- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и аз с моя проблем
Много кофти...ходя с едно мом4е аз сам на 15 тои на 17(скоро ги навърши) и нали уж много ме оби4ал нз си ко..когато сме сами е супер мил,ама когато се събере с един мои приятел(с който са първи приятели) напрао ме базикат мн гадно и днеска им го казах ама кел файда...и напрао отка4ам..оби4ам го,защо се променя така? И още нещо днеска ми каза,4е не съм била дащна..мн добре е наясно 4е аз не съм готова за секс и няма да му дам,просто зашото му направих забележка да не ме обарва пред хората той ми каза тва..пфф...реве ми се!
ако някой има н6 умно да каже-да каже,ако не да си замъл4и! Благодаря!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
еее спокойно не е дошъл края на света. Моя също постоянно ме ебаваше с един негов фр, ама му се нацупих няколко пъти и са понамаля. Така че поговори сериозно с твоя приятел, когато сте насаме и му кажи че не ти е приятно да те ебава така. Ако е пич ще престава малко по малко. Ай успех![]()
Ами, според мен е най-добре, когато сте само двамата да му кажеш, че не ти е приятно и че се чувстваш зле,когато се шегуват така..защото ти сама казваш, че като сте на саме и се държи добре...![]()
DrEsS.mE.uP.iN.DiAmOnDsSs.
Ами кажи му,че или ще се постарае да се отнася с теб като хората или прав му път.
ПОстави му условието така и ако достатъчно много държи на теб ще се замисли.
Направи му забележка прави се на газар пред приятела си просто.
Ами предполагам че си мисли че приятелите му ще го приемат като сдухан или нещо такова и неиска това да става . Един мой приятел беше като твоя ама след кратка беседа с приятелката му и него са опрай и ся са баш бая щасливи![]()
+1Първоначално написано от Your^wish
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+ 1Първоначално написано от Iv4eTy
А и обясни малко по-подробно! Какво точно ти казват?
А ако след един свестен разговор не се промени, направи контра атака - злепоставяй го и ти.![]()
Разбира се че се прави пред приятелите си... то се вижда че когато сте насаме е друг и че е по-мил.Съгласна съм с Your^wishУспех!
+1Първоначално написано от LovePoisoned
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Какво точно ти казва ? Мисли и ти някакви реплики и го затапи.![]()
Ако не седнете и поговорете серьозно и си оправете проблема. Кажи му ,щом аз не ти се ебавам , защо ти го правиш? И така успех![]()