- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Умни или глупави момичета харесват момчетата?
umni a
be batee govori si za kvantova teoriq za koe e vuzniknalo purvo koko6kata ili qiceto
puk az i moito momi4e 6te pravim drugo :P
![]()
![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
хахаха има ли смисъл да питаш!Естествено ,че момчетата харесват глупавите ,защото умните не могат да ги контролират и манипулират![]()
Умни момичета няма етц...
Виж, много зависи за какво ги търсят.Ако е само за единия секс - естествено, че някои търсят глупави, за да ги залъжат по-лесно.Иначе, ако търсиш момиче за по-сериозно ще гледаш да можеш да завържеш разговор, нали?
Ако им е само за секса може и куха лейка, ама ако е за нещо по-сериозно предполагам, че търсят нещо повече от куха лейка![]()
Е умни, предполагам. Кой иска глупава жена?![]()
Животът е адът описан в Библията!
ами много не че предпочитат глупавите но обичат заниманията за една нощ и се захващат с такиваПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Ест ,че ми харесва момичето да е умно ... да е интересна и забавна освен това да е сексеПървоначално написано от scout4e94
... Все пак си е друго ,когато ви е готино има кво да си кажете и т.н
а не да си омръзнете бързо с нея или да е някъв труден характер и странен ...
![]()
Трябва да разбира от ядрена физика, иначе ми е няк'во скучно момичето![]()
mmm... spored mene momchetata ne haresvat mnogo umni momicheta, ama i nqma da trygnat s nqkoi pylna tapachka... dolu-gore po sredata ne mnogo umna, no ne i mnogo typa
Не съм мъж,но май принципа е еднакав: достатъчно уен за да си говорите ,но достатъчно глупав за да си го баламосваш![]()
Всеки е различен има хора,които си падат по по-достойни от тях,но има и такива,който обечат по нискостоящите![]()
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Когато Калигула вкарал коня си в сената, всички коне в Рим се окуражили.
Феликс Кривин
не е така когато жената е по умна от теб ти можеш да научиш много от нея и ще ти бъде по интересно отколкото някоя без ум.Първоначално написано от scout4e94
e prav si ama ima i mnoo mom4eta koito sa tvurde gordi da priemat 4e momi4e e po umno ot tqh...az smqtam 4e tupo ama gi ima takiva..
апфф ... момчетаПървоначално написано от gandji
![]()
![]()
За какво изобщо му е на човек момиче, с което да не може да размени 2 думи на тема, различна от всекидневните глупости... Друг е въпроса, че досега не съм попадал на такива момичета, с едно единствено изключение...
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Тъпа като джапанка...
Не че харесвам момичета, де... ама някой ден...
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Хахахаха ! Не вярвах , че ще прочета по-тъпа тема от моите , но както и да е !![]()
![]()
![]()
![]()
Глупава много ясно. Аз няма да се женя за нея, че да имам теми за разговорю. Колкото по-глупава толкова по-лесно се манипулира. Все пак и на убава и умна няма да откажа...
Според мен като са по-малки харесват по-тъпите и ефектните, а като порастнат почват да гледат и какво има в главата (повечето де)![]()