто да отидат при някоя която би го направила почти веднага.Жените ни са хубави,ако не друго,поне повечето умеят да се потдържат-мъжете ни имат голям избор :P
не знам до колко са кучки(аз лично познавам само 4 момичета,които са си наитина),повечето само приличат на такива,а често се оказват супер симпатични и милички същества...
В Италия гледаш някви хипер красиви момчета тръгнали с "мацки" които въобще не им пасват на външността,обаче пичовете си ги гледат с най-влюбените погледи,постоянно си се прегръщат,целуват,говорят си сладко и просто не поглеждат друга...
не знам...в българия имаме и свестни момчета,но те са малцинство...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Първоначално написано от Blo0dyBitch
![]()
![]()
![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
категори4но е вярно ,пук и то4ните моми4ете са ску4ни,освен това толкова са кротки 4е се едно си с някаф улигофрен.Трябва да си в средатаПървоначално написано от psihqsala
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Наи-вероятно аз сам от тях и гледам характера но мразя ку4ките(но оби4ам палавате :P ).Много е важно да знае6 4е няма мом4е в сега6ното поколение което да е между 13и17 и да не е загоряло. Напи6и на ЛС проблема ти и 6ти обясно по на дьлго(ако на истина те интерисува)Първоначално написано от varnen4e
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
аз харесвам точно такива момичета ( скромни , отговорни , точни , красиви ести най-важното с излъчване ) а не някакви надувки които си мислят че могат да имат всяко момче....
Сама го каза - не слагаи всички под общ знаменател.Напримерно аз съм си фешанче и харесвам момичета тип "курви" но не искам само секс от тях ... тарся нещо сериозноВярно е , че от малко фешъни или чалгари не можеш да очакваш да искат нещо сериозно или да отдават голямо значение на чувствата.