- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пеете ли пред компа ?
Оооо, всеки път като съм сама, а това се случва често.![]()
Обаче един път бях със слушалките и си пея ли пея и в тоя момент се прибира мама /не знам как е влезнала/ и после разправя на баща ми какъв хубав глас съм имала.Оттогава оставям ключа на вратата и да си звънят, аз си пея.
![]()
![]()
почти винаги пея a като съм сама викам![]()
Мдаааа пея си,но САМО когато няма някой друг в стаята...![]()
Ооо и аз си пея... даже в момента докато пиша си припявам Бон Джоуви... хахаа. Принципно не крещя докат съм си вкъщи,., явно някои релаксират така... Аааа да и да има някой вкъщи пак си пея ;д;д;
М да....и кофтито е че наще влизат за да ми кажа да млъкна..щото събуждам сестра ми (cry)
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Или надувам яко музиката и като пея да не се чувам аз![]()
![]()
Ами дам през по-голямата част от времето пред компа си пея,но и не само пред него![]()
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
дори и сега пея![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Много...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Че как!Аз обожавам да пея!А днес ми казаха и че мога!Пея си каквото ми е на сърце,някой път дори си съчинявам някое куплетче
Но иначе ме е срам да пея пред хора и дори не знам какво ми стана тая вечер,че запях...
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
много.. обожавам да пея особенно като тръгне някое яко тракче .... въпреки че последният път като пях почнаха да падат разни неща![]()
![]()
![]()
daaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Постоянно пея...обожавам...пък и приятелите ми ме насърчават...казват че пея много хубаво...![]()
My mind is gone, i'm spinning round
And deep inside, my tears i'll drown
I'm losing grip, what's happening
I stray from love, this is how I feel
някой път да , но си увеличавам много музиката за да може никой да не ме чуе![]()
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
ооо да, че как иначе![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Пея си постоянно и не само пред компа![]()
на всякъде си пея и не ми пука![]()
no music .. no life :P
най-редовно...бих казала винаги... по принцип се занимавам с това...![]()