- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фънки е голям талант
Е*ати идиота!![]()
![]()
Напълно съгласна.Първоначално написано от Psychopath*
Според мен, ако примерно миналата година Слави се държеше така много малко хора щях да му кажат нещо /имам предвид тия дето се връщат да кажат колко са обидени", защото цяла България го знае, а Фънки.. аз от много отдавна си го знам, даже имам автографче от него (), но по-голямата част от "Умния" български народ не го знаеше .. до началото на втория български Music Idol.
Защо да е идиот, кретен и прочие? Защото казва истината в очите? Според мен, точно така трябва да се държим със хората, които имат адски много самочувствие без никакво покритие и са убедени, та чак сигурни, че могат да пеят вярно и готино. Малко по-директен е .. и какво? Нима никой от вас не е бил такъв? Поне не се прави на какъвто не е само и само да се хареса на хората, а е себе си.
Soy tu gitana, tu compa
Фънки е пич.![]()
И си е много прав. Не може да идваш да се бориш за титлата "Идол" и да приличаш на клошар или настъпена жаба. Е, някак не върви. Не е само до глас... Въпреки, че трябва маааааааалко по-деликатно да се казват тея неща...
евала му правя .... мисля че тазгодишния музикален идол ще стане вече наистина идол сравнение с миналогодишния ... ама забележете че допускат хора които наистина имат талант и визия и всичко от което "има нужда" една звезда ... демек ... миналите ги пускаха ей така на ти розово листчеа относно ФЪНКИ ....
искам се запозная лично с него ... със сина му хахахаха щото и аз си мисля че съм негърка
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Наистина се държи грубо.
Но това се търси - комерсиална звезда.
Дори гласовите данни не са толкова важни.
Новия идол трябва да е харесван, да има вкус и стил и да се продава лесно.
А не да пее перфектно, а да прилича на клошар.
Аз съм му голям фен още когато имаше групата Ера![]()
Дори и да не е кой знае какъв талант мене ми харесва това което показва в Мюзик Айдъл.Директен и обективен.![]()