- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пеете ли пред компа ?
Най-много обичам да си зема един дезодорант като микрофон и да си пея
I'm living on a jet plane, don't know when I'll be back again,oh babe, I hate to goooOWowo..![]()
пея, записвам се и после се слушам..вече не съм толкова фалшив![]()
хъхъ..
Колкото и странно да звучи, не пея нито пред компютъра, нито в банята, изобщо никъде и по никакъв повод не пея... просто мразя да си слушам гласа![]()
Рядко, много е фалшиво... повече си отварям устата заедно с текста и се правя, че пея![]()
Много обичам да пея..и не само пред пц-то. Случвало ми се е даже да изнасям концерти на приятели по скайп![]()
![]()
.:: Когато мечтаеш не забравяй, че и ти си мечта на някой мечтател ::.
Да, ама гледам наще да не са вкъщи, че неща да ме изгонят от нас![]()
грачим, грачим..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Оо пея пея...ма така пея,че е по-добре да не ме чува никой![]()
![]()
Хахах пея постоянно като съм на компа..а понякога се изявявам като певица усилвам музика обличам се като някоя звезда и пред огледалната стена скачам пея танцувамИначе чесно като влезе някой спирам да пея ама зависи кой е .. не спирам само пред кучето,брат ми и една фр
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Пея си много ясно нищо че извивам като на умрело![]()
![]()
![]()
![]()
ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!
Пея, да. Доста.![]()
What you give is what you get!
Иска ли питане... Лошото е, че не се чувам (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Е че аз само това правя.Дам, много обичам да си пея пред компютъра. Само дето звуците може би малко дразнят слуха.
![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Винаги се пия,за това смъртността в БГ скочи![]()
Цял концерт изкарвам,а съседите скоро ще ме махат от входа.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
ДА !![]()
Пея навсякъде където и както ми дойде и понякога се усещам късно ако е пред хора![]()
![]()
![]()
всички пеете, някои свирят... кой иска да ми посвири?
The Spark
Да, и аз си пея. Тъкмо преди пет минути си пуснах двете пънкарски албумчета на компа и се драх като гарга.Добре, че нашите ги няма да ме чуят.
![]()