- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За разликата в годините
Според мен не е проблем,но щом теб лично това те притеснява,значи наистина се явява такъв за теб!Всичко е въпрос на психологическа нагласа и как възприемаш самия човек!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
И какво като има разлика?Сигурно над 75-80% от днешните тийнейджърки на възраст 13-15(най-много 16) години си имат приятели на по 18-19 , защо не 20 години , че сигурно и повече...
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Социологическо проучване ли си си правил?Първоначално написано от unfix
Според мен тези 2 години не са проблем, пък и не сте на по 13-14 че да са... Като се обичате няма значение![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еми виж преди 1 месец се свалях с 1 момиче тя е на 22 ,аз на 21 иии на нея малко или много и беше пречка макар 1 година ... а може би и щото беше малко тип "барби" и повечето и приятели са били все по-големи от нея и то с много париПървоначално написано от HubavataZelka
... Ама определено знам от приятелки дето са били с по-малки момчета от тях ,че си е струвало и ,че е било много по-яко
![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
Може ли да подчертая сигурно в моето мнение?
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Kraqt na proletta beshe moderno po-malki momcheta da hhodqt s po-golemi momicheta...ama vie imate samo 2godini razlika ne e chak tolkova strashno, razlikata vi ne e 20godini, tei che uspeh i ne se pritesnqvai