.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Terra incognita!
    Според мен не е проблем,но щом теб лично това те притеснява,значи наистина се явява такъв за теб!Всичко е въпрос на психологическа нагласа и как възприемаш самия човек!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Бургас
    И какво като има разлика?Сигурно над 75-80% от днешните тийнейджърки на възраст 13-15(най-много 16) години си имат приятели на по 18-19 , защо не 20 години , че сигурно и повече...

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от unfix
    И какво като има разлика?Сигурно над 75-80% от днешните тийнейджърки на възраст 13-15(най-много 16) години си имат приятели на по 18-19 , защо не 20 години , че сигурно и повече...
    Социологическо проучване ли си си правил?

Град
    Там, където е сърцето...
    Според мен тези 2 години не са проблем, пък и не сте на по 13-14 че да са... Като се обичате няма значение
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: За разликата в годините

Цитирай Първоначално написано от HubavataZelka
    Значи аз съм момиче на 20 и харесвам едно момче на 18. Според вас има ли някакъв проблем, че е с 2 години по-малък от мен. Всичко останало е супер, ама самия факт ми пречи. Вие какво мислите?
    Еми виж преди 1 месец се свалях с 1 момиче тя е на 22 ,аз на 21 иии на нея малко или много и беше пречка макар 1 година ... а може би и щото беше малко тип "барби" и повечето и приятели са били все по-големи от нея и то с много пари ... Ама определено знам от приятелки дето са били с по-малки момчета от тях ,че си е струвало и ,че е било много по-яко

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от unfix
    Социологическо проучване ли си си правил?

Може ли да подчертая сигурно в моето мнение?

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Повече от фен
    Kraqt na proletta beshe moderno po-malki momcheta da hhodqt s po-golemi momicheta...ama vie imate samo 2godini razlika ne e chak tolkova strashno, razlikata vi ne e 20godini, tei che uspeh i ne se pritesnqvai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си