.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    emi... huu kazva6 si mnenieto za umnite momi4etata ,ama ne razbiram 6to misli6 4e da si umen e ne6to lo6o ne govora za teb gandji
    някой да е казал че е лошо?? важното е момичето да ми е симпатично а не дали е умно или тъпо, не си ги избирам по мозък момичетата. А ти щом претендираш че си от умните, що не пишеш на кирилица или не си българка?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

iiiii btw nikude ne sum kazala 4e sum umna ...6to taka re6ihte... nz

няма значение на къв език пиша

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    iiiii btw nikude ne sum kazala 4e sum umna ...6to taka re6ihte... nz
    щот ако беше тъпа, нямаше да правиш такава тема и въобще нямаше да те интересува кви момичета харесват момчетата. Явно не си много харесвана...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от gandji
    Добре е мацка да земем тоя пример , ти си на купон с приятели и са напииш , напушиш или изжулиш някой друга линя амфет , кво да праим ? Ся щи кажа - сички момчета на които малко или много им харесваш и искат да та праскат ше са опиташ , и има 2 варианта да ти ги кажа ли ? Ведната ги казвам - или пускаш на сички или само на тоя дет най много ти харесва

Тва е от личен опит ... така беше станало с едно друго момиче кат теб дет е уж умно

Дано да не съм та обидил с нещо просто разказах кво ше стане с теб ако напраиш нещо от тва по отгоре
    e кво тя ако е някоя умна ще си знае мярката и няма да стига до некви положения да не може да преценява нормално.
    е добре и аз кат седна да пия викам ше изпия само 100 уиски ама изпивам 300 примерно , нали знайш кат изпииш 1-та чашка казваш " Абе още една няма да навреди " после за 3-та " Абе последно " и след 3-та вече по инерция

Тва го знам от дядо ми и от личен опит

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ем не е баш така смис то си е до воля. Щото преди 1 седмица бях на рд и имаше много алкохол и можех да се размажа много брутално. Ама усетих как леко ми се замаа главата, казах си стоп и до края пих некви натурални сокчета. Аве има ли желание има и начин

moga da kaja na vsi4ki samo 4e e spr tupo da prezenqva6 4ovek po pette komentara det e napisal

posledno ot men 6tot taq tema mi stana sku4na 6e mina na nqkoq dr dali si umen ili tup e kakto dali si rus ili kestenqv ... zavisi si ot 4oveka i po 4esto nqma zna4enie
    P.S. ironiqta e tam 4e sum umna blondinka tva dr tema

Супер фен
    Град
    Венера
    Глупаво е да слагаш всички под общ знаменател.
    1-во има различни аспекти в които може да си умен
    2-ро хората търсят различни неща
    3-то може да си крайно умния в определена област и в същото време да не знаеш, че лампата в коридора не свети, не защото тока в коридора е спрл, ами ти е заминала крушката.
    4-то .. много зависи от възрастта и намеренията.

Въпростът ти е крайно неточно зададен и хидра по време на цъфтеж би се справила по- добре.

не говорим за познания в дадена наука а за природно умен човек

Супер фен
    Град
    Венера
    Кретении...

ако се родиш глупав колкото и да ти се иска не можеш да станеш умен

Супер фен
    Град
    Венера
    От опит ли пишеш?

Град
    dosta go smenqm
    зависи за какво ги търсят .. ако е само за секс тъпи по-лесно ще им пуснат , ако е за връзка не би трябвало да търсят некви прости ддз .. зависи и от момчето де дали е просто или умно
    No martini .. no party..

Различните момчета харесват различни момичета

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    umni estestveno (no i da puskat)
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    може би 80/100 от момичетата които познавам .. се правят на кухи и не мога да разбера защо но е факт ... но другите 20/100 са си кухи ...

аз определено като момче заявявам че не обичам " кухи лейки " !!!
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Лапландия!?
    хЪх егати кой би предпочел няква куха мацка която се съгласява с всичко,минимална обща култура има и да си мълчат с часове и само да се натискат и да се клецат,в един момент ще му омръзне

Град
    Ст.Загора ;)
    az sam momi4e no nai dobriqt mi priqtel e mom4ei mi kazva vsi4ko i pove4eto my priqteli gledat da si haresat nqkoe momi4e to4no po harakter no ne i da e nqkva glypa4ka deto pomni 2 minyti
    FeeL the HOUSE music

Наистина, някои момчета си падат по по-трудните момичета, а това обикновено не са "кухите". Пък и можеш да си отличничката на випуска и пак да си най-харесваната мацка в даскало. Щото обикновено някакви зубърки са и скучни... Сори, ама да ти приказва само за биология например. Тъй че - ако момчетата искат да си начешат крастата и та изчукат нещо женско, тъпа ли е, умна ли е, зима се. А вече дали ше пусне не зависи толкова от оценките в бележника й, ми от самото й желание. А ако иска сериозна връзка, най-празноглавата не би я взел, според мен.. От неговия акъл нагоре става.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Зависи от момчето.Не искам да слагам всичките момчета под общ знаменател,но повечето харесват по-глупавите момичета.Според мен това е така,защото мъжете не могат да си представят жената до тях да е по-умна и да изкарва повече пари!
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Град
    Sofia
    awe s tupo momi4e znae6 li kvo e ... prosto smurt s kiselo zele bate ... tfa ne e rabota prosto ... a puk i s mnoo "umna" ne mnoo po dobre mislqt se za koq sum az ... ta taka 4e sredno polojenie
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Цитирай Първоначално написано от ToPi-G
    awe s tupo momi4e znae6 li kvo e ... prosto smurt s kiselo zele bate ... tfa ne e rabota prosto ... a puk i s mnoo "umna" ne mnoo po dobre mislqt se za koq sum az ... ta taka 4e sredno polojenie
    BeBe zna4i ne me misli6 za mn umna a? e vqrno e taka si e nai-qko e da e sredno umna

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    За мен - умни ..
    Тъпите който ги иска , да си ги взима , аз обичам да разговарям с момичето пред/до мен ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Не само от самите им характери, но съм забелязала, че зависи и от възрастта им... (на момчетата)...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си