- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече само кучките ли имат шанс!?
Повечето "кучки" както ги наричате са по-точно казано "кукли" и всичко се опира на високото самочувствие.Лично аз нямам свой стайлинг.Мога да съм "кукла" , ПънкаРка..и меТълка...и нищо не Ми пРЕчи..сТига дА сЪм си аЗ....МнОго се кеФя на момЧетА коИто те хареСВат заради тебе си,а не заради тфа че имаш най-големите гърди или пък си руса или пък всек'ви такива...бла-бла-бла!Къде са границите?
По филмите....примерно..ОТХ.Точ н пример са Нейтън и Хейли.Нейтън-бунтара в даскалото,най-готиния.Хейли-зубъРката...и всЕ пак се намЕриха...МисЪЛтА ми Е...че и зубЪриТе са хОРа....Те уЧат...за да сТанаТ неЩо...а нЕ каТо куклите....беЗ мозЪк...(Не искам да убиждам никого от форума
)Може тя-зубЪрката да има носи косата си на плитка...да не излиза от класата стая...да носи очила и да ходи с НЕ-красиви дрехи...и въПреки тоВа...поД тоЗи зУбЪрсКИ сТиЛ...се кРие едНо кРасиВО съРце и дУша...а и лицЕ(казвам примерно),което...може да намери момчето за "нея"....
![]()
![]()
![]()
Как равИх темАта![]()
ВъпреКи тОва...КАквО мисЛите??
![]()
![]()
Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!