.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Аз ще се женя към 30. 26-29 може би.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Your^wish
    Чудя се защо постоянно хората поставят граници и не мога да ви разбера чесно казано. Лично за мен няма определен период или възраст,в който може или не може - естествено изключвам да се омъжив/ожениш под 18-годишна възраст,но това зависи само и единствено от желанието на двойката. И тъй като тя е също толкова част от вашата двойка,колкото и ти ще трябва да се примириш и да изчакаш.Е..пожелавам ти успех и дано наистина да я обичаш толкова,колкото е силно желанието ти да се ожените
    +1
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Re: Кога е нормалната възраст за женитна?

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    Искам да ви питам кога нормално трябва да се оженя на колко години долу горе........ теи като аз ся съм на 18 а гаджето ми на 20. ама тя все още не иска да се женим теи като било рано за нея искала да завърши университета поне и ми каза поне 5 или 10 години което ми се вижда адски много
    И за кво искаш пък ти да се жениш ?!?!?! Не ти тряя бе

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от gandji
    Ми направи дупка на презерватива някой път и сичко е уредено освен ако мацката не направи аборт в което дълбоко са самнявам , понеже и аз съм причина майка ми и баща ми да нямат визше
    И аз съм същата работа..

okolo 25 e normalno ina4e kogato re4e lubovta nqkoi se jenqt i na 16

Може би повечето от вас знаят че в днешно време хората младите особено живеят на семеини начеля....... много рядко се женят но семеините начела имат + и - както всеки знае............. аз искам да се подсигуря................. за това искам да се оженя възможно наи-скоро.

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Ти пък! Какво озна4ава да се подсигуриш? Да не би като се ожениш, това ще озна4ава, 4е моми4ето ще е с теб винаги? Или 4е винаги ще те оби4а? Или 4е няма да ти изневери? Или 4е ще бъдете щастливи?
    Бракът не гарантира абсолютно нищо

Робинята на Quench

Град
    София
    Не " трябва " .
    А при добро желание - нормално е да завършиш университет поне..
    И действително нищо не " подсигуряваш " със жененето. Ако така или иначе нещата са зле - с това ще станат само още по зле.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз съм на 18,а приятелят ми е на 23,и сме згодени и си живеем заедно.
    И ние мислим да се женим,но аз наистина мисля,че съм малка даже и той не е много голям за свадба.Аз го обичам,но се страхувам,че ако се оженим тръпката ще умре...знам ли?!Все пак мисля да се оженя за него,но не знам кога.

А вие с твоята приятелка от колко време сте заедно,че и за свадба става дума?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не бих се оженил преди 27-30.

на 20 съм и живея с приятеля ми...държим се като "женени",а и честно казано така се и чуствам!С разликата,че когато ми писне събирам багажа и беж да ме няма...няма подписи.Този вид съжителство за сега ме устройва и не бързаме да слагаме роклята и костюма и да нахлузваме халките...иначе държа на брака,но мисля,че трябва наистина да сме сигурни за тази твърде сериозна за мен стъпка!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]сестрата на гаджетп ми маи е на 23 и лятото ще се жени и чесно казано мисля че това е една мн хубава възраст за брак а това че приятелката ти не иска сега не мисля че ще намериш начин да я разубедиш ако това искаш
    Аз съм на близо 23 и хич не ми е до брак и женене. 23, особено за студентка(или вече вишистка) е много ниска възраст. След 25 трябва да е задължително брака. Ако разбира се не станат някои технически фалове.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си