- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обръщения
мецанка ми харесва![]()
![]()
виках и рори по 1 време
![]()
Аз на моята преди и казвах основно "мило" .. но понякога и казвах "сърчице" .. :}
беее ако имам гадже няма да го тормозя със всичките тия лигави измишльотини. ужасни се... предполагам, ще се обръщам към него по име :>
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ми саше най ми харесва въпреки че не се казва така
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Един сериозен човек тука вее...Първоначално написано от gangstata
На мен животно ,ако ми кажат няма да се обидя толкова ,колкото ако ми кажат Мило или Бебе.
![]()
и аз не обичам да ме лиготят чесно казано мразя да ми викат мило, миличко или бебче приятеля ми ми вика или Петя или дребенмалко съм му нисичка
аз на него Пиргов по фамилийка
![]()
No martini .. no party..
да не гледаш осем прости правила...Първоначално написано от amazonko
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
мило![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Патенце, рибка, еднооко зайче
Знам, че трите ви възбуждат много![]()
Тъй като тя се казва Ива най чести и казва:Иве,Ивче,Коте,Мило,Ми ле,Сладкиш...Бебе,Булка,...
mily ,sladka,bebz,mucka i t.n
Шопар, Урунгел... такива милички.
Ами наричам го Мишо,това няма нищо общо с името му,но на една снимка ми заприлича на мишка,и от тогава почнах така да го наричам.
Когато съм му ядосана,го призовавъм на цялото му име![]()
бастунчето ми сладко ..... тъпинко , муценце .... бебс.....слънчо ... и по правилно име .... ебати ме кефи по правилно име![]()
Fuck me I'm famous
стана ми интересно,ако тръгнеш да я обиждаш как я наричаш...Първоначално написано от w0sh
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ооооо както се сетя: Мило (най - често), иначе : Васе, Васко, Мишко, душичка, сладкиш, сладур, любов моя и сърце мое (когато си заслужи) ... съкровище... като съм му ядосана на цяло име си говорим
А той ме нарича много сладко: Гале, Галче, Галенченце (тръгна от една приятелка), миличка, ПРИНЦЕСО, съкровище и мн др.
Много ми харесва, 4е не използва баналните "бебета"![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
мило, слънце, мише...
ами казвам му "бебе","пиле"...разни такива имена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бебок , пате , бебеПървоначално написано от sisley_baby_f
![]()
Аз не обичам лигавите обръщения,но понеже той ми казва Бебо ми се налага и аз да го използвам,а иначе му викам желирко(щото се дразни),лиглио,боклук,Крисо ,КристиАне,Клиси и други![]()
Клишираното "мило" и при нас важи...Съкрови6те,пингвинчо,пилчо е,слънчо,гадино,въшко..по-добре да не продължавам
![]()