.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121
    i kf0 kat haresvali ku4kite...vajn0t0 e 4e ti ne si i 4e se haresva6 takava )) kf0 predpo4ita6 - da ti4at sled teb ,0ba4e na teb samata ,6t0oto si umno momii4e ,da ti e kofti 4e ti se nosi slavata na porednata vurtqna mastiq ?!
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Цитирай Първоначално написано от toni1992
    Вярно е , че от малко фешъни или чалгари не можеш да очакваш да искат нещо сериозно или да отдават голямо значение на чувствата.
    Сама го каза - не слагаи всички под общ знаменател.Напримерно аз съм си фешанче и харесвам момичета тип "курви" но не искам само секс от тях ... тарся нещо сериозно

0bache si nameril kude da go tursi6 :P kurva i seriozno xhax
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Говоря ти вЪншно , като обличане , прчески и т.н. и ги има такива момичета :P

Говоря ти вЪншно , като обличане , прчески и т.н. и ги има такива момичета :P
    аз сьм с toni1992 напьлно сьгласен.
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

Добре бе, обяснете ми едно.
    Аз ли съм малоумна или едно момиче ако е хубаво, мило, интересно и т.н. и т.н., ще си намери някой без никакъв проблем, дори ако не е фешънка/курва/кучка или както там ги наричате?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Улицата
    si4ki iskame sex ne samo mom4eta nie prosto pove4e si go pokazvame (moe mnenie) i samo iskam da kaja 4e ne predpo4itam kurvi a iskam seriozno momi4e do mene ne nekva smotana pikla
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

омгомгомг
    всяко момиче има шанс, зависи от момчето според мен (:
    ако пича е некъв селски гъзар , чудно по кви ще си пада.. т.е. такива на неговото ниво.
    и ,for god's sake, не се заблуждавайте, че има и момчета които не си падат по курви x__x Всички,ВСИЧКИ им се кефят на късите поли,големи цици и т.н. ,но просто някои не искат да имат нищо общо с тях :]
    Е,кво,пак стигнах до мъжете са си мъже.

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    бъди себе си,има и момчета които харесват нормални момичета а не некфи гадни кучки .. така че знай че все още има момчета със всичкия си и момчета коите не се заблуждават толкова лесно -(поне се надявам)
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Вярно е , че от малко фешъни или чалгари не можеш да очакваш да искат нещо сериозно или да отдават голямо значение на чувствата.
    Сама го каза - не слагаи всички под общ знаменател.Напримерно аз съм си фешанче и харесвам момичета тип "курви" но не искам само секс от тях ... тарся нещо сериозно
    tei kat te gledam si minal pokrai feshana
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    не мисля,4е ку4ките са на мода,просто си попаднала на такива мом4ета...не губи надежда и все пак мисля,4е доброто мом4е би се впе4атлило от уважаващо се себе си моми4е,а не няква проста4ка,която не знае кво иска..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Добре бе, обяснете ми едно.
    Аз ли съм малоумна или едно момиче ако е хубаво, мило, интересно и т.н. и т.н., ще си намери някой без никакъв проблем, дори ако не е фешънка/курва/кучка или както там ги наричате?
    nemojesh da si namerish nqkoi bez nito 1 problem vseki 4ovek si ima i nedostataci netarsi idealniq 6tot nqma da go namerish
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Цитирай Първоначално написано от Miss_pain
    Повечето "кучки" както ги наричате са по-точно казано "кукли" и всичко се опира на високото самочувствие.Лично аз нямам свой стайлинг.Мога да съм "кукла" , ПънкаРка..и меТълка...и нищо не Ми пРЕчи..сТига дА сЪм си аЗ.... МнОго се кеФя на момЧетА коИто те хареСВат заради тебе си,а не заради тфа че имаш най-големите гърди или пък си руса или пък всек'ви такива...бла-бла-бла!Къде са границите?
    По филмите....примерно..ОТХ.Точ н пример са Нейтън и Хейли.Нейтън-бунтара в даскалото,най-готиния.Хейли-зубъРката...и всЕ пак се намЕриха...МисЪЛтА ми Е...че и зубЪриТе са хОРа....Те уЧат...за да сТанаТ неЩо...а нЕ каТо куклите....беЗ мозЪк... (Не искам да убиждам никого от форума )Може тя-зубЪрката да има носи косата си на плитка...да не излиза от класата стая...да носи очила и да ходи с НЕ-красиви дрехи...и въПреки тоВа...поД тоЗи зУбЪрсКИ сТиЛ...се кРие едНо кРасиВО съРце и дУша...а и лицЕ(казвам примерно),което...може да намери момчето за "нея"....

Как равИх темАта ВъпреКи тОва...КАквО мисЛите??
    Как имаш нерви да пишеш така? Не се вкарвай във филми, дарлинг... Не си ли забелязала,че тези сценарии са присъщи само на американските тийн продукции? Момичетата, които ти описа са си направо казано непривлекателни (въпреки че аз не познавам такива). А момчетата, които уж можели да ги оценят не си губят времето в анализ на характерните душевни особености, потребности и прикрити достойнства на някоя.
    Точно за това говоря и аз..романтиците ги нема вече
    Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!

Застреляй ги, за да имаш и ти!

Има и изключения! Не трябва да изневеряваш на принципите си за да се харесаш на дадено момче ! Ако той ще те харерсва , да те харесва такава каквато си ! Бъди себе си и за всеки влак си има пътници ! Ще намериш и човека , който ще те хареса такава каквато си !

Re: Вече само кучките ли имат шанс!?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Апф...напоследък все повече започвам да се убеждавам,че момчетата си падат само по някви перверзни,прости лигли. А сериозните,отговорни и точни момичета -все едно не същестуват. Е,чудя се-трябва да съм себична и откачена кучка,за да ме харесват,а като съм сърдечна,мила и точна не стаам тъй ли!?
    Мхм... в ранна възраст момичетата имат близки срещи с по няколко олигофрена... и след това дълбоко в подсъзнанието им като белег остава убеждението - "охх, всички мъже са еднакви"! На мен, примерно, себичните и откачени кучки ми влияят кофти на нервната система... от друга страна, мн. рядко виждам сериозни, отговорни, точни, сърдечни и мили момичета, но съм решил ако някога видя да се оженя за нея... обаче всеки ми обяснява, че те са само легенда...
    поука: недей да ставаш проста, лигава, откачена и себична кучка, моля те!!!
    бранникь!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Апф...напоследък все повече започвам да се убеждавам,че момчетата си падат само по някви перверзни,прости лигли. А сериозните,отговорни и точни момичета -все едно не същестуват. Е,чудя се-трябва да съм себична и откачена кучка,за да ме харесват,а като съм сърдечна,мила и точна не стаам тъй ли!?
    Ми не,просто не гледаш там където трябва.

Пък и зависи от супер много неща...Ако момчето,което искаш да те харесва е някво малко и има още детски акъл,кво очакваш? Спокойно,няма да останеш стара мома.

Не си мисли че ги взимаме(момчетата) на сериозно такива момичета те ставам само да забавление и за единия секс. За сериозна връзка неможе и да стане дума както им викат тук малки К....ви

samo broika djiite haresvat ku4ki i takiva ligavi
    az kat sedna na kafe sus nqkoiq ot tezi kadeto se hilqt postoqno i nioi nemoje da rabere zashto mnogo se draznq
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

ми зависи.
    мене тея ме дразнят много.
    зависи ти къде търсиш и попадаш.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Малеее... колко си праваа!!! Жалко е за българското поколение като цяло. Но има и такива момчета, които не си падат по тип "кучки", но просто са рядкост... В резервати трябва да ги слагаме

1 plus
    ChuDq se na Kade ....?

А ти какво очакваш от тъпи и недорасли 15 годишни пикльовци?Момчетата са най-зле във възраст 14-17, имай го в предвид (:
    Не спокойно, няма да си умреш стара, скоро ще се осъзнаят.Някои де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си