.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

едно момче ..

Здравеите ами има едно момче в нашето училище.Последна година е а аз съм 1-ва, и той ми харесва,но незнам какво да правя... в неговия клас има няколко момчета с които се познавам и когато говоря с тях,ако той е там винаги ми се усмихва,закача се,оглежда ме и т.н. , дори е казал че му харесвам и няколко пъти ме е заговарял,но сме си разменяли по 2-3 думи , та мисълта ми е... какво да правя,как да ми обърне повече внимание и да разбере че ми харесва?
    DrEsS.mE.uP.iN.DiAmOnDsSs.

Не споменаваш дали се познавате лично. Ако не се познавате, го направи - можеш сама до го направиш или да помолиш някои от приятелите ти от неговия клас да ти помогне. След това можеш да го поканиш да излезете и на там вече мисля, че е лесно, при положение, че и той ти се усмихва и те закача.
    Айде успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ми нали си говорите? Поискай му скайп, телефонче, излезте някъде..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    така по скайп ще е по лесно да си поговорите и да се опознаете и нещата ще трагнат... успех

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не споменаваш дали се познавате лично. Ако не се познавате, го направи - можеш сама до го направиш или да помолиш някои от приятелите ти от неговия клас да ти помогне. След това можеш да го поканиш да излезете и на там вече мисля, че е лесно, при положение, че и той ти се усмихва и те закача.
    Айде успех!
    Амии лично не, обаче нали имаме общи познати и той е питал как се казвам и знае, и аз също знам, а за скайп... май с такива работи не се занимава

Ами тогава направи така, че да се запознаете лично. Щом няма скайп, направо му поискай телефона и без това в скайпа не се получава пълноценно общуване.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    така по скайп ще е по лесно да си поговорите и да се опознаете и нещата ще трагнат... успех
    добре а кво праим ако тоя с/у тебе е некъв темерут и тря му вадиш думите с чегел .. ?

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    добре а кво праим ако тоя с/у тебе е некъв темерут и тря му вадиш думите с чегел .. ?
    теглиш му една майна и си търсиш нов

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    теглиш му една майна и си търсиш нов
    ама аз си искам негоо и не е темерут хихи.. искаше ми блузата да я носи :P :P :P

Град
    Поздровления, значи е педал!

хахаа еее не е :P

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    точен отговор !

Град
    София
    Нямам думи...
    По темата:вземи му телефона или нещо такова,покани го да излезете,действай според ситуацията!И...успех!

Ей балуши стига флудете. Ами мома, прави ти приятни закачки пита за тебе върти се около тебе... какво искаш повече върти се и ти не го отбягвай "ври" му се и ако не е от тъпите ще направи нещо по въпроса. Ако пък немаш търпение го покани ти да излезете, а това със скайпа... пълна тъпотия просто скайпа те свързва с даден човек по съвсем различен начин и някакси после като се видите ще ви е по дървено. Най-добре лично и те така

Град
    Цитирай Първоначално написано от dress_me_up_in_diamonds
    хахаа еее не е :P
    Откъде знаеш Може да има скрита женска страна и да не ти я показва.Може да носи женско бельо и ти да не си забелязала.Както и да е...Ако наистина е момче ,както твърдиш,значи те харесва и следващия път ,като си пишете или се видите,го изтезавай малко да излезете.

мм .. малко ме е срам ама щом го искам трябва да направя нещо така чеее..... :P

Мега фен Аватара на koalka
    Щом така е казвал и прави някакви намеци, че има симпатии към теб - няма от какво да се притесняваш.Ако не се познавате - кажи на някое от момчетата, с които ти се познаваш, да ви запознаят.Говори си по-често с него, покани го да излезете някой път, но така че да е чисто приятелска срещата в началото(уж).Според мен ще схване намека, все пак и той те харесва.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Щом така е казвал и прави някакви намеци, че има симпатии към теб - няма от какво да се притесняваш.Ако не се познавате - кажи на някое от момчетата, с които ти се познаваш, да ви запознаят.Говори си по-често с него, покани го да излезете някой път, но така че да е чисто приятелска срещата в началото(уж).Според мен ще схване намека, все пак и той те харесва.
    Да, и аз за това си мислех.. абе ще видим у вторник на училище какво ще стане :P Стискайте палциииии :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си