- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече само кучките ли имат шанс!?
i kf0 kat haresvali ku4kite...vajn0t0 e 4e ti ne si i 4e se haresva6 takava)) kf0 predpo4ita6 - da ti4at sled teb ,0ba4e na teb samata ,6t0oto si umno momii4e ,da ti e kofti 4e ti se nosi slavata na porednata vurtqna mastiq ?!
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
Първоначално написано от toni1992
0bache si nameril kude da go tursi6 :P kurva i seriozno xhax![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
![]()
Говоря ти вЪншно , като обличане , прчески и т.н. и ги има такива момичета
![]()
:P
аз сьм с toni1992 напьлно сьгласен.Първоначално написано от toni1992
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Добре бе, обяснете ми едно.
Аз ли съм малоумна или едно момиче ако е хубаво, мило, интересно и т.н. и т.н., ще си намери някой без никакъв проблем, дори ако не е фешънка/курва/кучка или както там ги наричате?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
si4ki iskame sex ne samo mom4eta nie prosto pove4e si go pokazvame (moe mnenie) i samo iskam da kaja 4e ne predpo4itam kurvi a iskam seriozno momi4e do mene ne nekva smotana pikla![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
омгомгомг![]()
всяко момиче има шанс, зависи от момчето според мен (:
ако пича е некъв селски гъзар , чудно по кви ще си пада.. т.е. такива на неговото ниво.
и ,for god's sake, не се заблуждавайте, че има и момчета които не си падат по курви x__x Всички,ВСИЧКИ им се кефят на късите поли,големи цици и т.н. ,но просто някои не искат да имат нищо общо с тях :]
Е,кво,пак стигнах до мъжете са си мъже.
+1Първоначално написано от Gabriela_
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
tei kat te gledam si minal pokrai feshanaПървоначално написано от toni1992
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не мисля,4е ку4ките са на мода,просто си попаднала на такива мом4ета...не губи надежда и все пак мисля,4е доброто мом4е би се впе4атлило от уважаващо се себе си моми4е,а не няква проста4ка,която не знае кво иска..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
nemojesh da si namerish nqkoi bez nito 1 problem vseki 4ovek si ima i nedostataci netarsi idealniq 6tot nqma da go namerishПървоначално написано от Wrathchild
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Точно за това говоря и аз..романтиците ги нема вечеПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!
Застреляй ги, за да имаш и ти!
Има и изключения! Не трябва да изневеряваш на принципите си за да се харесаш на дадено момче ! Ако той ще те харерсва , да те харесва такава каквато си ! Бъди себе си и за всеки влак си има пътници ! Ще намериш и човека , който ще те хареса такава каквато си !
Мхм... в ранна възраст момичетата имат близки срещи с по няколко олигофрена... и след това дълбоко в подсъзнанието им като белег остава убеждението - "охх, всички мъже са еднакви"! На мен, примерно, себичните и откачени кучки ми влияят кофти на нервната система... от друга страна, мн. рядко виждам сериозни, отговорни, точни, сърдечни и мили момичета, но съм решил ако някога видя да се оженя за нея... обаче всеки ми обяснява, че те са само легенда...Първоначално написано от psihqsala
поука: недей да ставаш проста, лигава, откачена и себична кучка, моля те!!!
бранникь!
Ми не,просто не гледаш там където трябва.Първоначално написано от psihqsala
![]()
Пък и зависи от супер много неща...Ако момчето,което искаш да те харесва е някво малко и има още детски акъл,кво очакваш?Спокойно,няма да останеш стара мома.
![]()
Не си мисли че ги взимаме(момчетата) на сериозно такива момичета те ставам само да забавление и за единия секс. За сериозна връзка неможе и да стане дума както им викат тук малки К....виПървоначално написано от psihqsala
samo broika djiite haresvat ku4ki i takiva ligavi
az kat sedna na kafe sus nqkoiq ot tezi kadeto se hilqt postoqno i nioi nemoje da rabere zashto mnogo se draznq
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
ми зависи.
мене тея ме дразнят много.
зависи ти къде търсиш и попадаш.
Войни на Тангра
Първоначално написано от nicolepcd
1 plus
ChuDq se na Kade ....?
А ти какво очакваш от тъпи и недорасли 15 годишни пикльовци?Момчетата са най-зле във възраст 14-17, имай го в предвид (:
Не спокойно, няма да си умреш стара, скоро ще се осъзнаят.Някои де.