- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога е нормалната възраст за женитна?
Сега съм на 19,имах определени планове,да си уредя живота най-късно догодина,ако имам сериозна приятелка да се оженя за нея,да имам хубав апартамент може би край морето и симпатична кола.За съжаление нещата не потръгнаха така.Доникъде не уредих живота си,нямам пари,нямам кола,нямам апартамент,от скоро имам приятелка,която е мъничка,само на 16,много държа на нея обаче.
Защо искам да се оженя-ами това е част от живота,нещо което трябва да направи всеки.За да бъде щастлив брака ти,трябва да ти е уреден живота иначе колкото и да се обичате все ще се карате.Хубаво е да знаеш,че когато се прибереш увас имаш красива жена която те чака увас,жена която твърдо е казала че с теб,ти държиш на нея и тя на теб,споделяте заедно и добри и лоши моменти.После да бъдеш млад баща,децата ти някой ден да се радват,че имат млад и готин баща,да те наричат тате а не дядо.
Хубавите неща в живота няма смисъл да се отлагат,а това учене бърка сметките на всичко.Когато искаш да имаш много пари ученето не е начина,то е пътя към никъде,към старост,тъга и проблеми.А парите са път саморазрушение,защо всички така държат на тях не знам.За мен парите са хартийки и възможности,сега ги нямам кажи-речи,но съм ги имал,не са те нещото което те правят истински щастлив,те просто помогат,може и да пречат.
Никога не знаеш какво ти е приготвил живота и няма смисъл да чакаш да ти се случи нещо хубаво,защото може и да не го дочакаш.
Бих се оженил още тази година или догодина,само да намеря подходящото момиче и да знам,че няма да сгреша,оттам нататък всичко ще осигуря,няма да бъдем клошари или аз строител а тя сервитиорка.
Вижда ми се късно да се жениш след 23,няма смисъл да се чака,а на 25-30,тогава с и тъпо,особено след 25.Но човек не може да има всичко,приемето го,не ползвайте утехата за образованието и т.н.
И не съм съгласен,че който учи той ще сполучи.Добре е да си прави разлика между умен и интелигентен,обикновено умните са безполезни в реалния живот
Не съм мангал,това е мнението на един разкрепостен българин![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес