- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога е нормалната възраст за женитна?
Аз ще се женя към 30. 26-29 може би.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
+1Първоначално написано от Your^wish
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
И за кво искаш пък ти да се жениш ?!?!?! Не ти тряя беПървоначално написано от loveandemotion
![]()
![]()
И аз съм същата работа..Първоначално написано от gandji
![]()
Може би повечето от вас знаят че в днешно време хората младите особено живеят на семеини начеля....... много рядко се женят но семеините начела имат + и - както всеки знае............. аз искам да се подсигуря................. за това искам да се оженя възможно наи-скоро.
^
Ти пък! Какво озна4ава да се подсигуриш? Да не би като се ожениш, това ще озна4ава, 4е моми4ето ще е с теб винаги? Или 4е винаги ще те оби4а? Или 4е няма да ти изневери? Или 4е ще бъдете щастливи?
Бракът не гарантира абсолютно нищо![]()
![]()
Робинята на Quench
Не " трябва " .
А при добро желание - нормално е да завършиш университет поне..
И действително нищо не " подсигуряваш " със жененето. Ако така или иначе нещата са зле - с това ще станат само още по зле.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Аз съм на 18,а приятелят ми е на 23,и сме згодени и си живеем заедно.
И ние мислим да се женим,но аз наистина мисля,че съм малка даже и той не е много голям за свадба.Аз го обичам,но се страхувам,че ако се оженим тръпката ще умре...знам ли?!Все пак мисля да се оженя за него,но не знам кога.
А вие с твоята приятелка от колко време сте заедно,че и за свадба става дума?
на 20 съм и живея с приятеля ми...държим се като "женени",а и честно казано така се и чуствам!С разликата,че когато ми писне събирам багажа и беж да ме няма...няма подписи.Този вид съжителство за сега ме устройва и не бързаме да слагаме роклята и костюма и да нахлузваме халките...иначе държа на брака,но мисля,че трябва наистина да сме сигурни за тази твърде сериозна за мен стъпка!![]()
Аз съм на близо 23 и хич не ми е до брак и женене. 23, особено за студентка(или вече вишистка) е много ниска възраст. След 25 трябва да е задължително брака. Ако разбира се не станат някои технически фалове.....Първоначално написано от [B