- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля за съвет!
Здравейте всички.Искам на бързо да кажа за малкия си проблем и надявам се да можете да ми помогнете.Та значи, завърших средното си образование преди 2 години и все още не уча в университет.Сега ще пропусна трета година,не искам и другата да губя.Проблема е,че не мога да се подготвя достатъчно добре понеже работя,а няма как.Пробвах с математика,но не е много лесна.Молбата ми е да ме посъветвате с какво по лесно мога да се подготвя,дали тест или тема и по какво?
![]()
Зависи както искаш да учиш и къде.Зависи и от специалността,защото има специалности в които приема става с теми,в други с тестове и т.н.Ако споделиш какво искаш да учиш и къде може да се опитам да ти помогна със съвет за подготовката ти за университет.Първоначално написано от {B0nB0n4e}
Не се сещам за лесни неща в това д което си си захванал ... сори![]()
Zavisi ot tova kakvo ti se ottava... Trqbva da probvash s poveche neshta i da vidish koe nai lesno uspqvash na usvoish... Az naprimer kandidatstvah s test po bylgarski ezik i spored mene lichno tova e nai lesno... no moje i da e zashtoto na mene mi e lesno po tova... i dori ne mi beshe nujna mnogo podgotovka... zashtoto neshtata koito mi bqha nujni za izpita gi znaeh obshto vzeto...
Ами пробваи да разделяш времето ако работиш някаде кадето можеш да заемаш 1 или 2 смяна за да остава време за учене и виж с кое си на на "ти"Успех
Ami probvai tva, koeto te vle4e,za6toto 6te ti e zabavno i po lesno 6te go nau4ava6, sa6to 6te ti e priatno da go raboti6. Uspeh s izpitite \/