- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече само кучките ли имат шанс!?
е мн филми гледашKogato sreshtne na peshehodna pyteka pyrvoklasnik, tuparlache,mu zabiva edin shut s markovite si obuvki v zadnika da go metne pred minnavashtite koli. Kogato otidem na kafe si porychva neshtoto koeto nai-mnogo bi iztormozilo barmana da go prigotvi i posle otiva da se kara s nego razmahvaiki uimrucheta ot nedovolstvo i kreshteiki "kak moje da go napravish taka, ti lumpen li si?!?". Haresva mi kogato me kara da me zaboli syrceto samo kato hvyrlya pogled na smetkata. Haresva mi da parkira, otnasyaki gradinkata na kooperaciyata, bez vyobshte da i pravi vpechatlenie. Kogato vzelem v restorant i ne i haresa yadeneto vika gotvacha i go kara da si izyade sgotvenoto. Vsichkoto. Mejduvremenno mu obesnyava kak toi ne stava za nishto, i t.n. i t.n. Mislya che shvanahte ideyata Smile spiram s primerite. Samo da dobavya che nishto ne me beshe karalo da se usmihvam iskreno ot godini nasam, osven podobna jena
Smileчак пак такава не сам виждала
![]()
WhO KnOwS WhAt CoUlD HaPpEn?Do WhAt YoU Do JuSt KeEp On LaUgHiNg!OnE ThInG's TrUe ThErE's AlWaYs A BrAnD NeW DaY!I'm GoNnA LiVe ToDaY LiKe It'S My LaSt DaY!!!