- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно момче ..
Здравеитеами има едно момче в нашето училище.Последна година е а аз съм 1-ва, и той ми харесва,но незнам какво да правя... в неговия клас има няколко момчета с които се познавам и когато говоря с тях,ако той е там винаги ми се усмихва,закача се,оглежда ме и т.н. , дори е казал че му харесвам и няколко пъти ме е заговарял,но сме си разменяли по 2-3 думи , та мисълта ми е... какво да правя,как да ми обърне повече внимание и да разбере че ми харесва?
![]()
DrEsS.mE.uP.iN.DiAmOnDsSs.
Не споменаваш дали се познавате лично. Ако не се познавате, го направи - можеш сама до го направиш или да помолиш някои от приятелите ти от неговия клас да ти помогне. След това можеш да го поканиш да излезете и на там вече мисля, че е лесно, при положение, че и той ти се усмихва и те закача.
Айде успех!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми нали си говорите? Поискай му скайп, телефонче, излезте някъде..![]()
Животът е адът описан в Библията!
така по скайп ще е по лесно да си поговорите и да се опознаете и нещата ще трагнат... успехПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Амии лично не, обаче нали имаме общи познати и той е питал как се казвам и знае, и аз също знам, а за скайп... май с такива работи не се занимаваПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Ами тогава направи така, че да се запознаете лично. Щом няма скайп, направо му поискай телефона и без това в скайпа не се получава пълноценно общуване.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
добре а кво праим ако тоя с/у тебе е некъв темерут и тря му вадиш думите с чегел .. ?Първоначално написано от tan0
теглиш му една майна и си търсиш новПървоначално написано от Човекът_с_въпроса
ама аз си искам негоо и не е темерут хихи.. искаше ми блузата да я носи :P :P :PПървоначално написано от MartyParty
хахаа еее не еПървоначално написано от MartyParty
:P
точен отговор !Първоначално написано от MartyParty
Първоначално написано от MartyParty
Нямам думи...
По темата:вземи му телефона или нещо такова,покани го да излезете,действай според ситуацията!И...успех!![]()
Ей балуши стига флудете. Ами мома, прави ти приятни закачки пита за тебе върти се около тебе... какво искаш повечевърти се и ти не го отбягвай "ври" му се и ако не е от тъпите ще направи нещо по въпроса. Ако пък немаш търпение го покани ти да излезете, а това със скайпа... пълна тъпотия просто скайпа те свързва с даден човек по съвсем различен начин и някакси после като се видите ще ви е по дървено. Най-добре лично и те така
![]()
Откъде знаешПървоначално написано от dress_me_up_in_diamonds
Може да има скрита женска страна и да не ти я показва.Може да носи женско бельо и ти да не си забелязала.Както и да е...Ако наистина е момче ,както твърдиш,значи те харесва и следващия път ,като си пишете или се видите,го изтезавай малко да излезете.
мм .. малко ме е срам ама щом го искам трябва да направя нещо така чеее..... :P![]()
Щом така е казвал и прави някакви намеци, че има симпатии към теб - няма от какво да се притесняваш.Ако не се познавате - кажи на някое от момчетата, с които ти се познаваш, да ви запознаят.Говори си по-често с него, покани го да излезете някой път, но така че да е чисто приятелска срещата в началото(уж).Според мен ще схване намека, все пак и той те харесва.
Да, и аз за това си мислех.. абе ще видим у вторник на училище какво ще стане :P Стискайте палциииии :PПървоначално написано от koalka