.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Град
    Sofia
    umni a be batee govori si za kvantova teoriq za koe e vuzniknalo purvo koko6kata ili qiceto puk az i moito momi4e 6te pravim drugo :P
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Цитирай Първоначално написано от ToPi-G
    umni a be batee govori si za kvantova teoriq za koe e vuzniknalo purvo koko6kata ili qiceto puk az i moito momi4e 6te pravim drugo :P
    +100000 мило

хахаха има ли смисъл да питаш!Естествено ,че момчетата харесват глупавите ,защото умните не могат да ги контролират и манипулират

Супер фен
    Умни момичета няма етц...

Мега фен Аватара на koalka
    Виж, много зависи за какво ги търсят.Ако е само за единия секс - естествено, че някои търсят глупави, за да ги залъжат по-лесно.Иначе, ако търсиш момиче за по-сериозно ще гледаш да можеш да завържеш разговор, нали?

да не е нито много тъпа нито много умна..нещо средно според мен

Ако им е само за секса може и куха лейка, ама ако е за нещо по-сериозно предполагам, че търсят нещо повече от куха лейка

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е умни, предполагам. Кой иска глупава жена?

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Е умни, предполагам. Кой иска глупава жена?
    ами много не че предпочитат глупавите но обичат заниманията за една нощ и се захващат с такива
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Умни или глупави момичета харесват момчетата?

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    mn hora sa mi kazvali 4e mujete ne obi4at umni jeni ... no i mn hora sa mi kazvali 4e ne obi4at i mn kuhi momi4eta .Tozi vupros ot edna strana me zasqga prqko ,ot druga mi e lubopitno

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ест ,че ми харесва момичето да е умно ... да е интересна и забавна освен това да е сексе ... Все пак си е друго ,когато ви е готино има кво да си кажете и т.н а не да си омръзнете бързо с нея или да е някъв труден характер и странен ...

Трябва да разбира от ядрена физика, иначе ми е няк'во скучно момичето

Повече от фен
    mmm... spored mene momchetata ne haresvat mnogo umni momicheta, ama i nqma da trygnat s nqkoi pylna tapachka... dolu-gore po sredata ne mnogo umna, no ne i mnogo typa

Не съм мъж,но май принципа е еднакав: достатъчно уен за да си говорите ,но достатъчно глупав за да си го баламосваш

Всеки е различен има хора,които си падат по по-достойни от тях,но има и такива,който обечат по нискостоящите

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Не съм мъж,но май принципа е еднакав: достатъчно уен за да си говорите ,но достатъчно глупав за да си го баламосваш

Всеки е различен има хора,които си падат по по-достойни от тях,но има и такива,който обечат по нискостоящите
    +1
    Когато Калигула вкарал коня си в сената, всички коне в Рим се окуражили.

Феликс Кривин

Re: Умни или глупави момичета харесват момчетата?

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    mn hora sa mi kazvali 4e mujete ne obi4at umni jeni ... no i mn hora sa mi kazvali 4e ne obi4at i mn kuhi momi4eta .Tozi vupros ot edna strana me zasqga prqko ,ot druga mi e lubopitno

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    не е така когато жената е по умна от теб ти можеш да научиш много от нея и ще ти бъде по интересно отколкото някоя без ум.

e prav si ama ima i mnoo mom4eta koito sa tvurde gordi da priemat 4e momi4e e po umno ot tqh...az smqtam 4e tupo ama gi ima takiva..

Цитирай Първоначално написано от gandji
    92 набор съм , и кво , ти не си ли искал да напиеш някое момиче и да я съдереш от е*ане
    апфф ... момчета

Град
    Middle of nowhere
    За какво изобщо му е на човек момиче, с което да не може да размени 2 думи на тема, различна от всекидневните глупости... Друг е въпроса, че досега не съм попадал на такива момичета, с едно единствено изключение...
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Тъпа като джапанка...
    Не че харесвам момичета, де ... ама някой ден...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Евала на всички които казаха умни! Кухите момичета са леки

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Трябва да разбира от ядрена физика, иначе ми е няк'во скучно момичето
    Call me

Хахахаха ! Не вярвах , че ще прочета по-тъпа тема от моите , но както и да е !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Глупава много ясно. Аз няма да се женя за нея, че да имам теми за разговорю. Колкото по-глупава толкова по-лесно се манипулира. Все пак и на убава и умна няма да откажа...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Според мен като са по-малки харесват по-тъпите и ефектните, а като порастнат почват да гледат и какво има в главата (повечето де)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си