- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Умни или глупави момичета харесват момчетата?
някой да е казал че е лошо?? важното е момичето да ми е симпатично а не дали е умно или тъпо, не си ги избирам по мозък момичетата. А ти щом претендираш че си от умните, що не пишеш на кирилица или не си българка?Първоначално написано от scout4e94
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
iiiii btw nikude ne sum kazala 4e sum umna ...6to taka re6ihte... nz![]()
няма значение на къв език пиша
щот ако беше тъпа, нямаше да правиш такава тема и въобще нямаше да те интересува кви момичета харесват момчетата. Явно не си много харесвана...Първоначално написано от scout4e94
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
е добре и аз кат седна да пия викам ше изпия само 100 уиски ама изпивам 300 примерноПървоначално написано от Spider4eto
, нали знайш кат изпииш 1-та чашка казваш " Абе още една няма да навреди " после за 3-та " Абе последно " и след 3-та вече по инерция
Тва го знам от дядо ми и от личен опит![]()
![]()
ем не е баш така смис то си е до воля. Щото преди 1 седмица бях на рд и имаше много алкохол и можех да се размажа много брутално. Ама усетих как леко ми се замаа главата, казах си стоп и до края пих некви натурални сокчета. Аве има ли желание има и начин![]()
moga da kaja na vsi4ki samo 4e e spr tupo da prezenqva6 4ovek po pette komentara det e napisal
posledno ot men 6tot taq tema mi stana sku4na 6e mina na nqkoq drdali si umen ili tup e kakto dali si rus ili kestenqv ... zavisi si ot 4oveka i po 4esto nqma zna4enie
P.S. ironiqta e tam 4e sum umna blondinkatva dr tema
![]()
Глупаво е да слагаш всички под общ знаменател.
1-во има различни аспекти в които може да си умен
2-ро хората търсят различни неща
3-то може да си крайно умния в определена област и в същото време да не знаеш, че лампата в коридора не свети, не защото тока в коридора е спрл, ами ти е заминала крушката.
4-то .. много зависи от възрастта и намеренията.
Въпростът ти е крайно неточно зададен и хидра по време на цъфтеж би се справила по- добре.
не говорим за познания в дадена наука а за природно умен човек
Кретении...
ако се родиш глупав колкото и да ти се иска не можеш да станеш умен
От опит ли пишеш?
зависи за какво ги търсят .. ако е само за секс тъпи по-лесно ще им пуснат , ако е за връзка не би трябвало да търсят некви прости ддз .. зависи и от момчето де дали е просто или умно![]()
![]()
No martini .. no party..
Различните момчета харесват различни момичета![]()
umni estestveno (no i da puskat)![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
може би 80/100 от момичетата които познавам .. се правят на кухи и не мога да разбера защо но е факт ... но другите 20/100 са си кухи ...
аз определено като момче заявявам че не обичам " кухи лейки " !!!
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
хЪх егати кой би предпочел няква куха мацка която се съгласява с всичко,минимална обща култура има и да си мълчат с часове и само да се натискат и да се клецат,в един момент ще му омръзне![]()
az sam momi4e no nai dobriqt mi priqtel e mom4ei mi kazva vsi4ko i pove4eto my priqteli gledat da si haresat nqkoe momi4e to4no po harakter no ne i da e nqkva glypa4ka deto pomni 2 minyti![]()
FeeL the HOUSE music
Наистина, някои момчета си падат по по-трудните момичета, а това обикновено не са "кухите".Пък и можеш да си отличничката на випуска и пак да си най-харесваната мацка в даскало. Щото обикновено някакви зубърки са и скучни... Сори, ама да ти приказва само за биология например.
Тъй че - ако момчетата искат да си начешат крастата и та изчукат нещо женско, тъпа ли е, умна ли е, зима се. А вече дали ше пусне не зависи толкова от оценките в бележника й, ми от самото й желание.
А ако иска сериозна връзка, най-празноглавата не би я взел, според мен..
От неговия акъл нагоре става.
![]()
Зависи от момчето.Не искам да слагам всичките момчета под общ знаменател,но повечето харесват по-глупавите момичета.Според мен това е така,защото мъжете не могат да си представят жената до тях да е по-умна и да изкарва повече пари!
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
awe s tupo momi4e znae6 li kvo e ... prosto smurt s kiselo zele bate ... tfa ne e rabota prosto ... a puk i s mnoo "umna" ne mnoo po dobremislqt se za koq sum az ... ta taka 4e sredno polojenie
![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
За мен - умни ..
Тъпите който ги иска , да си ги взима , аз обичам да разговарям с момичето пред/до мен ...
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки