.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Започвам да се влюбвам в най-добрия приятел на братовчед ми

Доиде време и аз да споделя моя проблем . От 8 клас уча в ново училище и живея в нов град( при леля си ) . Братовчед ми реши да ме запознае с неговите приятели за да не ми е кофти в началото в даскало . Запозна ме той обаче аз нещо не ги харесах много и не общувах с тях ( бяхме само на здравей и здрасти ) . Всичко това до тази година ( аз вече сам 10 клас) когато започнах по често да излизам с компанията на братовчед си . Незнам какво ми стана но започнах да си падам много по неговия най - добър приятел (М) .Този М излизаше ( и още излиза ) с едно момиче . Тва не беше никакав проблем защото аз си мислех че е някакво увлечение и ще ми мине , но с времето започвах все повече и повече да си падам по него . Гаджето на М замина за Белгия за 3 седмици през които ние компанията си излизахме постоянно и с М само си говорехме и се смеехме на някви си наши неща заедно отделени от другите. Цялата компания ни базикаше че ме е забивал но аз не го приемах така. Но на последния купон на които бяхме ( цялата компания + приятелката на М ) той ми обръщаше доста внимание ( което ме радваше обаче не и приятелката му ) . Накрая когато се прибирахме и изпращахме въпросната приятелка тя беше нещо сърдита . След като я изпратихме докато се прибирахме двамата с М вървяхме прегарнати защото се беще понапил а аз се празалях по леда( тогава беше много студено ) и постоянно ме гледаше . След тази вечер приятелката на М ме гледа много странно и злобничко . А пък с М постоянно си се смеем и се базикаме когато сме заедно ( с компанията де ) а когато доиде гаджето му М веднага се сдухва.Скоро пак се очертава да сме заедно на едно прати ( РД на братовчед ми ) и ще трябва да ги гледам цяла вечер а незнам как ще издаржа .Не съм сигурна и той дали има някакви чуства към мен или просто за него съм само приятелка.

Моля ви кажете ми какво трябва да направя според вас дали да се отдрапна и да огранича контактите си с него ( което ще ми е мн ого трудно защото не издаржам и ден без да го видя) или пък да продължавам да си излизам с компанията и да не ми пука какво казва приятелката му ??????

P.S. :Предварително благодаря на тези които ще отговорят на въпросите ми и на тези които имаха търпението да прочетът целия пост

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ем нз постъпваш малко егоистично смис постави се на нейно място. В нейните очи си няква пикла която се сваля с гаджето и(не те обиждам просто тя тва си го мисли) и и е гадно. Поизчакай малко, може той вече да не е влюбен в нея и да скъсат скоро, след като има толкова близки отношения с друго момиче(теб). Така че успех

Предполагам си права и на мен не би ми харесало ако бях на нейно място .

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Щом имаш чуства към него,не виждам,защо се колебаеш?!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Продължавай в същия дух след като той не се отдръпва от тебе ти не го прави. А неговата приятелка да си му направи забележка ти нямаш вина че на него му е приятно с тебе

Щом го харесваш, недей да се отдръпваш, бори се за него. Така като гледам, сигурно скоро ще се раздели с приятелката си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    може и да стане нещо,времето ще покаже
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Бори се за това което искаш!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Там, където е сърцето...
    От една страна е тъпо спрямо приятелката му, но все пак не сте първи приятелки... Другото което е поговори с него, попитай го дали изпитва нещо към теб за да се изясните...И ако вече той има нещо към теб приятелката му няма място там..
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

И на мен не ми се иска да се отдръпвам от него , но не искам и да съм пиклата развалила връзката му . Май много искам , а ? Все пак благодаря на всички за подкрепата

В отношенията ми с М има развитие .Той скъса с приятелката си . Вчера се събрахме отново цялата компания и всичко беше мн весело ,по едновреме всички си заминаха и останахме само аз и М . Понеже заведението в което бяхме трябваше да затваря а на нас не ни се прибираше решихме да поразходим. Основните ни теми за разговор бяха скъсването сприятелката му и как още я обичал и другата основна тема беше за мойте връзки дали съм била наистина влюбена в някого . През всичкото това време на сериозни разговори той постоянно ми правеше някакви сладки комплиментчета от рода на мн си сладка леле колко ме кефиш и от сорта но аз не ги приемах мн сериозно . И както си стояхме на една пейка той изведнъж каза искаш ли да имаме нашия флирт за една вечер и аз вътрешно в себе си някво . М каза помисли си малко после ми отговори , аз уж мислих (мислих дотолкова че да не изглежда че само това съм чакала ) и естествено му казах да И махме си нашия флирт само че сега не съм сигурна как точно трябва да се държа с него.

P.S. :Може би излезе много дълго и сигурно трябваше да е в отделна тема но реших че форумът не се нуждае от още една тема по този въпрос

ами според мен е много гадно спрямо приятелката му. може и да те харесва но ако е искал да я е разкарал. не позволявай да бъдеш 2ри вариант. а и не си заслужава да се караш с някое момиче заради което и да е момче + това съм сигурна 4е ако се огледаш ще видиш още много пичове и не мисля че си заслужава да си разваляте приятелството заради връзка от която не се знае какво ще излезе
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си